Perial - Loom of Consciousness
Re: Perial - Loom of Consciousness
skoda, ze to je z bandcampu fuc, lebo ukazky sa mi pacia. zaspal som pri nich;) co pre mna znamena, ze ma nicim nevyrusili. viac sa od minimalu cakat neda. je to presne take ako to ma byt - s pocitom v sebe, hypnoticke a repetivne.
a je mi fuk rebricek, keby to bol bullshit,napisem to.
a je mi fuk rebricek, keby to bol bullshit,napisem to.
Vidíš a ja som myslel, že je to niečo ako "Múza rozumie fixe v zlate""Nepočujem. Mám banán do ucha"... latinu ja ovladam

Jackies, viem (asi), čo si myslel tým jedným tónom, jednoducho asi za hudbu považuješ "zoskupenie tónov, akordov" alebo tak niečo. A keď sa v skladbe tonálne výrazne nič nedeje tak ti to nič nedáva.
Tu sa ale dejú iné "počuteľné" zložky, a aj tá tonálna , len nie tak okato (či uchato).
http://reaktivaterecords.bandcamp.com/a ... sciousnesslavender píše:skoda, ze to je z bandcampu fuc, lebo ukazky sa mi pacia.
ak sa ti to bude pacit aj cele tak dokonca sa to tam da aj kupit

Prosim nevytrhavaj z kontextu co som povedal.. tato moja veta ma vyznam len v suvialosti s tymi dalsimi co som povedal tiez. Nebud ako politik.jackies píše:dendy píše:tiez by som z toho materialu co tam je vytvoril tak 2 -3 tracky
Dokazes aspon pripustit ze existuju ludia s presne opacnym hudobnym vkusommako ty, pre ktorych hudba pre teba nekoncene zaujimava je nekonecna nuda a naopak ? Co by si povedal o takych ludoch ? Ze su hlupaci, hluchi, nerozumeju hudbe ? Hudba nieje len to,co ty definujes ako hudbu.
Jedno ponaucenie - nie kazda hudba sa vnima cez pocet a zlozitost akordov, harmonii a melodii.. Su 2 uplne zasadne diametralne odlisne svety - jeden ten vyssie uvedeny a druhy svet kde sa hudba vyjadruje cez zvuky, ich vrstvenie, prelinanie. Samozrejme je kopa hudby ktora stoji na rozmedzi tychto svetov, viac ci menej naklonena k jednemu z nich - ale do urcitej mieru je stale prienikom.
Ty zijes v celku zasadne v tom prvom spomenutom. Ten druhy nechapes, nerozumies jeho pravidlam, tak pre mna je trosku zahadou preco mas potrebu sa k nemu vyjadovat. Fyzik tiez nekomentuje pracu chirurga, alebo biolog pracu mechanika. Lebo keby to robil, dotycnemu to prinajlepsom nic neda. Tvoje poznamky mi pripadaju asi tak ako keby sa fyzik smial z prace biologa, ved predsa tam vobec nepouziva urychlovac castic.
Samozrejme mas na to pravo sa vyjadrovat. Nikto ti ho nebere. Ale potom sa necuduj negativnejsim reakciam. Ja osobne to nerobim, ked sem niekto hodi svoju tvorbu a je to metal alebo iny zaner ktoremu nechapem, peoste s k tomu nevyjadrujem - pride mi to rozumne, a slusne voci autorovi aj ludom ktorym taka muzika nieco dava,
Nerozumím o čem mluvíš a proč takové eseje.
Navíc o jasných věcech, s kterými se ztotožňuji.
Si připadám jak děcko když mi táta vysvětluje základní věci.
Napsal jsem koment k tracku tak jako ty a tím to hasne.
Napsal jsem to slušně,
Nevysvětlujte mi prosím nějaké žánry, nevysvětlujte mi co v tom vidíte někdo jiný, a jak to má na mě správně působit a co v tom hledat.
To umím sám. Vím co hledat. A umím to i u těchto STi tracků. Do prdele.
Blb nejsem a rozhodně nebudu prudit hráče na didžiridů že je to na hovno, ať mi zahraje raději nějaké jazzové sólo.
Navíc o jasných věcech, s kterými se ztotožňuji.
Si připadám jak děcko když mi táta vysvětluje základní věci.
Napsal jsem koment k tracku tak jako ty a tím to hasne.
Napsal jsem to slušně,
Nevysvětlujte mi prosím nějaké žánry, nevysvětlujte mi co v tom vidíte někdo jiný, a jak to má na mě správně působit a co v tom hledat.
To umím sám. Vím co hledat. A umím to i u těchto STi tracků. Do prdele.
Blb nejsem a rozhodně nebudu prudit hráče na didžiridů že je to na hovno, ať mi zahraje raději nějaké jazzové sólo.
jackies: hele asi jsi nemel psat o tech prdech. Muze to nekomu pripadat urazejici nebo namysleny. A to, ze k tomu napises, ze to neni mysleno urazlive nic nemeni na tom, ze to lidem tak prijde, tim sis jen udelal alibi sam pred sebou (tvuj obvykly postup). No, dal jsem ty eseje obracejici na svoji viru uz necetl (tim nemyslim jen ty tvoje;), takze mozna mi neco uniklo, ale uplne prvotni pricinu konfliktu vidim v tom, ze se snazis hned na zacatku autora i ostatni presvedcit, ze se nejedna o hudbu. Ok, je to tvuj nazor, ale staci to napsat jednou a ne ostatni dehonestovat, kdyz si mysli neco jineho. No trochu se divim, ze to vubec pisu, kdyz stejne vim, ze to je od tebe jen takova sportovni provokace, ale tak zas jednou po case;)
Zdar Amorphe,Amorph píše:No trochu se divim, ze to vubec pisu, kdyz stejne vim, ze to je od tebe jen takova sportovni provokace, ale tak zas jednou po case;)
konečně někdo, kdo mě má přečtenýho

Už stejně končím, jen jsem měl včera nějaký čas a nudu a tady byla taky.
Jakies ty si fakt examplarny pripad Trollus Forumus

A jsem na to náležitě hrdý

I když, co ty o trolizmu vůbec víš ? To je můj styl, tak se do něj nemíchej

I když, co ty o trolizmu vůbec víš ? To je můj styl, tak se do něj nemíchej

+1Amorph píše: ale uplne prvotni pricinu konfliktu vidim v tom, ze se snazis hned na zacatku autora i ostatni presvedcit, ze se nejedna o hudbu. Ok, je to tvuj nazor, ale staci to napsat jednou a ne ostatni dehonestovat, kdyz si mysli neco jineho.)
nj, aj vitaz sutaze v prdeni je hrdy na svoje 1 miesto ...jackies píše:A jsem na to náležitě hrdý![]()

Takový je život
Pro někoho je prdění jen prdění ,
a pro někoho je prdění i umění.
(trochu hluboké a umělecké poezie)

Pro někoho je prdění jen prdění ,
a pro někoho je prdění i umění.
(trochu hluboké a umělecké poezie)
Hmm hodně minimalistický a temný. Dobrý jako ambient sound pro film. Poslechl jsem celý album a kromě 1,2 a 4 se mi líbilo vše. Zajímalo by mě jaký granulator si používal a jestli jsi si nasamploval všechny zvuky a či si používal Reaktor a Absynth. Není to sice moje parketa a na mne je to až moc minimalistický ale jsou tam skvělé pasáže a je to dobře zpracovaný. Rozhodně poslouchatelný a ne tak náročný na poslech jako One Pig od Matthew Herbert
Keep going
+1
Keep going