Prodigy - Invaders Must Die

Kapely, projekty, alba, hudebníci...
heligonka moja laska

Re: Prodigy - Invaders Must Die

Příspěvek od heligonka moja laska »

Moj skromny nazor je ze najlepsie by bolo aby to po tomto albume prodigy zabalili a objavili sa s velkym comebackom o 20 rokov.Myslim si ze ich casy su uz davno prec a robit hudbu zo zamerom spravit co najvacsi hit je o nicom.V case ked zacinali tak boli pre mna futuristi,lebo nic take som v tej dobe nepocul (vlastny sound atd) a teraz akoby sledovali co je in.Keby prisli s tymto albumom o 5 rokov skor tak im to zozeriem ale ja som uz presiteny zvuku ala pendulum.Neviem ale prilis velka snaha spravit co najtvrdsi sound nemusi byt vzdy ta najspravnejsia cesta.Pre mna boli prodigy zaciatkom 90 rokov "ikona undergroundu"a teraz na nich ficia 13 rocne deti.Ale co uz.Pol litra vodky do ruky,sup do kulturneho domu a podme na parket-dj janko z horneho konca hra prodigy.

peteness

Příspěvek od peteness »

no jo, ale zase co uz je v dnesni dobe v elektronice kvalita. Invaders je rozhodne posun k lepsimu od predposledni pruserove desky. Mne se to treba vzhledem k Pendulum libi vic. Ti vydali skvelou prvotinu a druhe soucasne album uz je neco mezi metalem a Maxim Turbulenc. Clovek jim ale musi uznat ten naslapany bombasticky zvuk (no jo, ne kazdeho oslovuje minimal nebo nu jazz), rozhodne nesetrej limiterama a Prodigy to tak nejak chteli taky. Urcite je v tom utvrdil remix vlastniho treku, diky kteremu se Pendulum dostali do povedomi,......... :!: :?: :idea: :mrgreen: ........a kdyz k tomu primicha MS20 a Thermionic Culture Vulture, tak to ani jinak znit nemuze. Problem je spis, ze uz tam nejsou ty napady.
No zase je ale pravda, ze takhle naslapana music se neda posloucat dlouho vkuse doma na sluchatka a spis to zafunguje na tom koncerte.

Rouman

Příspěvek od Rouman »

Můžete mi vysvětlit ..proč stále porovnáváte Prodigy a Pendulum ?? řeknu to asi takhle... Liam se nerad opakuje, proto nelze čekat, další pecky aka Experience a Music...snaží se vždy přijít s novým a originálním pojetím. Dále bych neshazoval předchozí album. Na AONO jsou dosti vyspělé a v té době nedoceněné kousky. Singl jako Girls snad není třeba představovat a každý musí uznat, že to je ůplně nový směr v tvorbě Liama. IMD je album pro mne plnohodnotné. Liam se snažil (jak za strarých časů) aby mělo album koncepci, aby to byl sled tracku navazující na sebe a poslouchalo se od začátku až do konce. Dále měl na mysli, aby celé album mohl hrát live, což u AONO nemohl a sám přiznal , že trochu polevil - zlenivěl (zkoušení sw aka Reason a Cubase). IMD je ukázka jejich aktuální síly v tvorbě. Dali ze sebe co mohli a to se jim musí nechat!!! Album mě zprvu také zaskočilo, ale postupem času se vydobilo neotřesitelné místo v mém srdci. Když jsem slyšel prvně WOF live, říkal jsem si, že tenhle track je fakt bomba !! a byl bych rád kdyby se jejich tvorba (ale i ostatních producentů) směřovala tímto směrem. Viva la Prodigy musica

atom

Příspěvek od atom »

Ja chcem len dodat ze energia aka bola na konciku v blave sa len tak nezabuda,to bol strasny teror! A aj nove skladby boli dobre.
"BOLD,HUMOROUS AND VISUALLY STRIKING."

http://www.myspace.com/atomsoffury

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

no konecne som sa dostal k tomuto albumu a teda, musim povedat ze dlho som nic tak dobre nepocul.. takze ja davam 10/10

Odpovědět