IPAD / iPAD2 / New iPAD / iPAD Mini (diskusia o HW)
Re: iPAD / iPAD2
doporucuji aplikaci BOOKMAN, cte i pdf.
Zkusil jsem bookman , je to fajn dík..
Ja nechtel zatracovat, imho OSX je good prave proto, ze to je unixPytkin píše:upman : tak do zbytkyu sveta patria aj unixove systemy a kadejake inaksie .. tie by som nezatracoval ..
2 Ivo: Jestli mas i Windowsy, tak ja pouzivam celkem uspesne kombinaci TotalCommander + plugin T-PoT - nainstaluj si ho a pak v Network uvidis T-PoT - tuknes na nej a ejhle - jses ve strevech iPadu/iPhone - resp. v tech, ktera jsou verejne dostupna. Documents, DCIM, atd. Ja pres to vyhradne nahravam jak ebooky (doporucuji iSilo, cte vsechno) tak stahuji manualne fotky.
Opravdu to nemá CZ klávesnicí s tou řadou diakritiky navíc ? Dal jsem klávesnici čeština (HW i SW), je to tam napsané, popisky česky ale ta horní řada diakritiky tam není, jenom když se déle podrží klávesa (c apod.) vyběhnou 4 možnosti, s klikyháky nad ním, háček je jeden z nich. Dost neobratné ... Je nějaká možnost jak tam mít plnohodnotnou CZ klávesnici ?
no ked chces napisat dlzen alebo makcen tak ho stlacis .. ale az po znaku .. cize dac trebars "c" a makcen ..
No ten garage band je naprosto bláznivý
Na jedné straně úžasné možnosti manuálního pseudohraní na všelijaké nástroje (včetně automatizované pomoci), což jistě může vypadat jako "exciting". na druhé straně to zase může trochu degradovat motivaci naučit se hrát na reálné nástroje a hrát reálnou hudbu, když u těchto samohrajek je to tak snadné ...
Jinak ten ipad je zatím moc fajn
Jinak ten ipad je zatím moc fajn
ivo : a cudujes sa?
uz aj sam PR nazov o tom hovori GarageBand for iPad: Music Talent Not Required 
ivo : mne sa velmi paci , ze tam tie nastroje mas aj "automatizovane" alebo mozes hrat "rucne" ..
Jedna věc je ale zvláštní, že nikdo zatím neudělal pořádnou klávesnici pro iPad, takovou jakých je spousta neuvěřitelně vymakaných pro Android, kdy se nemusí pracně přepínat na čísla a znaky, přibude řádek s diakritikou a dalších x fajnových vychytávek. Psaní českého textu je na ipad klávesnici dost neobratné. V Androidu se dá naistalovat x všelijakých prefikaných klávesnic (s milionem customizovatelných možností) a v nastavení si zvolím kterou právě chci používat jako defaultní ... Tohle mi připadá jako velmi slabý bod ipadu zatím ... Existuje CZ klávesnice s diakritikou, ale jenom jako samostatná aplikace, nedá se tím nahradit defaultní klávesnice což je nanic
Moc pěkný článekhombrefeo píše:mala recenze na GarageBand zde:
http://www.mujmac.cz/art/sw/recenze-gar ... sme-d.html
a nieje nahodou ipad kompatibilny s tou bluetooth standartnou apple klavesnicou ? moc by som sa nedivil keby to islo sparovat 
inak ivo povinna jazda na ipade je nanostudio
podla mna stale bezkonkurecne daw pre iP*... a s bliziacim sa updatom na v1.2 to uz bude velke peklo (in app purchase na 16 stop, inserty na kazdej stope, eq, kompresory... no 1.2 bude velka vec... do mesiaca by mala byt vonku) a potom ako dalsia vec v plane bude nativna ipad verzia s optimalizovanym gui (zatial bezi na ipade len v 2x mode)... oproti nanostudiu mi fakt ten garage band pride ako sice moc pekna ale len hracka... aj moznosti exportu/importu su v NS uuplne niekde inde...
inak ivo povinna jazda na ipade je nanostudio
Apple Wireless Keyboard lze použít s iPadem...
No to je sice pěkné, ale tahat k tomu ještě klávesnici - to už pak Pad ztrácí smysl a je praktičtější vzít notebook ?
Nanostudio zkusím
Nanostudio zkusím