IPAD / iPAD2 / New iPAD / iPAD Mini (diskusia o HW)

Hudební hardware pro tablety a mobilní telefony
Odpovědět
Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21306
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: iPAD / iPAD2 / iPAD HD

Příspěvek od Pytkin » 23 bře 2012 10:08

mne to pride v pohode .. ten protoolsovy control stoji 100 EUR

mONOGRAm
Příspěvky: 993
Registrován: 16 úno 2005 16:42

Re: iPAD / iPAD2 / iPAD HD

Příspěvek od mONOGRAm » 23 bře 2012 11:28

ako tak citam navod, ovladanie VSTi v klobase to teda nevie /?/.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21306
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: iPAD / iPAD2 / iPAD HD

Příspěvek od Pytkin » 23 bře 2012 12:04

myslel som ze vsetko to vie .. ci to co ukazovali vo videu , ze prenasa obrazovku pluginu .. to sa tyka len protools ?

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12767
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Re: iPAD / iPAD2 / iPAD HD

Příspěvek od dendy » 23 bře 2012 12:19

to sa tyka len nativnych pluginov .. cize pluginy v logicu napriklad.. pripadne v protoolse.. zrejme externe pluginy to nezere...

mONOGRAm
Příspěvky: 993
Registrován: 16 úno 2005 16:42

Re: iPAD / iPAD2 / iPAD HD

Příspěvek od mONOGRAm » 23 bře 2012 14:49

v navode o VSTi ani zmienka. ak by to kopirovalo workflow, bola by to bomba kazdopadne.

mbaz
Příspěvky: 11
Registrován: 31 kvě 2008 11:35

Re: iPAD / iPAD2 / iPAD HD

Příspěvek od mbaz » 27 bře 2012 11:11

Zdar, existuje nejaky multipart zvukovy modul (aplikacia), kde sa daju robit splity? Napr. na jednom midi kanale mi budu hrat 3 nastroje, v lubovolnom rozsahu? Sampletank je super, len neda sa nastavit ze piano mi bude hrat napr od C2-C3,.... snad v nejakej novsej verzii.... :roll:

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12767
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Re: iPAD / iPAD2 / iPAD HD

Příspěvek od dendy » 27 bře 2012 11:47

neexistuje

Uživatelský avatar
Peetronius
Příspěvky: 96
Registrován: 23 úno 2011 14:04

Re: iPAD / iPAD2 / iPAD HD

Příspěvek od Peetronius » 01 dub 2012 09:21

Nazdar chlapi,

koupil jsem si nový iPad a po 3 dnech mám problém. Dnes ráno mi přestaly fungovat aplikace, kliknu na ikonu, hned zčerná, hned se vrátím do menu. Zvláštní je, že mi to dělají všechny aplikace s vyjímkou těch, které jsou na "první" obrazovce. Aplikace se chovají jako nespuštěné, ale když 2x kliknu na home button, tak tam jsou spuštěné.

Nevíte co s tím? Zkoušel jsem uvést přístroj do původního nastavení a nepomohlo to. Beztak to bude nějaká chujovina, ale prostě na to nepřijdu.

Díky za odpověď

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12767
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Re: iPAD / iPAD2 / iPAD HD

Příspěvek od dendy » 01 dub 2012 10:24

to znie dost zle.. ak nepomoze ani factory reset - tak uz ti ostava len ist to reklamovat ..

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21306
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: iPAD / iPAD2 / iPAD HD

Příspěvek od Pytkin » 01 dub 2012 11:05

A nestaci ich len vyhodit z pamate? Hovoris ze ked 2x kliknes na home buton, tak tam su.. Pripadne samozrejme by som skusil mikrosoftacku barlicku vystupit-nastupit.

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12767
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Re: iPAD / iPAD2 / iPAD HD

Příspěvek od dendy » 01 dub 2012 11:43

vravel ze skusal factory reset .. za factory reset pokladam total od znova nahrat cely OS .. a ze to nepomohlo.. sice to nechapem ako mohlo nepomoct nuz ale.. cudne veci sa deju, vedci nepoznaju podstatu 20% hmoty a 70% energie z ktorej sa sklada vesmir ..

Uživatelský avatar
Peetronius
Příspěvky: 96
Registrován: 23 úno 2011 14:04

Re: iPAD / iPAD2 / iPAD HD

Příspěvek od Peetronius » 01 dub 2012 11:47

Zkusil jsem ještě jednou factory reset a bingo! Funguje. Nerozumím, proč to poprvé nezabralo.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21306
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: iPAD / iPAD2 / iPAD HD

Příspěvek od Pytkin » 01 dub 2012 12:17

faktory reset je , ze sa len zmazu appky .. ako ked kupis novy ipad .. ne ?

Uživatelský avatar
Peetronius
Příspěvky: 96
Registrován: 23 úno 2011 14:04

Re: iPAD / iPAD2 / iPAD HD

Příspěvek od Peetronius » 01 dub 2012 12:21

Jo. Musel jsem nakonfigurovat zěmi, jazyk, Apple ID a opět to stáhlo aplikace.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21306
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: iPAD / iPAD2 / iPAD HD

Příspěvek od Pytkin » 04 dub 2012 19:45

Dost zaujimava aplikacia pre uzivatelov Iphone/Ipad :

http://itunes.apple.com/sk/app/air-disp ... 58927?mt=8

Obrázek

Odpovědět