delay píše:tomy: Já měl na mysli přeci jen už hotový a uzavřený věci, třeba jak Amorph zmiňoval ty fotky - tak prostě něco co už je vyfocený a co nepřefotíš

. Je jasný, že když na něčem děláš, tak to musís pořádně prověřovat

.
Jinak, jistej šikovnej nejmenovanej producent mi jednou napsal, že hudbu skládá proto, aby jí poslouchal, že když je něco, co by chtěl slyšet, tak si to složí a pak to poslouchá. Mě to přišlo nějak egoistický, ale zároveň zajímavý... Tak si na to vždycky vzpomenu, no a teď jak jsem zakládal téma, tak mě vlastně napadlo, že má ryzí pravdu...
Nespominal som ti to nahodou ja?
Lebo s takymto pristupom som sa vlastne pred cca 10timi rokmi dostal k hudbe - tvorbe. Zacal som si robit songy sam pre seba. Co do istej miery robim i doteraz ale uz sa z toho stal pomer

k niecomu.
Jooo, ta cestina

jasne, vypocujem si svoje stare veci. Pripadne ich davam Vey-ovi aka Tomas H. na vypocutie

a urcite podla nalady. K niektorym starsim nahravkam co mam, mnohe z nich ostali len na disku a nikde inde, sa vraciam rad. Nostalgia a zaroven sa niekedy prichytim a v duchu si poviem, kua to ako si spravil?

))
Clovek musi mentalne - ale zase nie extrem - dospiet aby mohol svoje vlastne skladby brat ako ine, od inych interpretov. Nevnimam ze napr. moje oblubene kapely producenti maju dobry zvuk a muziku, snazim sa to viac vnimat obsahovo, nie "obalovo" co mi dalo dost casu pochopit

Sam viem, ze to co robim, nie je uplny bordel a viem si povedat, vnimat to normalne, nie ako "ego-mastiče"
Vsetko sa da brat z viacerych uhlov pohladu, ze ano... bud som nenarocny posluchac, alebo mam zly vkus a pacia sa mi spatne kapely, alebo som tak namysleny