Oslo Gospel Choir

Kapely, projekty, alba, hudebníci...
markuc

Oslo Gospel Choir

Příspěvek od markuc »

Tohle si poslechněte, pokud chcete. Je to hodně do popu, ale spadla mi čelist z toho, co mají v Norsku za zpěváky a zpěvačky (podotýkám, že ve sboru !) a taky jak jim to hraje, smíchaný je to na jedničku s hvězdičkou, což je slyšet i z toho Youtube ...je tam toho víc a je to všechno ve velkým HD, tak si to pusťte v něm. Velká krása !

Pytkin
Moderátor

Re: Oslo Gospel Choir

Příspěvek od Pytkin »

co tam po speve .. ale ake pekne baby !

markuc

Příspěvek od markuc »

Přesně tak, čekal jsem, jestli si toho všimne taky někdo další :D

Dočetl jsem se, že tenhle moderní gospel je v severských zemích hrozně populární a podobných souborů jsou tam stovky. Tenhle Oslo Gospel Choir je mimochodem vůbec nejprodávanější muzika v zemi ...

Hammond

Příspěvek od Hammond »

Podla mojho nazoru, hlavne v Amerike su gospelovi intrepreti vo vseobecnosti o kategoriu inde, nez "mainstream".

dano

Příspěvek od dano »

Hammond píše:Podla mojho nazoru, hlavne v Amerike su gospelovi intrepreti vo vseobecnosti o kategoriu inde, nez "mainstream".
to neviem, ale hlavne su o sto kategorii inde ako taky slovensky gospel aky sa da vidiet v Poltone

Hammond

Příspěvek od Hammond »

Tak to rozhodne. Ale to by asi neplatilo iba pre gospel.

hombrefeo

Příspěvek od hombrefeo »

a ja si vzdy myslel ze gospel - bordel... :Đ

fova

Příspěvek od fova »

Nejake slusne gospel choirs by se nasly i u nas:

http://www.youtube.com/watch?v=8jstLTjq ... 11870C45D9

Fractal

Příspěvek od Fractal »

Pytkin píše:co tam po speve .. ale ake pekne baby !
neasi... pocinaje dankama nahoru doprava (i doleva tak trochu) je to uroda... (OT)

Hammond

Příspěvek od Hammond »

fova: to som nevedel, ze v Brne existuje nieco podobne...

U nas mame tusim dve taketo telesa: "Continental Singers" a "The Hope Gospel Singers", ale to by som ku Oslo Gospel Choir radsej neprirovnaval:) Co je ale skutocne "minimalne" na evropskej urovni je podla mojho nazoru accapela "Close Harmony Friends" ktori sice nespievaju vylucne gospel, ale vysli z tohto prostredia a tvori cast ich repertoaru. Ovsem v nasich koncinach je to s gospelom trochu dopletene, lebo tu sa gospelom nazyva kazda hudba s nabozenskymi textami, bez ohladu na to, ci hra metal, alebo hip-hop, pricom gospel je v skutocnosti samostatny hudobny styl.

markuc

Příspěvek od markuc »

Tak, jedna stranka je skoro plna a zatim jsem se dozvedel jen to, ze jsou tam hezky holky a ze jsou v Cechach a na Slovensku taky gospelovy sbory. Kdybyste nahodou nekdo mel neco k tematu, treba jak se vam libi to, jak zpivaj nebo jak je to natoceny nebo jak hraje kapela, napiste to sem taky, krome tech p.....n, ktery sem zatim pisete, jo ? Nebo nam to tu nejakej prisnej moderator zamazne ... :roll:

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

co chces pocut ? spievaju vyborne .. natocene vyborne .. nevidim ziaden problem .. tu sa neni o com bavit .. fakt len o babach :)

markuc

Příspěvek od markuc »

No aspon neco. Myslel jsem, ze bude o cem se bavit. Mne by treba zajimalo, na jaky zpivaj mikrofony, maji tam windschutzy, takze ja jsem to nepoznal.

fova

Příspěvek od fova »

./mikrofony/pomoc-prosim-t14667.html#p263672

Vlad

Příspěvek od Vlad »

tady je videjko jak si sestry rostandy nahraly v obyvaku na notebook takovou popinku. Nicmene kvalitni

Odpovědět