vcera som na radiu fm pocul tento novy projekt mirka papeza a dost sa mi to paci. http://www.myspace.com/thestylistsband
zaujimavy kontrast uplne vysusenej odludstenej disko elektroniky a vynikajuceho spevu Tonye Graves. jedine co mi vadi su obcas (vo fashion pack mi vadia extremne, v dont kid yourself zase az tak nie) saxofony ktore mi pripadaju dost nenapadite a zmensuju prave ten pre mna zaujimavy kontrast.
The Stylists
jojo, The Stylists je prima, celá deska Fashion is our passion je povedená, pár songům se rozhodně nedají upřít hitové ambice;) Brassy jsem kritizoval taky, ale může to být mojí obecnou nechutí k nim.
Naposledy upravil(a) bodyia dne 22 bře 2009 19:51, celkem upraveno 1 x.
Fashion Pack jsem "dělal" já (tedy míchal a aranžoval), k obdrženým stopám jsem nahrál kytary, bicí a basu. Až později jsem se dozvěděl, že je to cover písně amandy Lear
Jinak můj skromný názor ohledně saxofonů je takový, že Petr Venkrbec má pěknou řádku "plechových" brass nástrojů a jestli něco nahráli přes ty věci, co jste zmiňovali tak proto, že to tak chtěli...
No, a Tonya je opravdu extratřída světová!

Jinak můj skromný názor ohledně saxofonů je takový, že Petr Venkrbec má pěknou řádku "plechových" brass nástrojů a jestli něco nahráli přes ty věci, co jste zmiňovali tak proto, že to tak chtěli...
No, a Tonya je opravdu extratřída světová!
ja jen dodam, ze dnes 21.3.09 je to oficialne venku! vychazi u labelu X Production .. pro vsechny co chteji slyset cele album (krome dvou remixu) tak je to na www.bandzone.cz/thestylists ..
jinak si myslim, ze prave ten saxofon tomu dava ten spravny naboj, bez nej by to nebylo ono, a taky se mi na tom libi ten minimalismus! retrodisco
a ten cover od vytvarnika
zdenka vanka je paradni!

jinak si myslim, ze prave ten saxofon tomu dava ten spravny naboj, bez nej by to nebylo ono, a taky se mi na tom libi ten minimalismus! retrodisco

a ten cover od vytvarnika
zdenka vanka je paradni!