V.A. Ezone 2024

Kapely, projekty, alba, hudebníci...
Odpovědět
tomy45

Re: EZONE KOMPILACIA

Příspěvek od tomy45 »

Uplne chapem, ze ta absencia nazvime to “standartneho modelu” a po rokoch snahy byt vsimnutym, boostnutym a urcite aj “nieco z toho mat” vopred nedava zmysel.
Ten koncept - pristup a la “ak nejaky cas do toho investujem, chcem mat nieco z toho” nezmizne napadom jedneho typka [akoze mna], hoci fractal to rozohnil ako prvy a mna to nadchlo.
Som ochotny venovat tomu cas, bez ocakavani, cisto pre seba.

Ja som homo sapiens honest a preto bez akehokolvek flame to vnimam tak, ze Sabiani pri zrode myslienky sa ponukoll - prilezitosti bol ochotny venovat cas, v momente ked sa to vyvinulo, ze pojde inou cestou - volny cas zmizol.
dedko napriek chabej vyhovorke [sorry priatelu :-P] mas miliony dem a cojaviem co a hra ti to dobre…. staci napisat “nemam zaujem” alebo nenapisat nic.

Neberte ma zle, nehram tu moralistu. Pisal som na zaciatku “poprosim citat s porozumenim”. Diskusia je samozrejme otvorena, nikto nic nikomu neprikazuje, nik nic nemusi.
Tot moj nazor, zdielam ho lebo chcem [este raz, no flame just honesty].

Kompilacke by som dal kludne nazor E-ZONE MID-ADULTHOOD RENDERS :mrgreen: :palec+:

Cela pointa (ina realne nema zmysel) je:
- dat sa dohromady
- tvorit od srdca
- vytvory zdielat

Mozno prave ked budete zdielat to co prave bez vsetkych tych klasickych pristupov, postupov a inych marketingovych pitchovin zaujme inych viac, pretoze je to INE, vase.

geomystery

Příspěvek od geomystery »

tomy: to nebude jednoduché oni si tam potenciálové momentálně promítají lecos, především pak vlastní komplex méněcenosti až mám strach abych se nenakazil :-)

Já si takhle hudbu dělám už nějaký pátek. Nemám žádný koncept a dávám vzniknout tomu co právě prožívám. Zjistil sem že je to pro mě bytostná potřeba. A třeba že se tam pořád vrací nějaké ty komplexy a potřeba zaujmout a být slyšet, tak ty sou vždycky dočasné, nakonec stejně zvítězí potřeba tořit. A to je jediné co má smysl pěstovat (podle mě).

Místo "RENDERS" bych tam dal "IMPRINTS" nebo "MARKS"
Naposledy upravil(a) geomystery dne 03 led 2024 21:55, celkem upraveno 1 x.

tony9

Příspěvek od tony9 »

tomy45 píše:
03 led 2024 15:58

Oslovil som:
abuse
c9000
tony9
virus
dedko
hirli
dano

Přiznám se, že nevím čím bych do té kompilace přispěl.

tomy45

Příspěvek od tomy45 »

tony9 mylim sa cely cas, alebo vobec netvoris?

tomy45

Příspěvek od tomy45 »

geomystery píše:
03 led 2024 21:51
tomy: to nebude jednoduché oni si tam potenciálové momentálně promítají lecos, především pak vlastní komplex méněcenosti až mám strach abych se nenakazil :-)

Já si takhle hudbu dělám už nějaký pátek. Nemám žádný koncept a dávám vzniknout tomu co právě prožívám. Zjistil sem že je to pro mě bytostná potřeba. A třeba že se tam pořád vrací nějaké ty komplexy a potřeba zaujmout a být slyšet, tak ty sou vždycky dočasné, nakonec stejně zvítězí potřeba tořit. A to je jediné co má smysl pěstovat (podle mě).

Místo "RENDERS" bych tam dal "IMPRINTS" nebo "MARKS"
fajne :palec+:

ale aby sme viac cosi robili alebo kecali, tak treba zacat :idea:

geomystery

tony9: Moravskou lidovou ze které udělám hustý chillout.

geomystery

tomy: Já začnu až cca někdy v půlce ledna, mám tu ještě 6 skladeb které jsou skoro hotové a ty chci vystřelit v takovém menším albu co nejdřív ven.

Yogi
Vybavení

Příspěvek od Yogi »

Jdu do toho chlapci rád, zabírám a řídím poslední track před spaním, your dream dealer ...
Nové EP Leaving Planet Earth na Spotify | Apple Music | YouTube Music | Bandcamp | Juno Download

tony9

Příspěvek od tony9 »

Dobře pokusím se dotáhnout do konce něčím starším a nebo vytvořím něco nového, ale nezávazně borci.

dano

Příspěvek od dano »

Mam teraz rozpracovane nejake nove veci, ale netusim, co a ako postiham. Ale v kazdom pripade viem samozrejme poskytnut hotovu starsiu vec.

tomy45

Příspěvek od tomy45 »

dano squelee

este poprosim, ak realne sa chcete zucastnit, registracia:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/ ... ue&sd=true

IvanB

Příspěvek od IvanB »

Ahojte, ja by som mal k dispozicii jednu trapovu temnotku, hodil by sa tam snad uz len nejaky vokal, ale je tu jeden velky problem - po migracii na novy notebook sa mi cely projekt v Cubase rozhasil, vsetky automatizacie uplne mimo, proste cele zle, a nejak sa mi vobec nedari to dostat do povodnej podoby. Este si k tomu par krat sadnem a uvidim, ale ak sa to nepodari, tak asi uz uplne lamem nad tym palicu, lebo toto je vlastne posledny rozrobeny track a nove napady vobec odvtedy neprisli... Jedine ze by stacila mp3 - tu som si nastastie stihol exportnut v povodnom stave este pred migraciou na novy komp. Importnut ju celu do projektu a pracovat s tym dalej je profesionalne pripustne? :)
P.S. Pripadne viem dodat moju poslednu vec, ktora je zavesena iba na SC (teda oficialne nikde nevydana a pod...) - tu viem dodat ako pre-master v kvalite wav

biscuit

Příspěvek od biscuit »

Ale, ale... Pan Prvotsky žije a dokonce i na ezone. To jsou mi věci :-D

tomy45

Příspěvek od tomy45 »

IvanB brathm, skonsoliduj sa, urob co mozes bez stresu a do spokojnosti. :wink:

IvanB

Příspěvek od IvanB »

ok, nejak to asi teda dam. aspon mam motivaciu dotiahnut tu vec do konca