Perial - Loom of Consciousness
Re: Perial - Loom of Consciousness
ked sa niekto vyjadruje k nejakemu zanru ktoremu nerozumie stylom ze ho prirovnava k prdeniu, tak si skusim predstavit ako by zareagoval napr. na veci typu Celer a podobne a hned sa zasmejem na jeho obmedzenosti 

- ReaktoplazmAR
ja prave ocenujem tú repetetivnost v tom.. niekedy primitivne opakovanie niečoho je viac než hocičo.. a toto je ten prípad kedy mne to sedí..
nič v zlom, ja ta beriem ako taký zdravý protipol, ktorý imho treba
jackies píše:šmejdi !

ale pozor - v tom jednom rebricku to nezaostava velmi za novym albumom boards of canada a predci heckerov album. z mojho pohladu to nie je len tak nejaky rebricek.
idem si to vypocut.
idem si to vypocut.
Mne sa muzika páči, i keď som si vypočul len minútové ukážky na http://www.junodownload.com . Trochu mi najprv vadila repetitívnosť, ale v nej sa prejavuje postupný zvukový vývoj, takže sa dá "vpočúvať". Pekne je cítiť spomínanú "internosť" -) skladieb .
Do klasifikácie hudobných štýlov sa vôbec nevyznám, ani neviem porovnať s produkciou "vonku", ale nevidím dôvod rozvíjať tu debatu, čo je hudba. Akurát sa dá povedať : "gitara tu neni,no..."
Jazzym, dík za odkaz.
STi - dík za album.
Do klasifikácie hudobných štýlov sa vôbec nevyznám, ani neviem porovnať s produkciou "vonku", ale nevidím dôvod rozvíjať tu debatu, čo je hudba. Akurát sa dá povedať : "gitara tu neni,no..."

Jazzym, dík za odkaz.
STi - dík za album.
ja som to sem daval takmer pred rokom a kedze mi to vydal label tak som to zo svojho bandcampu stiahol.dendy píše:"no tracks here" ... ty si to zmazal ?..
--
Repetitivnost je pre mna velka mystika a shamanizmus, po dlhej dobe to zamota mysel a clovek tam zacne pocut nieco ine, a hlavne ked sa to este pomaly rozvija, pre mna osobne je to velky mindfuck

A dakujem vam vsetkym za pozitivne reakcie, hlavne ked na sk/cz je podobna hudba vacsinou nepochopena mam z toho o to vacsiu radost

ak je hudobne skatulkovanie na nieco dobre tak prave na toto: predtym ako si idem nieco vypocut si pozriem aka je to skatulka a ked vidim ze nie moja tak si aspon usetrim komentare typu podpazove prdy
charonme :
ak někdo neumí po někom číst, nebo mu jeho intelekt nedovolí rozklíčovat jednoduchou informaci měl by si odpustit JAKÉKOLIV komentáře.
Vidím, že tvůj mozek dokáže v mém příspěvku pochytit pouze slovo "prdění".
Je tam překvapivě více slov a slovních spojení
Mě to nevadí, ale věř nebo ne, pointa byla jiná, jednoduchá, a pořád zůstává jaká je teď a je jasně napsaná.
Ty prostě patříš mezi znalce tohoto stylu a já zase jiného.
A protože tomu tvému stylu logicky nerozumím ( ani to nechci od někoho objasňovat a vysvětlovat ) , tak mi připadá nudný a chudý ať se to jmenuje jak chce. Také to napíšu jako jiní (akorát jinýmy slovy) v tomhle topiku jako názor na track.
Tebe to ale prostě oproti mě baví, a vidíš v tom nějaké umění, krásu a já nevím co ještě.
Jednoduché info.
O tom to bylo víš.
O tom SVÉ K SVÉMU
A vůbec nešlo o STi a jeho vystavený track.Jen jsem odpovídal Oxymu.
Také jsem napsal že :
"V rámci stylu to zni velmi dobře, srovnatelně s nahrávkami z venku. Jak zvukem tak obsahem. Rozhodně dobře odvedená práce."
A vypíchávám to "V rámci stylu".
Ovšem v globálním rámci pro mě neskutečná a nic neříkající nuda.
Samozřejmě všechno korunované nejapnými posměšky odborníka na styl a ihned odsouzený jakýkoliv jiný názor jako omezenost.
ak někdo neumí po někom číst, nebo mu jeho intelekt nedovolí rozklíčovat jednoduchou informaci měl by si odpustit JAKÉKOLIV komentáře.
Vidím, že tvůj mozek dokáže v mém příspěvku pochytit pouze slovo "prdění".
Je tam překvapivě více slov a slovních spojení

Mě to nevadí, ale věř nebo ne, pointa byla jiná, jednoduchá, a pořád zůstává jaká je teď a je jasně napsaná.
Ty prostě patříš mezi znalce tohoto stylu a já zase jiného.
A protože tomu tvému stylu logicky nerozumím ( ani to nechci od někoho objasňovat a vysvětlovat ) , tak mi připadá nudný a chudý ať se to jmenuje jak chce. Také to napíšu jako jiní (akorát jinýmy slovy) v tomhle topiku jako názor na track.
Tebe to ale prostě oproti mě baví, a vidíš v tom nějaké umění, krásu a já nevím co ještě.
Jednoduché info.
O tom to bylo víš.
O tom SVÉ K SVÉMU
A vůbec nešlo o STi a jeho vystavený track.Jen jsem odpovídal Oxymu.
Také jsem napsal že :
"V rámci stylu to zni velmi dobře, srovnatelně s nahrávkami z venku. Jak zvukem tak obsahem. Rozhodně dobře odvedená práce."
A vypíchávám to "V rámci stylu".
Ovšem v globálním rámci pro mě neskutečná a nic neříkající nuda.
Samozřejmě všechno korunované nejapnými posměšky odborníka na styl a ihned odsouzený jakýkoliv jiný názor jako omezenost.
Kurňa, jak můžeš říct, že sa ti něco páči, když tu minutu jede jeden tón ?jusuf píše:Mne sa muzika páči, i keď som si vypočul len minútové ukážky
Jak to poznáš ?
Naposledy upravil(a) jackies dne 12 led 2014 22:39, celkem upraveno 1 x.
Před rokem tu bylo mrtvo.
Jen já a autor.
Ale po tom, co to někdo vystavil v žebříčku je tu najednou samý znalec
Jen já a autor.
Ale po tom, co to někdo vystavil v žebříčku je tu najednou samý znalec

Děkuji, že se mnou někdo souhlasí :
xdudy píše:no pro mne nuda - rok práce ??? sorry
tomy45 píše:Mas tam kopec fajn napadov, len moj estetikus feeling by ich dal do 1 tracku. :-]
dendy píše:tiez by som z toho materialu co tam je vytvoril tak 2 -3 tracky
jackies: nevim proc si svuj nazor tak krecovite hajis...
Ja treba nerozumim metalu a nejakej subzanr nejsem schopen vubec ohodnotit.. vim, ze to neni hudba meho srdce a ze me nebavi, ale to je tak vsechno a nemyslim si, ze by tahle informace mela prinos pro ostatni.
Je proste normalni, ze clovek nezna vsechny hudebni zanry do hloubky a nemuze k nim rict nejakej smysluplnej nazor.
BTW: A co treba Glass, ten je prece podle tvych meritek nudnej az na pudu.
Ja treba nerozumim metalu a nejakej subzanr nejsem schopen vubec ohodnotit.. vim, ze to neni hudba meho srdce a ze me nebavi, ale to je tak vsechno a nemyslim si, ze by tahle informace mela prinos pro ostatni.
Je proste normalni, ze clovek nezna vsechny hudebni zanry do hloubky a nemuze k nim rict nejakej smysluplnej nazor.
BTW: A co treba Glass, ten je prece podle tvych meritek nudnej az na pudu.

Výroba reklam, jingles a prom pro síť rádií Media Club.
http://www.semamastering.cz | http://www.kiss.cz | http://www.bandzone.cz/mellowpower
http://www.semamastering.cz | http://www.kiss.cz | http://www.bandzone.cz/mellowpower
jackies clovece klidek
vsak to som ani nekomentoval teba 
chapem co chces povedat, ale robis chybu v tom ako to hovoris (alebo to mozno aj tak naozaj citis) - ty totiz posudzujes ten dany styl a hovoris o nom ze je nudny, chudobny atd. Lenze to nie su atributy toho stylu, ale tvojho pochopenia/vnimania toho stylu.
Oxygen a Glass: skus Celer

chapem co chces povedat, ale robis chybu v tom ako to hovoris (alebo to mozno aj tak naozaj citis) - ty totiz posudzujes ten dany styl a hovoris o nom ze je nudny, chudobny atd. Lenze to nie su atributy toho stylu, ale tvojho pochopenia/vnimania toho stylu.
Oxygen a Glass: skus Celer

Jak poznáš ty, že sa ti nejaká hudba páči ? Musíš najprv zistiť aký je to štýl, prípadne spočítať parametre (počet použitých tónov, tvary akordov, frekvenčné zloženie zvukov..) a až na základe tabuľky vieš povedať ? -)Jak to poznáš ?
U mňa sa to riadi tým, či je mi proces počúvania príjemný, alebo nie, prípadne či mi skladba zarezonuje na nejakú inú "strunu" (aj mimo ne/príjemnosti).
Čo sa týka "obsahu" albumu - fakt počuješ len jeden tón ?

Te audire non possum. Musa sapientum fixa est in aure
"Nepočujem. Mám banán do ucha"... latinu ja ovladam
ináč som si to dnes vypočul znovu .. a musim povedať že na mna moc neposobil ten album pozitivne.. ale ak témou bolo niečo o priebehu dejin až do buducna tak .. tomu rozumiem.

ináč som si to dnes vypočul znovu .. a musim povedať že na mna moc neposobil ten album pozitivne.. ale ak témou bolo niečo o priebehu dejin až do buducna tak .. tomu rozumiem.