The Stylists

Kapely, projekty, alba, hudebníci...
Odpovědět
abuse

The Stylists

Příspěvek od abuse »

vcera som na radiu fm pocul tento novy projekt mirka papeza a dost sa mi to paci. http://www.myspace.com/thestylistsband

zaujimavy kontrast uplne vysusenej odludstenej disko elektroniky a vynikajuceho spevu Tonye Graves. jedine co mi vadi su obcas (vo fashion pack mi vadia extremne, v dont kid yourself zase az tak nie) saxofony ktore mi pripadaju dost nenapadite a zmensuju prave ten pre mna zaujimavy kontrast.

c9000

Příspěvek od c9000 »

joj souhlas ,saxíky mě tolik nevadí, líbí se mi jak je z toho cejtit ta "Papalescovina" hlavně v rytmech . A já retrodisko rád takže palec nahoru pro the Stylists.

bodyia
Vybavení

Příspěvek od bodyia »

jojo, The Stylists je prima, celá deska Fashion is our passion je povedená, pár songům se rozhodně nedají upřít hitové ambice;) Brassy jsem kritizoval taky, ale může to být mojí obecnou nechutí k nim.
Naposledy upravil(a) bodyia dne 22 bře 2009 19:51, celkem upraveno 1 x.

peteness

Příspěvek od peteness »

Od Papeze se mi libi vsecko, pusobi to podstive. Mozna tam ty divne saga propasoval v domeni, ze se vyhne kratke zivotnosti a nepochopeni, kterym trpi poklidne potemnele projekty.

c9000

Příspěvek od c9000 »

těmi poklidnými projekty myslíš třeba laudanum? mě se zrovna tahle tvář elektroniky v podání výše zminovaného líbí, teda člověk na to musí mít náladu, ale když jí má tak to působí skvěle.

kexik

Příspěvek od kexik »

mne by sa to malo pacit, tento styl milujem. ale sa mi nie, UNAVNE melodie su to. a je to skoda, ta spevacka je trieda. ako keby tie napady niekto zo seba vytisol za jeden vikend a potom ich sice pekne zrealizoval ale stale posobia silene. saxofony su len detail proti tomu

velvet

Příspěvek od velvet »

Fashion Pack jsem "dělal" já (tedy míchal a aranžoval), k obdrženým stopám jsem nahrál kytary, bicí a basu. Až později jsem se dozvěděl, že je to cover písně amandy Lear :D
Jinak můj skromný názor ohledně saxofonů je takový, že Petr Venkrbec má pěknou řádku "plechových" brass nástrojů a jestli něco nahráli přes ty věci, co jste zmiňovali tak proto, že to tak chtěli...

No, a Tonya je opravdu extratřída světová!

kazz

Příspěvek od kazz »

ja jen dodam, ze dnes 21.3.09 je to oficialne venku! vychazi u labelu X Production .. pro vsechny co chteji slyset cele album (krome dvou remixu) tak je to na www.bandzone.cz/thestylists ..

jinak si myslim, ze prave ten saxofon tomu dava ten spravny naboj, bez nej by to nebylo ono, a taky se mi na tom libi ten minimalismus! retrodisco :P

a ten cover od vytvarnika
zdenka vanka je paradni!

Obrázek

marcco

Příspěvek od marcco »

ahoj, přihřeji si polívčičku přátelé. CD tohoto tiutlu bylo lisováno, baleno a tisknuto u mě tedy: azcd.cz....kdyby někdo náhodou chtěl vydávat release v podobném provedení.jsem plně k Vaší dizpozici......sorry za skrytou reklamu (snad to nikoho nerozčílí) 8)

Odpovědět