Posloucháme akustickou hudbu
Re: Posloucháme akustickou hudbu
Ha ha, myslím, že ten posez má od Glenna Goulda a taky bych řekl, že se trochu snaží napodobit jeho feeling.
Klasika, nejsou slyšet klávesy 

Občas, když nehraje Pavlíček, tam nějaká notička semtam proleze 
Imho je to celý dost šílený, navíc nevím, co je na tom akustickýho teda.
Tohle baví mě. Musej lítat třísky

Imho je to celý dost šílený, navíc nevím, co je na tom akustickýho teda.
Tohle baví mě. Musej lítat třísky

Florian Alexandru je pre mna najlepší jazzový bubeník ktorého som videl hrať .. už dlhšie.
Z tohto videa som si nahral jeho kopák a odhadol som tuning..myslím že to bol D na uderovej a A na rezo. Potom niekedy som experimentoval s blanou otvorom a uderovku som si nakoniec roztrhol zalepil a experimentoval s tupým volnym zvukom. z toho je to moje video o reverbe.
Pavlíčka samozrejme poznám ako známeho hudobníka skvelý výber od tonyho.
Z tohto videa som si nahral jeho kopák a odhadol som tuning..myslím že to bol D na uderovej a A na rezo. Potom niekedy som experimentoval s blanou otvorom a uderovku som si nakoniec roztrhol zalepil a experimentoval s tupým volnym zvukom. z toho je to moje video o reverbe.

Pavlíčka samozrejme poznám ako známeho hudobníka skvelý výber od tonyho.
Oba bubeníci/bubenice maj skvěle naladěno a někdo to dobře sejmul. Škoda, že takových není víc 

Diky za pripomenutie 

Stojí za podívání se.
Kumšt jako vždy vynikající. Líbí se mi, že to není odfláknuté, je v tom asi víc práce než to vypadá.
Stardust: ano, kumšt je perfektní a myslím, že je za ním hodně práce. A taky ti kluci něco umí, že jo.
Hmm, mám trochu rozporuplné pocity. V první řadě jsem si to rád poslechnul. Kapela hodně dobrá (havajka plus fender piano je super kombinace, rytmika šlape, basák zahrál fakt cool vyhrávku). Zpěv asi dobrý. Ale písnička a text jsou trochu ala Superstar. Chtěl bych je slyšet hrát čistší (špinavější)? žánr - country nebo soul nebo co vlastně normálně hrajou.