IPAD / iPAD2 / New iPAD / iPAD Mini (diskusia o HW)
Re: iPAD
tento touchOSC je fakt popici vec...
Dendy a spol: co furt mate s tim "popici vec" . Mam to chapat neco jako zku*vene dobry? Me to moc nedava smysl. Pica je explicitni vyraz hanlivy, kdezto z predesle formulace mam pocit, ze to je fakt dobra vec. Tak proc ta pica, resp. neco co nasleduje po pici . . . . .. aha, jako ze to je nasledne po pici druha nejuzitecnejsi vec? Nebo ze jako svet rozdelujete na picu a to ostatni?
Sorry, jen takova vsuvka. nove vlakno se mi zakladat popici nechce
Sorry, jen takova vsuvka. nove vlakno se mi zakladat popici nechce
presneVlad píše:Dendy a spol: co furt mate s tim "popici vec" . Mam to chapat neco jako zku*vene dobry?
vidis aky si sikovny, dokazes to pouzit aj v inej suvislosti.. specialne tu to znamena zesa ti nechce uplne naviac. proste viac sa uz neda nechciet. sa ti "popici nechce"Vlad píše:Sorry, jen takova vsuvka. nove vlakno se mi zakladat popici nechce
po pici = vyborny
na picu = zly
na picu = zly
dendy, pytkin: jj chapu - neco jako at vam ty volby dopadnou po pici a ne na picu
ale uz fuj dost. zpet k tematu. nic se nema prehanet
ale uz fuj dost. zpet k tematu. nic se nema prehanet
Ano, teď už to taky vím, ale když mi před časem po náslechu masteringu jejich CD Kontrafakti vzkázali, že to hraje "po piči", docela jsem znejistěl a neubránil se náhlým pocitům selhání 
ivo no hiphopaci su este specificky vtaci co sa tyka slangu
nehovorili ti nahodou "to si zabil" alebo "si pán" ??
a ja si zase myslim, ze Dendy to myslel ironicky, pride mi debilne tukat do skladendy píše:tento touchOSC je fakt popici vec...
ked mam vedla seba dynamicku klaviaturu, ako na oko to podobi futuristicky
ale fakt je to kravina.
no ja som to nemyslel ironicky .. nie koli klaviature ale koli kontorlerom ... takto si clovek moze ako patche v tom porobit kontrolery na jeho oblubene HW/SW syntaky a potom to vsetko ovladat z jedneho miesta.. pre mna absolutna parada.. nehovoriac o vyuziti na live.. ja niesom z tych co potrebuju drzat v ruke fyzicky cudlik ...
Na iPhone to fungje dobre , jde si postavit jakykoliv controler, da se ruzne menit velkost ovladacich prvku (knoby , fadery , buttons), jde si vytvaret i nekolikastrankovy tmeplates... jako jo na iPad to bude super , na iPhone je to fakt hrozne maly... Jediny co se hure ovlada jsou knoby , pro fadery je to super.
za seba musim povedat ze v controleri nevidim ziaden zmysel .. zmysluplny kontroler musi mat cudliky .. aby som sa na neho nemysel pozerat ..
zmysel ipadu vidim v tych aplikaciach , ktore funguju sami .. teda sami aj generuju zvuk ..
zmysel ipadu vidim v tych aplikaciach , ktore funguju sami .. teda sami aj generuju zvuk ..
No, tak tohle: http://www.korg.com/ielectribe začíná být zajímavé.
jaktoze to jeste nikdo nemate doma? nebo cekate az na vanoce jako ja?