Posloucháte vlastní tvorbu?

Kapely, projekty, alba, hudebníci...
tomy45

Re: Posloucháte vlastní tvorbu?

Příspěvek od tomy45 »

Uz som pochopil :P

emah

Příspěvek od emah »

pocuvam. s niektorymi som spokojny maximalne, s niektorymi pomenej, ale zvacsa z nich mam docela zazitok :) nepocuvam ich zase nejako casto, ale z casu na cas mam pocit, ze by som mal spravit uceleny release, pretoze to co vychadza sa prevazne neda pocuvat a to co robim sa mi paci :) (iny narcis:D )

biscuit

Příspěvek od biscuit »

emah píše:(iny narcis:D )
to teda ;)

jusuf

Příspěvek od jusuf »

Mne to teda tiež príde tak, že vlastné veci robím asi také, aké mi na svete ešte chýbajú, a ktoré by som si rád vypočul... tak čo by som si ich potom nevypočul... dokonca si ich niekedy aj zahrám... :-)
A s tým dozrievaním na vypočutie starších vecí to mám podobne : čo mi v dobe vzniku prišlo nehodné dokončenia, teraz som schopný vnímať medzi inou muzikou .
Možno to je aj tým, že skladba/pesnička v nejakej utlmenej vrstve na pozadí vždy existuje, až sa mi začne zdať ako normálna súčasť sveta.
Asi ako keď počúva poslucháč rádio "ani neviem aké" , kde sa opakuje dookola akákoľvek skladba, proste si zvykne... :-) ( a teraz nehodnotím, či zlá/dobrá hudba, na to je tu iná téma )

abuse

Příspěvek od abuse »

obcas, albumy tak raz za par mesiacov, remixy pre ine kapely trochu castejsie.
prekvapivo som s odstupom casu ovela spokojnejsi nez tesne po dokonceni ked este rozmyslam co som mohol urobit inak.

velmi casto premyslam o to ake by to bolo keby sa dala vytvorit nejaka ciastkova strata pamati a mohol by som si vypocut vlastnu hudbu ako cudziu... no ale mozno by bol clovek sklamany ktohovie :)

tomy45

Příspěvek od tomy45 »

abuse píše:obcas, albumy tak raz za par mesiacov, remixy pre ine kapely trochu castejsie.
prekvapivo som s odstupom casu ovela spokojnejsi nez tesne po dokonceni ked este rozmyslam co som mohol urobit inak.

velmi casto premyslam o to ake by to bolo keby sa dala vytvorit nejaka ciastkova strata pamati a mohol by som si vypocut vlastnu hudbu ako cudziu... no ale mozno by bol clovek sklamany ktohovie :)
Toto napadlo i mna, no mam dojem, ze sklamany by nebol nikto :-) Iba ak by si pocas ciastkovej strate pamate stratil aj vkus :D

peteness

Příspěvek od peteness »

biscuit píše:jo posloucham a cim dyl jsem to neslysel, tim min mi to vetsinou prijde blby :-D
ja si taky s odstupem casu rikam Jo to ma uroven, kdo umi umi :)......no a davam tak jednou za 3 mesice asi

dendy

Příspěvek od dendy »

obcas ano, hlavne ked porovnavam s "oficialom" aby som zistil co robim zle, kde robim chyby.. obcas z nostalgie si pustimaj starsie veci, vzhladom na to kvantum ve i co som vytvoril aj v inych styloch ako psy sa mi obcas stane ze sa az cudujem co vsetko som porobil, parkrat sa mi aj stalo ze som bol az na pochybach ci som to robil ja lebo som si vobec nepamatal :)))

musim priznat ze ked odhliadnem od technickych nedostatkov ktore clovek vzdy najde, sa mi fakt tak 3/4 mojich vec, hlavne s odstupom casu, normalne pacia :))) sranda je ze hned ked su nove tak sa mi nepacia zdaleka tak ako ked im dam cas, necham ich odlezat a potom si ich pustim... akoby som si od nich spravil urcity odstup a berem ich uz viac ako posluchac nez ako ich autor

dedko
Vybavení

Příspěvek od dedko »

delay píše:Posloucháte vlastní věci? Jak často, proč?
a nestačí že tým trápim ostatných? :)

... ale áno, občas. Minule som objavil kdesi video z ´88-ho, keď sme boli s kapelou v telke, no to bol ale šok, strašná hanba...odvtedy ani nechcem počuť svoje staršie skladby.

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

Vždy spozorniem, keď ide vtelke alebo rádiu reklama čo som robil a sledujem ju. Inak si to ale doma nepustam.

luphtrack

Příspěvek od luphtrack »

budeš se divit, ale občas svoje tracky poslouchám a občas u toho i zabrečim.
Obrázek
live free or die!

upman
Vybavení

Příspěvek od upman »

Ja posloucham a obcas se az divim - snazim se nezamerovat se na zvukovou kvalitu, ale spise na kompozici a napad - a veci stare 2 roky mi obcas zneji, jako by je napsal nekod jiny :) Kdyz mam nostalgickou, posloucham vlastni klavirni kousky a obcas si napisu kde mi co nesedi. Ale po pravde receno jsem se k opravam jeste nedostal.

dendy

Příspěvek od dendy »

upman píše: veci stare 2 roky mi obcas zneji, jako by je napsal nekod jiny :)
jj presne o tom som hovoril.. mne sa dokonca stalo ze som si par starsich kuskov ani vobec nepamatal ze som robil :-))) a pacili sa mi :))

emah

Příspěvek od emah »

[quote="abuse]
velmi casto premyslam o to ake by to bolo keby sa dala vytvorit nejaka ciastkova strata pamati a mohol by som si vypocut vlastnu hudbu ako cudziu... no ale mozno by bol clovek sklamany ktohovie :)[/quote]
stalo sa mi nieco podobne, ked som bol 2 roky out a po tejto skusenosti je to dost zaujimave sa pocuvat :)
pride mi to byt zname a dokonca je mi smutno za tou dobou, ktora sa mi zda ale velmi vzdialena... ale tak - da sa to.
ale sam od seba by som to uz viac nepodstupil... nuz - zivot dava lekcie obcas ....

pkproject

Příspěvek od pkproject »

Čím víc to poslouchám,tak tím víc jsem akorád nasr.... ohledně zvuků a arange.Tak to raději neposlouchám často :)

Odpovědět