Straight Solution Studio

Kapely, projekty, alba, hudebníci...
W.Cable

Straight Solution Studio

Příspěvek od W.Cable »

Dovolte, abych vam predstavil sve male studio. Jsem stastny, ze po letech mohu delat co me skutecne naplnuje a bavi.
komentujte, kritizujte, design, web, cokoli...

http://straightsolution.cz/
S_0001.jpg

Prvotsky

Re: Straight Solution Studio

Příspěvek od Prvotsky »

Drzim palce a at se dari! Az budou ukazky mixů tak je sem dej - nebo jsou na webovkach - koukal jsem jen v telefonu

W.Cable

Příspěvek od W.Cable »

Dekuji.
Ukazky planuji udelat formou nejakych sessions a budou umistene na soundcloudu.

markuc

Příspěvek od markuc »

Trochu si na stránkách zkontroluj gramatiku a interpunkci, jinak taky samozřejmě držím palce a přeju, ať to šlape !

W.Cable

Příspěvek od W.Cable »

Dekuji !
Mrknu na to, web jsem kodoval po nocich a asi mi neco uteklo.

biscuit

Příspěvek od biscuit »

ahoj, treba cast mix je skoro necitelna. svetle sedy na bilym je ulet ;-)

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez »

za me chybi ty ukazky -- je to prvni vec, ktera me zajima a na zaklade ktery si udelam obrazek (pokud ho nezastoupi nejaky svalnaty reference); gear me taky uprimne zajima, ale spis ze zvedavosti a nerdovstvi.

biscuit

Příspěvek od biscuit »

to byla druha vec, co jsem chtel poznamenat. z tech instagramovejch stripku si clovek, co uz te tady z fora trochu zna, dokresli predstavu o tom, co mas za pekny kousky, ale na ciziho to nemusi uplne zapusobit. mozna by to chtelo "trosku" dustojnejsi galerii ;-) ja jsem nazoru, ze reference a obrazky prodavaj.

Liquid Sound
Profesionál

Příspěvek od Liquid Sound »

Další malý studio?! Při stavu týhle branže a současně počtu všemožnejch obývákovejch studiíček docela odvaha...

K webu samotnýmu… Krom toho, že mi nefunguje na Safari diakritika, tak mi hodně chybí nějaký info o tom kdo práci vykonává a jeho odbornosti. Stejně tak nevidim, jestli jde o profi servis nebo jde o hobbistu. Gear list je sice hezkej, ale gear sám o sobě nic nevydělá. Aspoň taková je moje letitá zkušenost. Naprosto zásadní jsou imo reference a credits credits credits. Ideálně tak aby bylo vidět jestli, když teda, se k tobě klienti vracej. Stejně tak bych se vykašlal na popisy jak se co dělá. Imo to si udělej jednoduchý pdfko s FAQ a zájemcům to rovnou posílej s odpovědí na poptávku.

Plus ceny… Já to hrozně nerad komentuju, ale popravdě by mi přišly odpovídající bez toho docela fajnovýho gearu. Nebo můžeš udělat nějakej basic setup a k tomu nějaký cajky oproti příplatku. Ale to je jenom muj ryze soukromej názor. Sorry jestli to někoho nadzvedne.

Jinak samozřejmě přeju hodně štěstí, ať se daří. Je to tvrdej byznys s hodně nestandardníma pravidlama. ;)
Přílohy
Screen Shot 2016-03-07 at 12.16.31 PM.png
Freelance film scoring engineer, producer, senior sound engineer & editor, Wwise apprentice
vitekkral.com | IMDb | ALLMUSIC

TOM-Thak

Příspěvek od TOM-Thak »

Ad diakritika: v Css máš include google open sans fontu, přidej k němu parametr extended latin, jinak ti nebude fungovat diakritika. Stačí tohle: &subset=latin,latin-ext tzn. pak tam budeš mít něco jako:

@import url(http://fonts.googleapis.com/css?family= ... ,latin-ext);

Stan

Příspěvek od Stan »

u me na safari diakritika funguje ale pismeka s hacky a carkami jsou tzv."bold" spise by jsem ti poradil se podivat na googlefonts, napsat jen diakritiku a to i velka pismena a podivat se jak font celkove vypada a vybrat vhodneho kandidata. Zpusob implementace je na tobe ale klasicky je pouziva <link href='' ......> nez @import ale to je veci nazoru

TOM-Thak

Příspěvek od TOM-Thak »

Protoze ti to vezme ze zakladniho fontu ty diakriticke znaky. Jak rikam musis mit latin extended....

Stan

Příspěvek od Stan »

Tom-e nejde jen o latin-extended ale o fonty samotny jelikoz ne vsechny sady zobrazuji spravne "font-weight". Sam jsem hledal vhodny fonty pro svuj web dost dlouho.

hombrefeo

Příspěvek od hombrefeo »

proc nepozadate prezidenta, aby zrusil diakritiku?! :D

W.Cable

Příspěvek od W.Cable »

biscuit píše:ahoj, treba cast mix je skoro necitelna. svetle sedy na bilym je ulet ;-)
Ahoj, nemas nastaveny moc velky kontrast na monitoru? Ona ta sekce mix neni uplne bila, smerem dolu sedne.
Brooklyn / juanita juarez píše:za me chybi ty ukazky -- je to prvni vec, ktera me zajima a na zaklade ktery si udelam obrazek (pokud ho nezastoupi nejaky svalnaty reference); gear me taky uprimne zajima, ale spis ze zvedavosti a nerdovstvi.
Jasne ty ukazky budou, porad premyslim jestli formou sessions, ale asi triceti vterinove az minutove previews budou lepsi.
biscuit píše:mozna by to chtelo "trosku" dustojnejsi galerii ;-) ja jsem nazoru, ze reference a obrazky prodavaj.
Ty obrazky mohly byt lepsi, souhlas.
Liquid Sound píše:K webu samotnýmu… Krom toho, že mi nefunguje na Safari diakritika, tak mi hodně chybí nějaký info o tom kdo práci vykonává a jeho odbornosti. Stejně tak nevidim, jestli jde o profi servis nebo jde o hobbistu. Gear list je sice hezkej, ale gear sám o sobě nic nevydělá. Aspoň taková je moje letitá zkušenost. Naprosto zásadní jsou imo reference a credits credits credits. Ideálně tak aby bylo vidět jestli, když teda, se k tobě klienti vracej. Stejně tak bych se vykašlal na popisy jak se co dělá. Imo to si udělej jednoduchý pdfko s FAQ a zájemcům to rovnou posílej s odpovědí na poptávku.

Plus ceny… Já to hrozně nerad komentuju, ale popravdě by mi přišly odpovídající bez toho docela fajnovýho gearu. Nebo můžeš udělat nějakej basic setup a k tomu nějaký cajky oproti příplatku. Ale to je jenom muj ryze soukromej názor. Sorry jestli to někoho nadzvedne.
Dekuji moc za podnety, promyslim.
Liquid Sound píše:Jinak samozřejmě přeju hodně štěstí, ať se daří. Je to tvrdej byznys s hodně nestandardníma pravidlama. ;)
Dekuji, jsem pripraveny se porvat.
TOM-Thak píše:Ad diakritika: v Css máš include google open sans fontu, přidej k němu parametr extended latin, jinak ti nebude fungovat diakritika. Stačí tohle: &subset=latin,latin-ext tzn. pak tam budeš mít něco jako:

@import url(http://fonts.googleapis.com/css?family= ... ,latin-ext);
Na ten web se mrknu o vikendu, dekuji moc za vyreseni chyb. njn... preci jen je to me prvni kodovani. Mel jsem jeste jednu verzi, ktera byla komplet parallax, ale uz mi to prislo nesolidni.
Naposledy upravil(a) W.Cable dne 07 bře 2016 21:35, celkem upraveno 1 x.

Odpovědět