Posloucháme akustickou hudbu
Re: Posloucháme akustickou hudbu
Tuhle skladbu kde kdo hraje v G - dur. Augustin ji konečně hraje v Ges - dur. V tónině ve které ji Antonín Dvořák napsal.
Pokusím se odpovědět podle sebe.
Podle mě je těžko říct, kdo je nejlepší instrumentalista svého nástroje, protože aspoň já neznám muzikanta, který by zvládal všechny styly.
Borec samozřejmě hraje Jacksona super, je ale otázkou jak by si poradil s klasikou a nebo třeba blues a nebo lidovkou. A zase jsou muzikanti, kteří hrají fantasticky např. Antonína Dvořáka, ale s Jacksonem by si prostě neporadili.
Přeji všem vydařený víkend.
Podle mě je těžko říct, kdo je nejlepší instrumentalista svého nástroje, protože aspoň já neznám muzikanta, který by zvládal všechny styly.
Borec samozřejmě hraje Jacksona super, je ale otázkou jak by si poradil s klasikou a nebo třeba blues a nebo lidovkou. A zase jsou muzikanti, kteří hrají fantasticky např. Antonína Dvořáka, ale s Jacksonem by si prostě neporadili.
Přeji všem vydařený víkend.
perfectly said , tak toto je skvelá téma na to aby sme videli odporúčaných dalších na trón. 

len tak na prvu ..
Doporučuju soustředěný poslech.
Ne ..další
Kandidát prichádza na pódiu sebavedome, nestresuje sa či neurobí chybu alebo struna praskne lebo sa vie vynájsť, hudbu ktorú hrá cíti a vie ju interpretovať aj v prekvapivých situáciách.
Pozná nástroj jeho reakcie a dynamiku a vie z neho dostať až neuveriťeĺné farby a zvuky.
Hudbou nás dokáže preniesť do doby kedy vznikla a zasnívať.
Nič z tohto nepredviedla Hélène Grimaud. Jej dynamika hry zodpovedá dlhodobému cvičeniu na midi klávesoch. Prstíky má rozcvičené a rýchle, čo je nutná podmienka ale pre ostatné ju zaradujem na čakačku pred brány top 10 .

Kandidát prichádza na pódiu sebavedome, nestresuje sa či neurobí chybu alebo struna praskne lebo sa vie vynájsť, hudbu ktorú hrá cíti a vie ju interpretovať aj v prekvapivých situáciách.
Pozná nástroj jeho reakcie a dynamiku a vie z neho dostať až neuveriťeĺné farby a zvuky.
Hudbou nás dokáže preniesť do doby kedy vznikla a zasnívať.
Nič z tohto nepredviedla Hélène Grimaud. Jej dynamika hry zodpovedá dlhodobému cvičeniu na midi klávesoch. Prstíky má rozcvičené a rýchle, čo je nutná podmienka ale pre ostatné ju zaradujem na čakačku pred brány top 10 .

Jammix, musím ti napsat, že vůbec nerozumíš klasické hudbě.
ale rozumiem tony , ja som konzument, klasická hudba je u mňa na jedálničku .. v určitých chvílach.

Byl jsem minulý týden na Bradovi Mehldau v Rudolfinu, pročež
a) se tím můžu pochlubit
b) jednoznačně dokládám, že je nejlepší
a) se tím můžu pochlubit
b) jednoznačně dokládám, že je nejlepší

Nieje predpísane pravítkovo usadený za klavírom... Je vidno že si užíva súzvuk akustických tónov....muzika je počúvatelná prjemná nemám tendenciu sa nútiť.
improvizačné témy moderných skladieb uvítam ako aj na koncerte vo Vienne FR , ktorý som si vypočul celý.
Ja suhlasím, že by som ho mohol umiestniť dočasne na 10 možno aj 9 te miesto z top 10 pokial neuvidím lepších.
audio kvalita by mohla byť lepšia.
improvizačné témy moderných skladieb uvítam ako aj na koncerte vo Vienne FR , ktorý som si vypočul celý.
Ja suhlasím, že by som ho mohol umiestniť dočasne na 10 možno aj 9 te miesto z top 10 pokial neuvidím lepších.
audio kvalita by mohla byť lepšia.