Oslo Gospel Choir
Re: Oslo Gospel Choir
Slabota... zvuk spatnej, pisnicka plytka, holky se na videu akorat predvadej... ale zajimalo by me, co to tam sviti pod tim stolem v racku...
P.S. nahravani kopaku delaj celkem zajimave, zni jim to ale jako tlukot srdce. Fakt spatny, skoda ze nepouzily samply...
P.S. nahravani kopaku delaj celkem zajimave, zni jim to ale jako tlukot srdce. Fakt spatny, skoda ze nepouzily samply...
mne pride zvuk uplne na poradku .. a kopak je presne taky , aky sa tam hodi ..
jej .. pekne pjesenky maju holciny .. http://www.garnessmusic.com/music.html
jej .. pekne pjesenky maju holciny .. http://www.garnessmusic.com/music.html
Jo baby su sikovne.....pekne pesnicky,zive nastroje...do vsetkeho netreba pchat sample.....bolo by fajn keby bolo viac
takychto bab v muzike....a keby nas sucasny popovy mainstream mal aspon polovicu zivota v sebe z tychto pesniciek....to by sa potom hadam dalo aj pocuvat..
takychto bab v muzike....a keby nas sucasny popovy mainstream mal aspon polovicu zivota v sebe z tychto pesniciek....to by sa potom hadam dalo aj pocuvat..
fova píše:mikrofony/pomoc-prosim-t14667.html#p263672
Díky !

hubert píše:Jo baby su sikovne.....pekne pesnicky,zive nastroje...do vsetkeho netreba pchat sample.....bolo by fajn keby bolo viac
Svata pravda ... a to si jeste vem, ze na Slovensku mate tu scenu o poznani progresivnejsi a mladsi, nez my v Cechach ... tady je porad zombieland a je to videt na kazdym kroku ... proste dokud ty lidi tady fakt fyzicky nezemrou, budou poskakovat po jevistich v rytmu playbacku z CDcka ... a pak, az tu fakt nebudou, nebude tu v mainstreamu vubec nic, protoze jakakoli nastupnicka generace po tech vsech Gottech, Vondrackovejch a Zagorovejch proste chybi, nezbudovala se, nebylo kym ... vydavatelstvi na to serou, je prece mnohem pohodlnejsi a uplne bez rizika vydat comebacky tech vsech duchodcu, nez hledat novy tvare a hlasy ...
sakra, to jsem si pekne ulevil !!!

markuc : nejak som si nevsimol , ze by to u nas bolo lepsie .. skor naopak ..
Samozrejme neznam detailne situaci na Slovensku, ale slovenska muzika mi vzdycky pripadala minimalne modernejsi, nez to, co se hralo v Cechach. A je jedno, jestli vezmu stary veci - Colegium Musicum, Fermatu, ale i pop, Modus, Elan (samozrejme ve sve dobe) - tady to nebylo a moje stredoskolsky leta byly do znacne miry spojeny s poslouchanim slovenske muziky. Bylo to asi taky dano tim, ze jsem chodil do skoly, kde byla pulka tridy Slovaci, takze jsem k tem vecem mel pristup. A dneska mate aspon tu Pehu a No Name a hiphop evropske urovne ... co je v Cechach, krome par kapelek, ktery nejsou urcite spatny, ale jsou odsouzeny k hrani po klubech, protoze velky podia jsou pro duchodce ? Pak jsou tu jeste dve samostatny kategorie - 1. Kabat, neboli jak hrat dechovku s hospodskymi texty na zkresleny kytary a 2. Meky Zbirka v Praze

markuc : asi je to tou neznalostou .. mne vzdy prisla progresivnejsia hudba v cechach .. No Name by som nespominal .. to je najhorsie , co moze byt ..
Ale to samozrejme neni nejhorsi, co muze byt ... je to pop generace ctyricatniku, proto to uvadim. Vynechme hudebni recenze,tady jde o to, ze vubec takovou kapelu mate, kdezto u nas nejsou, pokud nepocitam treba Chinaski, ktery jsou na pobliti ... v tomhle srovnani maji No Name aspon svuj ksicht.
No Name je pop generace ctyricatniku ? ja mam 41 a teda no name je najhorsie co moze byt .. v cechach taka zla kapela ani neni ..
chinaski su paradna kapela proti no name .. mne je z timka na grcanie .. staci ked ho vidim .. spievat (on vlastne spieva?) uz ani nemusi ..
chinaski su paradna kapela proti no name .. mne je z timka na grcanie .. staci ked ho vidim .. spievat (on vlastne spieva?) uz ani nemusi ..
take si to myslim.Pytkin píše: No Name by som nespominal .. to je najhorsie , co moze byt ..
ale jestli se chcete zaposlouchat do divcich vokalu, na nasi (tim myslim spanelske) scene je zpevacek a i divcich kapel opravdu hodne.
my recent channel https://www.youtube.com/playlist?list=P ... Hn7Qs-kECD
hombrefeo: me se libi Bebe
bebe je kazdopadne zajimava. ma siroky zaber, nema potize menit styl. dokonce spolupracuje na filmove muzice. veci jako folklor jsou pro ni samozrejme a jeste kdyz k tomu prida ten svuj andalusky prizvuk tak je to fakt zazitek...Cyril píše:hombrefeo: me se libi Bebe
my recent channel https://www.youtube.com/playlist?list=P ... Hn7Qs-kECD