IPAD / iPAD2 / New iPAD / iPAD Mini (diskusia o HW)
Re: iPAD / iPAD2
Aha , uz chapu nedorozumeni - k iPadu/iPhone dostanes kabel, na jedne strane to ma spec. konektor, ktery vrazis do iPadu/iPhone a na druhe strane standardni USB. Ten strcis do PC/MACa a tim propojis.
Druhou moznosti je pres wifi, ale to je na tahani filmu atd. asi kravina.
Alias normalne pripojis kabelem ktery strcis do USB v pocitaci.
Druhou moznosti je pres wifi, ale to je na tahani filmu atd. asi kravina.
Alias normalne pripojis kabelem ktery strcis do USB v pocitaci.
cez wifi sa syncovat neda .. alebo hej ?
cez wifi mozes pozerat filmy zo siete .. trebars z pocitaca alebo zo servera domaceho .. bez ukladania do ipadu ..
cez wifi mozes pozerat filmy zo siete .. trebars z pocitaca alebo zo servera domaceho .. bez ukladania do ipadu ..
se sluzbou MobileMe se da i castecne syncovat pres WiFi nebo i 3G.
aneb typické Apple promo v kostce
(tak už jsem se dlouho nezasmál)
Ještě na závěr chybí zpověd, svaté přijímání a několik spirituálů v podání celého sálu
(provázené zázračným vyléčením několika chromých, slepých a malomocných přítomných v sále - stačil jeden dotek na iPad
Ale když mi dnes moje maminka (která toho o počítačích a spol ví asi tak stejně jako třeba naše rybičky v akváriu) začala nadšeně líčit iPad2 jak je to skvělé, tak jsem si říkal Apple promo je opravdu masivní
Ještě na závěr chybí zpověd, svaté přijímání a několik spirituálů v podání celého sálu
Ale když mi dnes moje maminka (která toho o počítačích a spol ví asi tak stejně jako třeba naše rybičky v akváriu) začala nadšeně líčit iPad2 jak je to skvělé, tak jsem si říkal Apple promo je opravdu masivní
mne pride teda toto zabavnejsie ..
To je fikce (mimochodem velmi debilní film), to výše je realita 
Ho hooo .. Big Lebowski je velka lahuodka .. a neviem co je na tom fikce .. Mne teda pride tento zostrih rozhodne zabavnejsi , ako ten z Keynoutu ..
Ok .. tak tu su este dve kvalitne dielka .. obdobne intelektualne ..
Ok .. tak tu su este dve kvalitne dielka .. obdobne intelektualne ..
Film je vždycky fikce. Reálná prezentace reálného výrobků je něco jiného. I když taky do jisté míry fikce.
Jinak podobný "fuck" a "shit" sestřih by se dal snadno udělat u většiny US filmů - jakoby ani nic jiného říkat neuměli ... (A Big Lebowski je pro mě jeden z nejimbecilnějších filmů co jsem kdy viděl - mám raději jiná témata než pochcaný tepich a pár dementů kolem
...)
Ale zpět k iPadu - dá se tam nainstalovat česká (virtuální) klávesnice s diakritikou ?
Ale zpět k iPadu - dá se tam nainstalovat česká (virtuální) klávesnice s diakritikou ?
z principu nie... nesynchronny prenos s bufrom jak svina... aj nieco zapinat/vypinat ide len s oneskorenim par desiatok msPytkin píše:cez wifi sa syncovat neda .. alebo hej ?
kexik : asi si to nepochopil .. pri syncovani adresarov nepotrebujes aby to bolo casovo stabilne .. to je kludne offline proces ..
jo tak... myslel som ze sa este furt bavite o tych "ovladacich" aplikaciach...
kexik : nie .. o synce fotiek , hudby , videa ,... cez itunes ..
Apple retorika je fascinující:
"Vyšší životnost baterie. I v nové tenčí a lehčí konstrukci má iPad stejně úžasnou 10-hodinovou životnost baterie.
Krásně sdělená skutečnost že na baterku se u iPadu 2 ani nesáhlo
(ale je to samozřejmě ještě lepší) 
"Vyšší životnost baterie. I v nové tenčí a lehčí konstrukci má iPad stejně úžasnou 10-hodinovou životnost baterie.
Krásně sdělená skutečnost že na baterku se u iPadu 2 ani nesáhlo
ako vies ? je tam 2x vykonnejsi procesor , 7x vykonnejsia grafika .. mozno ma baterka 2x taky vykon ..
len tak pre zaujimavost :

len tak pre zaujimavost :