kazdy od toho chceme nieco ine .. ja chcem pekne male zariadenie , co dlho vydrzi a mozem sa s nim bavit .. to sa nezhoduje s tym , ze tam bude windows ..dendy píše:no windows7 vidim prave ako vyhoduPytkin píše:vzhladom na to, ze tam bude windows , tak sa IPAD nema coho obavatspustim na tom hocico co na velkom notebooku, cez usb pripojim trebars TI-cko (reaper uz ma multitouchsreen podporu hehe) ... ja sa teda na slate dost tesim, ipad by som nekupil ani omylom, ale Slate budem dost zvazovat, hlavne ak budu robit model z 10" displayom (niekde som nasiel ze by mali)
IPAD / iPAD2 / New iPAD / iPAD Mini (diskusia o HW)
Re: iPAD
No je to velky iphone .. Cize browsovanie (mne flash nechyba , resp. zatial som sa nestretol s tym , ze by mi absencia flashu znemoznila dostat sa k informaciam , ktore potrebujem) .. Zabava , hry .. atd .. iphone je dokonaly a ipad ho len vylepsi ..dendy píše:
na co je teda primarne urceny iPad ??
Bavili sme sa o videu. Mp3 konvertovat nemusis. A co da videa tyka, som zvedavy na win7 tablety, ako si poradia s HD videom. Teda skor na vydrz pri prehravani HD videa.dendy píše:konvertovat ??? to akoze vsetko co chces dostat do ipadu (video, mp3) musis este konvertovat do nejakeho ineho formatu ??
HD video je asi zbytocne pri tych malych rozliseniach , nie ? PAL by mohol stacit .. video bude mensie a player ho v pohode zvladne prehravat .. CPU su relativne rychle v tychto zariadeniach ale neviem ci zvladnu hrat full hd video ..
sice pozeram ipad tech. specs a je tam :
H.264 video up to 720p, 30 frames per second, Main Profile level 3.1 with AAC-LC audio up to 160 Kbps, 48kHz, stereo audio in .m4v, .mp4, and .mov file formats; MPEG-4 video, up to 2.5 Mbps, 640 by 480 pixels, 30 frames per second, Simple Profile with AAC-LC audio up to 160 Kbps, 48kHz, stereo audio in .m4v, .mp4, and .mov file formats; Motion JPEG (M-JPEG) up to 35 Mbps, 1280 by 720 pixels, 30 frames per second, audio in ulaw, PCM stereo audio in .avi file format
takze 720p by mal prehrat .. 1080p nezvladne , cize to sa skonvertovat musi .. s je tam nutne mat H264 v profile 3.1 .. co opat moze byt problem ..
sice pozeram ipad tech. specs a je tam :
H.264 video up to 720p, 30 frames per second, Main Profile level 3.1 with AAC-LC audio up to 160 Kbps, 48kHz, stereo audio in .m4v, .mp4, and .mov file formats; MPEG-4 video, up to 2.5 Mbps, 640 by 480 pixels, 30 frames per second, Simple Profile with AAC-LC audio up to 160 Kbps, 48kHz, stereo audio in .m4v, .mp4, and .mov file formats; Motion JPEG (M-JPEG) up to 35 Mbps, 1280 by 720 pixels, 30 frames per second, audio in ulaw, PCM stereo audio in .avi file format
takze 720p by mal prehrat .. 1080p nezvladne , cize to sa skonvertovat musi .. s je tam nutne mat H264 v profile 3.1 .. co opat moze byt problem ..
takto mna zaujimalo video obecne nie iba hd ... proste povedzme ze mam nejaky klasicky xvid/divx rip *.avi s titulkami (.sub, .srt) - da sa to normalne nakopirovat (trebars ces to itunes) do ipadu alebo aj take treba nejak konvertovat ?michael píše:Bavili sme sa o videu. Mp3 konvertovat nemusis. A co da videa tyka, som zvedavy na win7 tablety, ako si poradia s HD videom. Teda skor na vydrz pri prehravani HD videa.dendy píše:konvertovat ??? to akoze vsetko co chces dostat do ipadu (video, mp3) musis este konvertovat do nejakeho ineho formatu ??
inak samozrejme HD video na takom malom zariadeni ktore pomaly nema ani HDready rozlisenie je viac-menej nezmysel
Video mp4, m4v, mov nalistujes kde sa nachadza, pomocou iTunes aby bolo v library Movies a stlacis SYNC
iTunes ani pouzit nemusis, su uz tony (aj free) aplikacii (iFiles, ...) kde len zadas 1x IP zariadenia a presuvas, kopirujes, mazes... xvid/divx dokaze prehrat ale treba na to tiez app. Raz to installnes a nema problema... 
Konvertovat treba ak nemas app na prehravanie avi divx xvid codecom, konvertujes do mp4. Klasika... ani media player bez kodekov neprehra divx
Konvertovat treba ak nemas app na prehravanie avi divx xvid codecom, konvertujes do mp4. Klasika... ani media player bez kodekov neprehra divx
iphone dokonaly neni a dost veci by si zaslouzilo vylepsit, ale z mobilu co jsem mel se mi s nim zatim dela nejlip. Ale to je OT sorry, jen jsem na to musel reagovat.Pytkin píše:iphone je dokonaly a ipad ho len vylepsi ..
Predpokladam, ze nemas ja*lbreaknuty tel, pokud ano, tak jses mega narocny, protoze ja mam 2G verzi a za mych 13let v businessu jsem nepoznal vymakanejsi telefon a ze jsem jich prosel mrte (zamestnavatel mi je pokazdy cpeKermitak píše:iphone dokonaly neni a dost veci by si zaslouzilo vylepsit, ale z mobilu co jsem mel se mi s nim zatim dela nejlip. Ale to je OT sorry, jen jsem na to musel reagovat.Pytkin píše:iphone je dokonaly a ipad ho len vylepsi ..
To uz byl ale sakra OT, sorrac
- ECSON WALDES
- Profesionál
: )