Mam "bohuzel" vesmes podobne smisene pocity jako Matous. Nicmene byvala to silna particka a jejich zlaty casy jim uz nikdy nikdo nevezme a vo vo vo vo tom to je
jo... out of season mam tiez rad...maksie a komornejsie ako portishead ale dobre songy... rustin man je inak paul webb - basak z mojich mimoriadne oblubenych talk talk
abuse píše:Portishead - Third. Som z toho albumu dost v rozpakoch. Absencia silnych melodii, pomerne industrialny zvuk. Uvidime co prinesu dalsie pocuvania.
to album oficialne mimochodem jeste nevyslo, pokud vim. jen singl machine gun.
nojo... to je dneska svet... ja sem neodolal, kdyz mi nekdo napsal... nechces novy portishead? Ale mam ten dojem, ze je zase smazu... nemam moc potrebu to poslouchat.
prepocul som si to parkrat, ale neviem co si mam o tom mysliet. akoby tam z povodneho portishead zostal iba spev. atmosfera, zvuky a postupy prec. dost nudne cudo je to, co sa vzdialene na portishead podoba...
abuse: ta skladba sa velmi paci aj mne, inak nahodou som natrafil na jeden super album ktory mi velmi sedi ked myslim na trojlistok z Bristolu, kapela Atomica s albumom Metropolitan, sakra tam ma to taha celkom pekne
Ta RIP je moc hezka... ja je tam nahodou dost cejtim... je to zase takovy strasne prijemny a mily, nic vic, ale taky rozhodne nic min... libi se mi, jak se tam ty jednotlivy roviny, ktery by se mely podporovat, ruzne rozchazej a zase splyvaj, jako v zivote...