V.A. Ezone 2024
Re: EZONE KOMPILACIA
Fajne...
este 1 vec, dokedy dame uzavierku na prihlasenie?
Pockame este, alebo to uz uzavrieme. Aktualne sme na cisle 10 registrovanych.
este 1 vec, dokedy dame uzavierku na prihlasenie?
Pockame este, alebo to uz uzavrieme. Aktualne sme na cisle 10 registrovanych.
-
Já myslím, že tak, jak jsi to napsal. Do 7.1 a to všech 10 lidí splnilo (sranda je že to číslo 10 tady padlo taky), takže se de na věc. Deadline 29.2 s tím, že pak se ještě bude případně řešit master. Jestli má někdo námitku tak sem s ní.
Zajímá mě jak s hotovým materiálem. Jestli to máte někdo promyšlený.
Čumím jak puk, že to tady takhle zarezonovalo, a tak rychle. 

-
Uz sem pokladal otazku jestli dame verejne preview jakoze link na SC a muzem o tom podiskutovat aby to nabralo nejakou homogenni podobu.
Fractal - to je manazment 
biscuit - dokoncene skladby (mixdown - ready to mastering) kazdy na svoj cloud, ak je treba dam svoj.
odtial si ich Fractal stiahne urobi mastering
geomystery - ta myslienka "preview" je taka konceptualna
kazdy mal (zadanie bolo) svoj track/skladba s tym, aby bol sam spokojny. Nemyslim, ze bude homogenna podoba, co ani nebolo cielom. Je vyber - kompilacka EZONE, ich clenov.
Ak ste s tym OK, ideme podla toho ak nie... bude treba niekoho kto to bude hnat dopredu.
Momentalne som v pozicii nejakeho "motora". Som s tym OK, rovnako budem OK s tym ak sa zezla ujme niekto iny, prispejem aj tak.

biscuit - dokoncene skladby (mixdown - ready to mastering) kazdy na svoj cloud, ak je treba dam svoj.
odtial si ich Fractal stiahne urobi mastering

geomystery - ta myslienka "preview" je taka konceptualna

Ak ste s tym OK, ideme podla toho ak nie... bude treba niekoho kto to bude hnat dopredu.
Momentalne som v pozicii nejakeho "motora". Som s tym OK, rovnako budem OK s tym ak sa zezla ujme niekto iny, prispejem aj tak.
-
Takze se zeptam jeste jednou. Na ten SC verejne nebo soukrome ?
Možná soukromě, ale tady veřejně, jestli mi rozumíš 

-
Aha, to jde ? Ja sem mel pocit ze to jde sdilet jenom dalsimu SC uzivateli.
Naposledy upravil(a) geomystery dne 09 led 2024 20:37, celkem upraveno 1 x.
-
Jinak sem chtel rict ze ted uz to resit nebudem, udelame to podle tomyho, ale mame na vic nez jenom nahodny vyber. Nevidim pak rozdil toho jestli tu skladbu dam na kompilaci nebo to vydam jako singl.
ja si neviem predstavit, akym sposobom by sa tomu dalo dat homogennu podobu… kazdy ma uplne iny pristup k tvorbe. napriklad ja uz teraz viem, ze s tou mojou vecou budem asi uplne mimo misu
ale takto si to mozno nejak samo vypyta aj nejake to prepojenie - a tam sa prirodzene nuka to, o com tu bola rec - druhe vydanie (remixy). to by mohla byt vacsia zabava ako prve

ale takto si to mozno nejak samo vypyta aj nejake to prepojenie - a tam sa prirodzene nuka to, o com tu bola rec - druhe vydanie (remixy). to by mohla byt vacsia zabava ako prve

Normálně by to mělo jít. Dáš to jako skrýtý track a link hodíš tady. To pomůže nám ostatním, aby jsme věděli, že se něco děje a aby jsme si byli vědomi nálady a celkové "laťky". Pak až bude kompilace vydaná, můžeš track nastavit jako normálně přístupný. Dál to sdílet na sockách společně s linkem na kompilaci.geomystery píše: ↑09 led 2024 20:34Aha, to jde ? Ja sem mel pocit ze to jde sdilet jenom dalsimu SC uzivateli.
Já si myslím, že pokud ty tracky budeme zveřejňovat na soundcloudu, a na jiných servisech už teď, jakoby se nechumelilo, tak to hned uslyší stovky lidí, což není samo o sobě na škodu, ale úplně se ztratí ten moment překvapení a celkově to je takový nevim... meh přístup.
Jediná věc, co alespoň trochu dělá alba a kompilace spešl je právě to vydání jednou dávkou. Kdy si to člověk, pokud se to líbí, dá od začátku do konce.
To pak taky můžem tu kompilaci uveřejnit jako playlist ze soundcloudu, nebo jenom jako linky
Tady ve vlákně ty private linky nevadí, kolik lidí si to tu čte? 50?
No zase je fakt, že někdo tam stejně dá něco, co už dávno uveřejnil.
Já za sebe, pokud budu dělat track na kompilaci, tak se budu držet toho, že label vždy chce aby to byl nový neslyšený track, bo tak se to dělalo od pradávna a dělá furt.
Jediná věc, co alespoň trochu dělá alba a kompilace spešl je právě to vydání jednou dávkou. Kdy si to člověk, pokud se to líbí, dá od začátku do konce.
To pak taky můžem tu kompilaci uveřejnit jako playlist ze soundcloudu, nebo jenom jako linky
Tady ve vlákně ty private linky nevadí, kolik lidí si to tu čte? 50?
No zase je fakt, že někdo tam stejně dá něco, co už dávno uveřejnil.
Já za sebe, pokud budu dělat track na kompilaci, tak se budu držet toho, že label vždy chce aby to byl nový neslyšený track, bo tak se to dělalo od pradávna a dělá furt.
Napadla mě taková zvláštnůstka, celkem popiči. Co kdyby jsme u každého tracku v "bookletu" napsali dopodrobna všechen použitý hardware a software ALE úplně komediálně do posledního šroubku. Tzn. nejen DAW, Waves L2... Windows 8, dále noname mic from game headset ale i typ počítače, procesor, myš Genius, prodlužovačka XFC023 z Ikea... úplně to posunout do krajnosti, udělat si ze sebe srandu, zparodizovat to.
To by dalo ten extra kick a nemůžu úplně vyloučit že i sponzora... budeme mít pak další kompilaci The Future Sounds Of Ikea Electric Cables
To by dalo ten extra kick a nemůžu úplně vyloučit že i sponzora... budeme mít pak další kompilaci The Future Sounds Of Ikea Electric Cables

-
No v pripade meho SC uctu by si to poslechli presne tri lidi a to ti co nahodou zabloudili. Ja bych ty linky nedaval verejne ani sem. A pokud to ma byt v duchu toho co tu razi tomy, tak bych jenom poslal link Fractalovi a ten rozmysli pripadny mastering.
Napad s gearem se mi libi.
Napad s gearem se mi libi.