Posloucháme akustickou hudbu
Re: Posloucháme akustickou hudbu
muzikant
Ahoj vespolek, nevíte náhodou někdo, co to má Jean za mašinu?
Už jsem si toho všiml Romane. Stránky jsem procházel.
Nestihl jsem to sem napsat.
Nestihl jsem to sem napsat.
Krasa .. potesilo dušu ..
Poslouchám to až moc 
Něco videa ze zkušebny. Veselé Vánoce bando !
Něco videa ze zkušebny. Veselé Vánoce bando !
muzikant
Výborně Jackies.
Popřejme si všichni krásné vánoce:-)
Popřejme si všichni krásné vánoce:-)
To jsem Pavle rád, že se vám to hýbe, a taky že jsem si mohl konečně i celý ansámbl prohlédnout 
Když tak na vás koukám, tak bych vám ze všeho nejvíc přál, abyste byli fyzicky o dvacet let mladší a zároveň na téhle úrovni hudebně. Tím vůbec nechci naznačovat, že byste vypadali nějak špatně a patřili už do starého železa. Jen, že by bylo fajn, kdybyste měli ještě hodně dalších let dostatek energie a té správné nálady, aby vám to pořád takhle hrálo. Protože jak už jsem ti sdělil, myslím si, že to má opravdu potenciál oslovit velkou skupinu lidí a vám přinést zaslouženou satisfakci ve formě zájmu o vaši hudbu. Držím vám palce, je to vážně velice sympatické.
Když tak na vás koukám, tak bych vám ze všeho nejvíc přál, abyste byli fyzicky o dvacet let mladší a zároveň na téhle úrovni hudebně. Tím vůbec nechci naznačovat, že byste vypadali nějak špatně a patřili už do starého železa. Jen, že by bylo fajn, kdybyste měli ještě hodně dalších let dostatek energie a té správné nálady, aby vám to pořád takhle hrálo. Protože jak už jsem ti sdělil, myslím si, že to má opravdu potenciál oslovit velkou skupinu lidí a vám přinést zaslouženou satisfakci ve formě zájmu o vaši hudbu. Držím vám palce, je to vážně velice sympatické.
No to víš, stará garda zasahuje
Ale důležitý je, když to prostě člověka baví a že se baví.
A my se tím bavíme.
Prej 20 let ještě vydržíme. Přísahali jsme všichni takhle jednou ožralý u piva
Pár hotových kousků máme, na dalších makáme jak víš.
BTW: biscuitovi tu veřejně děkuji, za jeho občasnou soukromou sluchovou kontrolu rozdělaných věcí, za pohled na zvuk a hlavně za následné zjebání za chyby
A my se tím bavíme.
Prej 20 let ještě vydržíme. Přísahali jsme všichni takhle jednou ožralý u piva
Pár hotových kousků máme, na dalších makáme jak víš.
BTW: biscuitovi tu veřejně děkuji, za jeho občasnou soukromou sluchovou kontrolu rozdělaných věcí, za pohled na zvuk a hlavně za následné zjebání za chyby
muzikant
No já vám fakt moc přeju, aby vám vaše hospodský přání bylo splněno a abyste vydrželi ve fazóně co nejdýl 
Dávám něco po delším době.