V.A. Ezone 2024
V.A. Ezone 2024
Tak bude kazdou chvilu 2024 a já si vzpomněl na tenhle starý rest. Vymyslíme něco? Komunitní úsilí? Dát šanci se zslyšitelnit nějakým nováčkům a podpořit to nějakými ozkoušenéäými elektrovlnami od těch co se tomu věnujou celý život?
Můžeme to udělat i jako fundraiser, jen nápad. Nebo soutěž? Nebo pokud se najde slušný cloud tak dát materiál na následné remixy...
Tady toho bude, teď si na všechny nevzpomenu...
Amorph, Cyril, C9000, Dendy, Geomystery, Tomy.45, Sabiani, Syncro, Yogi Rulez, Fractal? Další? Žeby Biscuit?
Tabulka účastníků
https://docs.google.com/spreadsheets/d/ ... ue&sd=true
Můžeme to udělat i jako fundraiser, jen nápad. Nebo soutěž? Nebo pokud se najde slušný cloud tak dát materiál na následné remixy...
Tady toho bude, teď si na všechny nevzpomenu...
Amorph, Cyril, C9000, Dendy, Geomystery, Tomy.45, Sabiani, Syncro, Yogi Rulez, Fractal? Další? Žeby Biscuit?
Tabulka účastníků
https://docs.google.com/spreadsheets/d/ ... ue&sd=true
Re: EZONE KOMPILACIA
ja som za, len potrebujem fixny termin kedy dodat skladbu inak sa na to vyserem lebo som leniva prokrastinacna svina 
a asi bybto bolo treba spropagovat na fejsbuku v skupine CZ/SK Syntetizery, sem na ezone uz akoro nikto nechodi
)
a asi bybto bolo treba spropagovat na fejsbuku v skupine CZ/SK Syntetizery, sem na ezone uz akoro nikto nechodi

Já bych rád to pojmul celé více popově, jakože písničky, experimentální nebo ne, ale tak by to též dostalo větší pozornost, než jen třeba taneční elektronika. (jen házím nápady)
jo tak, tak to neviem prispiet 

To nějak vyladíme. By bylo dobré mít různé kolaborace, spolupráce a tak. Asi je krátkozraké jít po nějakém specifickém žánru, prostě vybereme co nejlepší tracky a je to.
Asi bych něco dokázal dodat, ale za prvé to chce stanovit rozumně deadline a taky si nejsem jistej, že to bude pop teda
Nevím, jestli tady chtít po někom "písničky" dává úplně smysl 
Jo a ještě by mě zajímalo, jestli si někdo vezme ten projekt "vydavatelsky" pod křídlo, protože jako nějaká lidová aktivita mi to nedává smysl a hned zkraje bych se zároveň bál, jak to (ne)dopadne.

Jo a ještě by mě zajímalo, jestli si někdo vezme ten projekt "vydavatelsky" pod křídlo, protože jako nějaká lidová aktivita mi to nedává smysl a hned zkraje bych se zároveň bál, jak to (ne)dopadne.
-
Já klidně dodám nějakou music a to rád. Akorát zpěv ode mně nechtějte. A kolaborace mi taky moc nejde a nebaví. S nějakým žánrovým rámcem jsem v pohodě.
Dát tomu nějaký koncept, smysl... kompilace audiozone/ezone jen tak sama o sobě nikomu nic moc neřekne. Pro nás to hodnotu mít bude, to jo, dobrý pocit, vzpomínka...
Já bych stylově mohl splodit nebo vybrat z něčeho hotového od ambientu, přes různé taneční styly, ale taky synth/electro pop/rock. Taky asi záleží na náladě, něco veselého, nebo temného? Nebo alespoň dokopat se k nějakému smysluplnému experimentu.
Vydat, to by šlo, už jsem snad 6 roků nic neřešil tady v tomhle směru. Takže za sebe jen říkám, že ta možnost tu je. Alespoň bych se dokopal převést všecko z labelu k novému distributorovi, ten co jsem používal zkrachoval

Já bych stylově mohl splodit nebo vybrat z něčeho hotového od ambientu, přes různé taneční styly, ale taky synth/electro pop/rock. Taky asi záleží na náladě, něco veselého, nebo temného? Nebo alespoň dokopat se k nějakému smysluplnému experimentu.
Vydat, to by šlo, už jsem snad 6 roků nic neřešil tady v tomhle směru. Takže za sebe jen říkám, že ta možnost tu je. Alespoň bych se dokopal převést všecko z labelu k novému distributorovi, ten co jsem používal zkrachoval

Myšlence/konceptu se nebráním. Naopak. Ale po všemožnejch zkušenostech, čím víc to bude dopředu "určený" a míň se o tom bude tlachat, tím líp pro celou věc i všechny zúčastněný. Takže i tohle by chtělo, aby to někdo prostě pevně uchopil a udělal to celý tak trochu k obrazu svýmu, ať to má nějakej ksicht a není to kočkopes.
Je něco, nějaké téma, do kterého se vůbec všichni vejdeme?
Je něco, nějaké téma, do kterého se vůbec všichni vejdeme?
Popřemýšlet o tom je určo třeba.
Hej a nonprofit, resp. fundraiser za nějakou dobrou věc? Tím by se spláchlo i to téma, marketingově to jde pak samo, jen se člověk musí trefit do aktuálního problému, něco co má smysl a lidé chcou pomoct.
Však není spěchu, nechme si to projít hlavou, něco někoho určo napadne. No a když ne, tak to bude jeden z nejnudlovějších threadů tady ever, návod jak nedělat kompilaci!
Hej a nonprofit, resp. fundraiser za nějakou dobrou věc? Tím by se spláchlo i to téma, marketingově to jde pak samo, jen se člověk musí trefit do aktuálního problému, něco co má smysl a lidé chcou pomoct.
Však není spěchu, nechme si to projít hlavou, něco někoho určo napadne. No a když ne, tak to bude jeden z nejnudlovějších threadů tady ever, návod jak nedělat kompilaci!

Zdravím vespolek, v létě by se mi mohlo uvolnit domácí studio, tak případně rád přispěju, ať už bude koncept jakýkoliv 

Tak pokial sa najde dost kvalitnych trackov tak by to slo vydat aj na mojom labeli.
Tam to ale je obmedzene zanrovo, tzn. pop/country/metal/etc nehrozi.
Ale electronica vseho druhu je vitana. Ostatne zopar ludi tu z Audiozone uz nieco u mna aj vydalo.
Ale neviem ci by ste to takto chceli, to stoji za zvazenie.
Mozno by nebolo od veci vypocut si veci co vydavam (tí co nevedia) a urobit si svoj nazor.
Take zrhnutie co vyslo v roku 2023: Vsetky releasy:
https://digitalparadoxrecords.bandcamp.com/music
Tam to ale je obmedzene zanrovo, tzn. pop/country/metal/etc nehrozi.
Ale electronica vseho druhu je vitana. Ostatne zopar ludi tu z Audiozone uz nieco u mna aj vydalo.
Ale neviem ci by ste to takto chceli, to stoji za zvazenie.
Mozno by nebolo od veci vypocut si veci co vydavam (tí co nevedia) a urobit si svoj nazor.
Take zrhnutie co vyslo v roku 2023: Vsetky releasy:
https://digitalparadoxrecords.bandcamp.com/music
-
Za mě určitě lepší varianta než fundraising jakéhokoli druhu.