IPAD / iPAD2 / New iPAD / iPAD Mini (diskusia o HW)

Hudební hardware pro tablety a mobilní telefony
Odpovědět
Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12777
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Re: iPAD / iPAD2 / iPAD HD

Příspěvek od dendy » 13 dub 2012 00:20

ano

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21309
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: iPAD / iPAD2 / iPAD HD

Příspěvek od Pytkin » 13 dub 2012 00:25

Hmm .. No neviem .. Ono trochu zavisi ktory itunes adresar si tam dal .. Ledo Itunes si uklada data do niekolkych adresarov .. Mozno sa tam niekde nachadza aj udaj o tom, ze mas zapnute syncovanie appiek .. v kazdom pripade to je proste cele picovina .. Preco ked zapinam syncovanie appiek s itunes , sa napred musia vsetky appky v iOS zariadeni zmazat ? je to dost otravne ..

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12777
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Re: iPAD / iPAD2 / iPAD HD

Příspěvek od dendy » 13 dub 2012 08:10

~/Music/iTunes/ << tento zalohujem

este je ~/Library/iTunes/ ale tam su len stiahnute nove firmwary .. vsetky informacie o to co a ako mas syncnute aj cela tvoja library vratane appiek je v ~/Music/iTunes/ ;-)

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21309
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: iPAD / iPAD2 / iPAD HD

Příspěvek od Pytkin » 13 dub 2012 09:09

no ja zalohujem cely disk ..

Uživatelský avatar
Vlad
Příspěvky: 1022
Registrován: 27 bře 2006 19:34

Re: iPAD / iPAD2 / iPAD HD

Příspěvek od Vlad » 13 dub 2012 09:26

Pytkin píše:
Ivo píše:Hmnm, to je jenom pro videa a music ... (to je to poslední co bych potřeboval ...) ... i ty knihy samozřejmě mám někde zálohované - ale ne pracně roztříděné do 20 kategorií jako v iBooks ... a nejhorší jsou aplikce ... nechat si vymazat ipad a pak pracně znovu hledat a instalovat všechny ty aplikace, to je na mašli ...
Ano toto je jedna zasadna vec , ktora serie aj mna .. Ked mas v Ipade 500 aplikacii , tak ked to chces syncovat s novym pocitacom , musi ich itunes napred zmazat (cim prides o vsetky data z aplikacii) a potom ich mozes dnu natlacit .. ale sa ti neuchova nastavanie rozdelenia do zloziek .. Nuz .. nemoze byt vsetko dokonale :)
to jsem prave ted zazil s iPadem2. V praci na pc jsem si dal synchronizaci s iTunes, nejdrive to vymazalo vsechny aplikace z iPadu a potom je to tam nahravalo. Cele to trvalo asi 2 hodiny. V iPadu jsem pak mel aplikace rozhazene, slozky to nezachovalo.
Jinak co popisuje Ivo - presun obsahu z iPodu, iPadu a pod. - pokud sis cely obsah nenahral pres iTunes, je vyborny program iFunBox
http://www.i-funbox.com/
pouzivam na spravu iPadu

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21309
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: iPAD / iPAD2 / iPAD HD

Příspěvek od Pytkin » 13 dub 2012 09:32

Vlad : ale to ti robi len vtedy , ak mas zakliknute syncovat apps .. defaultne su vsetky SYNC (contakty, maily, apps, video, music, fotos, ...) vypnute .. a ty si ich po jednom musis pozapinat .. JO a presne to ma serie .. ja mam v iOS zariadeniach strasne moc appiek vytriedenych do zloziek .. a to sa neda nijak savnut .. cize ked syncujes s novym pocitacom , cele to zmaze a mozes to triedit znova .. Preto na Macku IPAD nesyncujem .. kupil som si novy iPhone 4S, takze ten som od uvodu dal syncovat hned od nuly .. a stary iPhone som zinicializoval a dal zene a pri tej prilezistosti som ho hned tiez dal syncovat .. aby bol klud ..

Uživatelský avatar
Vlad
Příspěvky: 1022
Registrován: 27 bře 2006 19:34

Re: iPAD / iPAD2 / iPAD HD

Příspěvek od Vlad » 13 dub 2012 09:43

no prave, kdyz to nedelas od zacatku, tak ti ta synchronizace udela v iPadu bordel. To jsem moc nepochopil. Kdybych to vedel, tak se na to vyprdnu (mam to udelane doma). V praci jsem se nestacil divit.
Navic ted resim jinou vec - pritelkyne ma iPod classic, ma tam asi 60GB hudby a nedavala si ji tam pres iTunes store, ale rovnou ze slozek z pocitace, nebo z CD. Takze chaos, tagy neuplne, nejsou tam grafiky alb. Ty tam vkladam rucne, iTunes to neudela.
Musel jsem resit, jak tech 60GB prenesu do iTunes a tedy do pocitace a udelal jsem to pres iFunBox. Nevim proc to iTunes neumoznuje (jo je mi jasny ze co si nekoupis pres iTunes store, jako bys nemel).

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21309
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: iPAD / iPAD2 / iPAD HD

Příspěvek od Pytkin » 13 dub 2012 09:51

Vlad : jo .. no zakladna vec je , ze iOS zariadenie je dobre mat zosyncovane len s jednym pocitacom .. ked sa syncuje s viacerymi , tak to trochu robi bordel .. clovek musi vediet co robi .. ja to nikomu moc neodporucam ..

mONOGRAm
Příspěvky: 993
Registrován: 16 úno 2005 16:42

Re: iPAD / iPAD2 / iPAD HD

Příspěvek od mONOGRAm » 14 dub 2012 21:25

http://itunes.apple.com/us/app/cassini- ... mpt=uo%3D4

imho pecka, skoda, ze /zatial? len/ na ipod/iphone.

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12777
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Re: iPAD / iPAD2 / iPAD HD

Příspěvek od dendy » 15 dub 2012 18:10

kukam ze to je od autorov Xenon a Argon... super ze vyvijaju aj ne veci...

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12777
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Re: iPAD / iPAD2 / iPAD HD

Příspěvek od dendy » 15 dub 2012 18:28

hm sklamanie... potencial to ma ale total odflaknuty filter... strasne pocut stepping pri toceni... a pri vysokej rezonancii vazne velky pruser, digitalny hnus... nechapem ze ked uz si da niekto tu namahu vyrobit takyto synth ze na tak klucovu cast ak je filter nepouzije nejake advanced algoritmy aby to dobre hralo...

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Re: iPAD / iPAD2 / iPAD HD

Příspěvek od EXCOM » 15 dub 2012 18:39

dendy píše:hm sklamanie... potencial to ma ale total odflaknuty filter... strasne pocut stepping pri toceni... a pri vysokej rezonancii vazne velky pruser, digitalny hnus... nechapem ze ked uz si da niekto tu namahu vyrobit takyto synth ze na tak klucovu cast ak je filter nepouzije nejake advanced algoritmy aby to dobre hralo...
Neboj, kopec ludi im napise, spravia update a bude to ok,

Mozes byt prvy :)

mONOGRAm
Příspěvky: 993
Registrován: 16 úno 2005 16:42

Re: iPAD / iPAD2 / iPAD HD

Příspěvek od mONOGRAm » 15 dub 2012 22:35

dendy: fuu.. tak snad budu upgradeovat na HD /a nielen co sa tyka obrazu 8)/.

Uživatelský avatar
Ivo
Moderátor
Příspěvky: 11516
Registrován: 19 črc 2003 06:02

Re: iPAD / iPAD2 / iPAD HD

Příspěvek od Ivo » 17 dub 2012 13:31

dendy píše:~/Music/iTunes/ << tento zalohujem

este je ~/Library/iTunes/ ale tam su len stiahnute nove firmwary .. vsetky informacie o to co a ako mas syncnute aj cela tvoja library vratane appiek je v ~/Music/iTunes/ ;-)
Tak jsem si to tam překopíroval ze starší zálohy Time Machine ještě před instalací (byla tam dokonce vedle iTunes i složka iPad) users- music - itunes, restartoval, připojil iPad a stejná hláška (iPad je registrován k jiné iTunes Library - přeješ si vymazat svůj iPad ? ). Nevím, tohle už mi přijde lehce .. nedomyšlené (chtěl jsem použít jiné slovo, ale vzpomněl jsem si na Mirka Dušína ...) . Takže Apple jenom kvůli tomu že jsem si přeinstaloval úplně počítač mě chce donutit, abych vymazal iPad a všechno si tam instaloval znovu ??? Občas někdo zminuje určité nelichotivé přívlastky o Windows ... Myslím že si v tom oba můžou podat ruku ...
Zkusím ještě zavolat na Apple support

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12777
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Re: iPAD / iPAD2 / iPAD HD

Příspěvek od dendy » 17 dub 2012 14:40

to je fakt zvlastne .. naisto pri poslednom reinstalle mi nic take nehadzalo.. zeby som este daco ine spravil inak ?? fuu.. teraz uz som zmateny trosku.. ale naisto som nemusel mazat/synchronizovat nanovo ... ved by ma zena zabila keby si musela v ipade nanovo usporiadavat veci :-) syncujem s mojim kompom iphone a 2 ipady ..

Odpovědět