IPAD / iPAD2 / New iPAD / iPAD Mini (diskusia o HW)
- ReaktoplazmAR
Re: IPAD / iPAD2 / New iPAD / iPAD Mini (diskusia o HW)
Camel Audio Releases Alchemy Mobile v2 for iOS
uz predvcerom som to ddaval sem
)
./sw-mobilni-zarizeni/syntaky-na-ios-t18867-15.html

./sw-mobilni-zarizeni/syntaky-na-ios-t18867-15.html
- ReaktoplazmAR
sory.. moc to tu nesledujem (nemam jablko), len niekto tu kdesi písal že je na tu dvojku zvedavy a dnes mi to prišlo na mail tak som to sem bachol.. inak toto sa mi v tomto vlakne stalo už druhy krat.. nabuduce sa radšej lepšie pozriem..
Zdravím,
mám v záměru koupit si iPad a spojit to s klávesama. Máte někdo zkušenosti s propojením, kde na klávesách je výstup MIDI? Existuje nějaký kabel který propojí klávesy a USB vstup do iPad. Všiml jsem si, že Stainberg má nějaký software peo iPad Cubasis za 50 USD.
Uvítám sdílení zkušeností.
mám v záměru koupit si iPad a spojit to s klávesama. Máte někdo zkušenosti s propojením, kde na klávesách je výstup MIDI? Existuje nějaký kabel který propojí klávesy a USB vstup do iPad. Všiml jsem si, že Stainberg má nějaký software peo iPad Cubasis za 50 USD.
./sw-mobilni-zarizeni/daw-a-grooveboxy-na-ios-t18865.html tu mas o cubase aj dalsich daw na ipad (cubase nepatri medzi najlepsie)Petr1 píše:Zdravím,
co sa tyka "kabla" potrebujes nejaky usb midi interface (napriklad m-audio uno) a takzvany "camera connection kit" co je vlastne redukcia ktoru pichnes do iPadu a do nej strcis usb kabel toho midi rozhrania..
pouzi search na ezone urcite najdes hromadu diskusii kde sa rozoberali tieto veci
Díky za vysvětlení s tím kabelem, ten pětikolík a USB kabel vlastě mám. Takže pořídím akorát tu korekci USB-iPad. Díval jsem se, že existuje nějaký iRig MIDI, což je asi taky korekce... Mám ještě jednu otázku, lze spojit s iPad jakékoli klávesy, které mají MIDI, a je potřeba nějaký ovladač? Mám Korg 250.
Co se týče aplikací, tak asi vyzkouším ten Cubasis a Garage band, není to drahé, tak za vyzkoušení to stojí.
pořídíl jsem iPad 2, interface iRig MIDI a aplikaci Cubasis, klávesy mám Korg 250, všechno šlape výborně je to super! 

zelam vela inspiracie a hudobnych napadov
pripadne sa totom podel o vysledky v sekcii Ostatni/Nove tracky 

Mám jednu velmi klasickou otázku, chci si kupovat iPad, mám teď koupit 4ku nebo počkat na 5ku s A7x procesorem. ;D

Tak uz je doma, je to velmo sikovna vecicka. Mali to v mzone (Aupark), ale iba jeden kus.
http://www.mzone.sk/ine-doplnky-pre-ipa ... black-5177
dost vysoka cena ..
jo mam nieco podobne v hliniku....ale bez toho zadneho pantu.,...za 27 EUR