IPAD / iPAD2 / New iPAD / iPAD Mini (diskusia o HW)

Hudební hardware pro tablety a mobilní telefony
Odpovědět
Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21299
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: iPAD / iPAD2 / iPAD HD

Příspěvek od Pytkin » 17 dub 2012 14:51

no ja som robil obnovu z time machine , ked som menil disk .. cize spravil som TM zalohu .. dal do macku novy disk .. a pri starte dakymy chvatmi som vyvolal restornutie z TM .. a pri iOS zariadeniach mi napisalo , ze sa cosi zmenilo , ze mam cosi potrvrdit .. tusim ako dalsi pocitac ho dalo na account .. Ale mazat som nic nemusel v iOSoch ..

Uživatelský avatar
Ivo
Moderátor
Příspěvky: 11516
Registrován: 19 črc 2003 06:02

Re: iPAD / iPAD2 / iPAD HD

Příspěvek od Ivo » 17 dub 2012 14:54

Volal jsem na Apple support .. tam mi na uvod sdělili že moje doba pro free support už skončila ... (koupil jsem iPad2 před rokem). Ale že udělají vyjímku :) Překopírovat obsah iTunes prý nepomůže. Není prý možné překopírovat věci z iPadu na počítač ... Jediné co se dá = "transfer purchases" (pravý klik na ipad v iTunes). Jinak sorry ...

Tak jsem dal transfer purchases ... Nějakou dobu to transferovalo,. Pak jsem odpojil zapojil a dal jsem s těžkým srdcem "erase iPad a sync s těmito iTunes ". Trvalo to chviličku - a hotovo ... iPad je synchronizovaný s těmito iTunes, nic se tam nezměnilo, všechno zůstalo, nic se znovu neinstalovalo ... všechny knihy, maily, nastavení je tam ... wtf ? Proč byly kolem toho všechny ty tance a infarktová hlášení ? :) Ale - že by přece jenom nakonec vešel do hry ten okopírovaný obsah předchozích iTunes ? (i když se to nejdřív tvářilo odmítavě). Jinak si to neumím vysvětlit ... Ale potom mladý borec na podpoře toho ví tolik jako já ..

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12765
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Re: iPAD / iPAD2 / iPAD HD

Příspěvek od dendy » 17 dub 2012 15:01

aha tak je mozne ze mne to preslo tak hladko preto ze som to moc neriesil, vsetko som odklikal .. next next yes yes .. :-) ale myslim si ze to skopirovanie tomu urcite pomohlo.. kym som to nerobil tak vzdy bolo treba syncnut cele nanovo a prehadzalo vsetky ikonky ...

nekompetetny ludia na podpore to je uz standardne znama vec a je jedno aka firma to je .. ved kto uz ide robit na podporu, to je hnusna robota ked clovek co len trochu je v dacom inom dobry tak to robi a nebude robit predsa hotline :)))

Uživatelský avatar
Ivo
Moderátor
Příspěvky: 11516
Registrován: 19 črc 2003 06:02

Re: iPAD / iPAD2 / iPAD HD

Příspěvek od Ivo » 17 dub 2012 15:06

V každém případě - zaplaťpanbůh za to :)

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21299
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: iPAD / iPAD2 / iPAD HD

Příspěvek od Pytkin » 17 dub 2012 15:43

ano to prekopirovanie urcite pomohlo .. keby si to tam nemal , tak ti maze obsah ipadu .. v podstate nieco taketo robilo aj mne ..

mONOGRAm
Příspěvky: 993
Registrován: 16 úno 2005 16:42

Re: iPAD / iPAD2 / iPAD HD

Příspěvek od mONOGRAm » 13 kvě 2012 18:59

dalsie FM monstrum - http://itunes.apple.com/us/app/iym2151/ ... mpt=uo%3D4

i ked diskutabilny pomer cena/vykon

Uživatelský avatar
a.tom.x
Příspěvky: 2694
Registrován: 06 zář 2002 16:55

Re: iPAD / iPAD2 / iPAD HD

Příspěvek od a.tom.x » 13 kvě 2012 21:18

No ta cena je dost šílená, ale zase to má zřejmě podobnej OS jako YS200 a TQ5 tj. ten makro režim co má třeb korg DS8 a 707 (no jsem rád, že mám 707 a do tohohle asi nepůjdu).
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21299
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: iPAD / iPAD2 / iPAD HD

Příspěvek od Pytkin » 14 kvě 2012 00:38

to mi ale pride viacej pre gamerov , nez pre muzikantov ..

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12765
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Re: iPAD / iPAD2 / iPAD HD

Příspěvek od dendy » 14 kvě 2012 09:49

hra to moc pekne, viem si to realne predstavit vyuzit to v hudbe popri normalnych 'standardnych' zvukoch ako doplnok, neviem pytkin co myslis ty mze to nieje pre muzikantov
ale ta cena je sialena

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21299
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: iPAD / iPAD2 / iPAD HD

Příspěvek od Pytkin » 14 kvě 2012 10:03

no sak to je emulacia dakeho chipu , co sa pouzival na zvukovkach v PC , na kere pisali gejmeri muziky ne ? aspon tak som to pochopil z toho popisu ..

Uživatelský avatar
a.tom.x
Příspěvky: 2694
Registrován: 06 zář 2002 16:55

Re: iPAD / iPAD2 / iPAD HD

Příspěvek od a.tom.x » 14 kvě 2012 10:17

No je to čip co byl v Yamaha CX5M a dalších počítačích tj. 4op FM verze YM2164 (FB01, 707, DS8, DX100) pro počítače
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21299
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: iPAD / iPAD2 / iPAD HD

Příspěvek od Pytkin » 14 kvě 2012 10:58

pozeral som si viac videi a ovladanie mi pride dost spartanske :)

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12765
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Re: iPAD / iPAD2 / iPAD HD

Příspěvek od dendy » 14 kvě 2012 10:59

to je fuk kde sa pouzival - aj SID sa pouzival a nepovovies ze synthy ako SIDstatin su urcene pre gejmerov :)

proste je to v celku zaujimavy a dobre hrajuci FM syntak.. rozhodne pouzitelne.. ale drahe jak svina :))

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21299
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: iPAD / iPAD2 / iPAD HD

Příspěvek od Pytkin » 14 kvě 2012 11:09

mne to drahe nepride .. len nepouzitelne .. ked sa divam na tie videa ..

analogsynt
Příspěvky: 14
Registrován: 12 zář 2011 10:59

Re: iPAD / iPAD2 / iPAD HD

Příspěvek od analogsynt » 14 kvě 2012 11:11

Bude to s původními 4op FM synťákami (FB01, DX100 atd.) kompatibilní?

Odpovědět