PORTISHEAD sa vracaju

Kapely, projekty, alba, hudebníci...
Odpovědět
abuse

PORTISHEAD sa vracaju

Příspěvek od abuse »

COBOLT

Příspěvek od COBOLT »

Je to fain

abuse

Příspěvek od abuse »

Portishead - Third. Som z toho albumu dost v rozpakoch. Absencia silnych melodii, pomerne industrialny zvuk. Uvidime co prinesu dalsie pocuvania.

matucha

Příspěvek od matucha »

Po prvnim poslechu sem si rikal... kdyby to nekdo neznamej vydal u nas, tak nema sebemensi sanci vyniknout. Tak uvidime jak to obstoji postupem casu.

Yogi
Vybavení

Příspěvek od Yogi »

Mam "bohuzel" vesmes podobne smisene pocity jako Matous. Nicmene byvala to silna particka a jejich zlaty casy jim uz nikdy nikdo nevezme a vo vo vo vo tom to je :)
Nové EP Leaving Planet Earth na Spotify | Apple Music | YouTube Music | Bandcamp | Juno Download

matucha

Příspěvek od matucha »

Na druhou stranu Beth Gibbons and Rustin Man - Ouft of Season je pekna deska. Nema sice takovej charakter jako stary Portishead, ale pekny to je.

Ta nova deska asi reaguje na trendy, ktery my moc nezname... nebo taky ne ;-)

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez »

matucha píše:Na druhou stranu Beth Gibbons and Rustin Man - Ouft of Season je pekna deska.
ta je super. a krasne sumi.

abuse

Příspěvek od abuse »

jo... out of season mam tiez rad...maksie a komornejsie ako portishead ale dobre songy... rustin man je inak paul webb - basak z mojich mimoriadne oblubenych talk talk

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez »

abuse píše:Portishead - Third. Som z toho albumu dost v rozpakoch. Absencia silnych melodii, pomerne industrialny zvuk. Uvidime co prinesu dalsie pocuvania.
to album oficialne mimochodem jeste nevyslo, pokud vim. jen singl machine gun.

matucha

Příspěvek od matucha »

nojo... to je dneska svet... ja sem neodolal, kdyz mi nekdo napsal... nechces novy portishead? Ale mam ten dojem, ze je zase smazu... nemam moc potrebu to poslouchat.

bluem

Příspěvek od bluem »

prepocul som si to parkrat, ale neviem co si mam o tom mysliet. akoby tam z povodneho portishead zostal iba spev. atmosfera, zvuky a postupy prec. dost nudne cudo je to, co sa vzdialene na portishead podoba...

abuse

Příspěvek od abuse »

s odstupom casu a s lepsim napocuvanim musim povedat ze sa mi ten album dost paci. the rip je pre mna zatial jedna z najlepsich skladieb tohto roku

demsky
Vybavení

Příspěvek od demsky »

abuse: ta skladba sa velmi paci aj mne, inak nahodou som natrafil na jeden super album ktory mi velmi sedi ked myslim na trojlistok z Bristolu, kapela Atomica s albumom Metropolitan, sakra tam ma to taha celkom pekne :)

Cyril

Příspěvek od Cyril »

Ta RIP je moc hezka... ja je tam nahodou dost cejtim... je to zase takovy strasne prijemny a mily, nic vic, ale taky rozhodne nic min... libi se mi, jak se tam ty jednotlivy roviny, ktery by se mely podporovat, ruzne rozchazej a zase splyvaj, jako v zivote...

Odpovědět