reset studio

Kapely, projekty, alba, hudebníci...
Odpovědět
James L.
Příspěvky: 340
Registrován: 19 dub 2010 11:13

Re: reset studio

Příspěvek od James L. » 10 lis 2010 15:55

smekám....

takhle hezký studia nemáme ani u nás v práci. :mrgreen:

Uživatelský avatar
Fractal
Příspěvky: 2683
Registrován: 10 dub 2004 14:54

Re: reset studio

Příspěvek od Fractal » 10 lis 2010 20:16

je to nádhera - ještě bych pořešil požární alarm / hořlavost materiálů a spol. jen tak pro strýčka příhodu

boolocks
Příspěvky: 161
Registrován: 02 úno 2009 07:37

Re: reset studio

Příspěvek od boolocks » 10 lis 2010 21:01

Určitě, kouřový čidlo je potřeba.
Když jsem do studia pořizoval alarm, tak jsem k němu přikoupil i dvě kouřový čidla (dálkový, jedno vyšlo tušim na 300kč?). Sice to nehasí, ale houká, posílá sms a volá :-)

Uživatelský avatar
deep
Příspěvky: 109
Registrován: 20 črc 2003 21:53

Re: reset studio

Příspěvek od deep » 14 lis 2010 18:08

Vypada to na pohled nadherne to se musi uznat smekam. Ale neda mi to, nejsem elektrikar jsem jen slaboproudar
kterej fusuje do remesla vsem zednikem pocinaje plynarem konce....
Kabely k tem svetlum v tom podhledu by podle me mely byt v husych krkach a veskere spoje v krabicich idealne
do horlaveho povrchu (bez ohledu jestly jsou 12V nebo 230V) tohle volne polozeni a cokolada se mi nezda.
Prekryt je latkou taky vypada super ale pokud je to halogen tak bych si to nelajznul.
-------------------------------------------------------
Eduard Skýva

Vuid
Příspěvky: 819
Registrován: 20 led 2006 22:46

Re: reset studio

Příspěvek od Vuid » 18 lis 2010 14:09

Souhlas s deep, je to nadhera ale ty svetla by mely bejt nezakryty, kabely zakryty. Pozarni alarm bude rozhodne potreba:)

Kachna
Příspěvky: 29
Registrován: 12 kvě 2003 10:31

Re: reset studio

Příspěvek od Kachna » 20 lis 2010 10:28

to deep, Vuid: Jedna se o 12V rozvod - svetla do nabytku. Soucasne halogeny G4 planuji vymenit za G4 LED - zatim na to nebyl cas. Nevim jak to resi vyrobci kuchynskych linek a pod., ale nikde jsem v zadne kuchynske lince husi krky nevidel. Z toho svetla vedou napevno 2 tenke dratky, delka cca 10cm, ktere lze pripojit jenom do "cokolady".
Roman Kašník
http://www.reset.cz

jackies

Re: reset studio

Příspěvek od jackies » 20 lis 2010 12:49

Kachna píše:G4 planuji vymenit za G4 LED - zatim na to nebyl cas.
Na to bacha.
Nedávno jsem měnil také všude a musel jsem trafa odřezat a vyměnit LED 12V za LED 220V.
Ty LEDkové 12V mi ty trafa rozblikávali. Sice nepatrně, ale nic příjemného.

Vuid
Příspěvky: 819
Registrován: 20 led 2006 22:46

Re: reset studio

Příspěvek od Vuid » 21 lis 2010 18:51

Kachna: I tech 12V ti muze pekne zajiskrit na tech cokoladach (vyssi proud, mas tam drevo, bude tam teplo...)! S LED svetlama teda asi ne, ale ty tam zatim nemas. Navic - jak budes menit zarovky kdyz mas ty halogeny zakryty? Halogeny sice tolik netopej, ale stejne, jsou tepelne izolovany tou latkou, budou se mozna trochu prehrivat (zivotnost, bezpecnost).
Ja bych teda rozhodne zvolil reseni, pri kterym budou zarovky volne pristupny a svorkovnice necim izolovany.
Ne ze by ti akutne hrozil pozar, ale nahoda je svine, pri zapojovani elektriny je dobre myslet hlavne na tu bezpecnost.

Kachna
Příspěvky: 29
Registrován: 12 kvě 2003 10:31

Re: reset studio

Příspěvek od Kachna » 02 úno 2011 19:47

Konečně jsem se dokopal k tomu, abych stahnul fotky z fotaku. Tady par fotek z prubehu stavby studia:

Obrázek
komplet čalounění režie a nové dveře

Obrázek
podhled režie

Obrázek
čalounění stěn a nové dveře - jiný pohled

Obrázek
obklad dřevo (zatím není nalokováno a připevněno)

Obrázek
dřevo obklad + dveře

Obrázek
stop

Obrázek
provizorní pracoviště

Obrázek
Studer + připravený rack

Obrázek

Kachna
Roman Kašník
http://www.reset.cz

boolocks
Příspěvky: 161
Registrován: 02 úno 2009 07:37

Re: reset studio

Příspěvek od boolocks » 02 úno 2011 19:59

kachna: paráda - řešil jsi nějak neprůzvučnost těch dveří?

Uživatelský avatar
Fractal
Příspěvky: 2683
Registrován: 10 dub 2004 14:54

Re: reset studio

Příspěvek od Fractal » 02 úno 2011 20:12

very gut vork!!!

Kachna
Příspěvky: 29
Registrován: 12 kvě 2003 10:31

Re: reset studio

Příspěvek od Kachna » 02 úno 2011 20:15

boolocks píše:kachna: paráda - řešil jsi nějak neprůzvučnost těch dveří?
Boolocks - Ano. Nechal jsem tam vsadit 8mm laminovaná skla. Dveře mají padací lištu. Můžu tam nalepit ještě jedno těsnění navíc + přidat práh. Jelikož mám dvoje dveře mezi studiem a režií, tak to i bez těch dodatečných změn funguje skvěle. Docela byl problém najít firmu, která byla ochotná dát tam jiné sklo než co je běžně v nabídce.
Roman Kašník
http://www.reset.cz

Uživatelský avatar
Amorph
Moderátor
Příspěvky: 4611
Registrován: 24 lis 2005 22:22

Re: reset studio

Příspěvek od Amorph » 02 úno 2011 20:48

tak to je parada, gratuluju

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21299
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: reset studio

Příspěvek od Pytkin » 02 úno 2011 21:23

Kachna : krasa .. dost mi to pripomina STONE PP .. Zajtra odfotim , ak nezabudnem ..

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Re: reset studio

Příspěvek od Kermitak » 02 úno 2011 22:11

Moc pekny, gratulace. Ten Strudl je co zac? Nejak ho nepoznavam, 820?
BTW ten pes je basova past? ;]

Odpovědět