V.A. Ezone 2024
Re: V.A. Ezone 2024
hele já nevím, jestli s tim jěště někam pohnu. Mám pocit, že už to snad neurazí a v zásadě jako jednohubka to funguje. Asi bych ti poslal wav? Asi ti pošlu svůj master a pak verzi bez master buss?
Jo, klidně takhle. Šak to znáš, tu nezmasterovanou verzi neresamplovat, nekonvertovat, neditherovat, neclipovat (pokud to není naschvál), prostě nenic 
Tak ono sa to nakoniec realne skompletizuje ? Neuveritelne 

tak jsem to nakonec jeste trohu posunul
https://www.dropbox.com/scl/fi/69agum0s ... 7kxiv&dl=0
https://www.dropbox.com/scl/fi/69agum0s ... 7kxiv&dl=0
tak som neodolal a vypocul som si zo .. fest sa mi pacia tie melodie, taky paradny synthwave nadych to ma .. hrozne ma svrbia prsty ze by som zo remixol lebo mam v hlave uplne inu predstavu o bicich (take nieco na styl Carpenter Brut) .. nemas zaujem ?
dendy: jeste tam par detailu dotahnu a pak urcite moc rad poslu v nejake forme pro remix:)
Amorph : a daky priestor trosku ? je to take cele moc suche ne ?
super, tesim sa na material.. moc sa s tym netrap potom - proste to renderni po stopach a hotovo, ja uz si to nastriham
Bomba, máme to defacto komplet. Za ještě jeden track bych se ale nezlobil, nenajde se někdo?
Z důvodů dovolené a další práce to budu mít čas dotáhnout až v srpnu, takže vyhlašuju final deadline do konce července. Ještě jeden track (vlezly by se ještě i dva).
Z důvodů dovolené a další práce to budu mít čas dotáhnout až v srpnu, takže vyhlašuju final deadline do konce července. Ještě jeden track (vlezly by se ještě i dva).
co tak “temna alpaka” ? Strejda Biscuit bude nasraty ale mna to hudobne fakt bavi.. ak je to ten co Biscuit tvrdi tak je to svojim zvlastnym sposobom dlhorocny clen ezone
))
Ja hlasujem za pridanie ho
post422468.html?sid=25db70840b041871bc0 ... cf#p422468

Ja hlasujem za pridanie ho

post422468.html?sid=25db70840b041871bc0 ... cf#p422468
Fractal ten moj track co som ti poslal zmastrovany je OK teda? Nepotrebujes premaster verziu?
Fractal: byl bych moc rád, kdybys mě z kompilace vyřadil. Moc se omlouvám, jestli jsi strávil nějaký čas s masteringem a přijde to vniveč. Nějak se to tady pro mě zvrhlo a už tu s tím nechci mít nic společnýho. Díky a ještě jednou se omlouvám.
-
Dendy dakujem.Dostat sa na tuto kompilaciu by bolo pre mna obrovskou poctou.Teraz aspon vsetci chapu preco som sa neprihlasil.Ved kto ma stale cas tlapkat biscuita v rohu po pleci aby neplakal.Som dlhorocny clen ezone to je pravda,ale identitu ktoru mi biscuit prideluje nepatri mne a co je horsie presviedca o tejto nepravde aj ostatnych.Mozno raz ked pusti cez tie mraky svetlo tak zisti ze sa mylil a dufam ze bude aspon taky chlap ze ma pozve na pivo.Fractal nemusis susienku vyradovat s kompilacie ja odchadzam.Gratulujem biscuit pieskovisko je tvoje.
Jak malé děti fakt.
Jeden psychicky líznutej a druhý urážlivej jak ženská.
Na světě je krásně mameluci a měli bychom se radovat.
Jeden psychicky líznutej a druhý urážlivej jak ženská.
Na světě je krásně mameluci a měli bychom se radovat.
Naposledy upravil(a) jackies dne 17 čer 2024 11:40, celkem upraveno 1 x.
muzikant
-
Nechme hlasovat i z varianou oba a zadny. Troufam si tvrdit ze vysledek zname vsichni uz ted.