Deadmau5 Masterclass

Harmonické postupy, rytmické grify,...
Odpovědět
dendy

Deadmau5 Masterclass

Příspěvek od dendy »

https://www.masterclass.com/classes/dea ... production Rozhodne doporucujejem.. mam to rozpozerane, zatial som cca v 1 tretine ale pai sa mi to .. rozprava takym fajn putavym a zaroven prirodzenym stylom, na nic sa nehra, napriek tou aka je to mega star posobi chvilami az introvertne .. Prijemne prekvapenie je pre mna ze spustu veci co tam hovorim sam pouzivam a robim presne tak isto dlhe roky (a prisiel som si na ne tak nejak sam metodou pokus omyl)

€X•74
Vybavení

Re: Deadmau5 Masterclass

Příspěvek od €X•74 »

dendy
snad nam tu nechces povedat, reklama ktora sa objavi 1000 krat pre spustenim youtube videa je fasa rozpravanie.. ide mi z tychto reklam uz ujebat dekel :D

ale jasne, po 1000 zobraseni som si to pozrel a je to fajn.. odporucam si pozriem panel debatu o hudbe pre DOOM to je parada ako to chalan robil

€X•74
Vybavení

Příspěvek od €X•74 »

toto je to video fakt odporucam zhliadnut cele

dendy

Příspěvek od dendy »

Hej to si dako nepochopil asi :-)))) Ja hovorim o tom celom masterclass (ma to cca 6 hodin cele) na co je ta reklama ktoru som tam dal :))))

SadLuck

Příspěvek od SadLuck »

Ten GDC talk je fantastickej. Jdu krmit subkou všechno co najdu! :D

dendy

Příspěvek od dendy »

ten doom to je totalny masaker !!

Tommy Dee

Příspěvek od Tommy Dee »

Masterclass s Deadmausom je fajn, ale koniec koncov mi nepriniesol ziadne obohatenie, snad len, ze clovek moze vidiet ako to u neho v studiu realne vyzera. Kazdopadne som bol prekvapeny, ked vravel, ze vacsinu veci do trackov toci cez VST a analog ma skôr na hranie :D

IvanB

Příspěvek od IvanB »

Tommy Dee píše:
08 zář 2017 17:31
Masterclass s Deadmausom je fajn, ale koniec koncov mi nepriniesol ziadne obohatenie, snad len, ze clovek moze vidiet ako to u neho v studiu realne vyzera.
Takže za tých 90 doláčov to veľmi nestojí niekomu, kto už má isté skúsenosti?

dendy

Příspěvek od dendy »

Podla mna to stoji za to kazdemu .. vzdy sa zide vidiet nazor a postupy niekoho ineho, najma ked je to taky makac ako Joel :-) Napriklad dost velkym prekvapenim pre mna bolo ze ten brutalny modular co ma pouziva hlavne na zabavu a vacsinu veci ke realne nieco produkuje taha proste z pluginov lebo je to ovela rychlejsie a kvalita postacuje .

Muzike sa teda venujem 25 rokov cca ale nedovolil by som si povedat ze sa uz nemam co naucit a kam posunut, kazdy jeden tutorial, ak aj len opakuje a zhrna veci co viem, mi moze nieco dat ..

€X•74
Vybavení

Příspěvek od €X•74 »

dendy: dobre ty vravis.. mudro.. cely zivot sa je co ucit ;)

Tommy Dee

Příspěvek od Tommy Dee »

Nevravim, ze by Joel nemal co ponuknut, skor si myslim, ze je to natocene trochu plytko, resp. trochu vseobecne. Ak clovek hlada konkretny navod, nenajde ho tam. Avsak ako taka zaujimavost je to fajn.

Insono

Příspěvek od Insono »

GDC Doom paráda. Ako tá monster mašina čo stvoril klobúk dole. Tiež experimenty s white noisom spolu s nizkymi frekvenciami a vrstvenie distortion... odkedy som dohral dooma bol pre mna soundtrack nieco vynimocne hlavne song Mastermind dik za super video €X•74

Odpovědět