IPAD / iPAD2 / New iPAD / iPAD Mini (diskusia o HW)

Hudební hardware pro tablety a mobilní telefony
Odpovědět
Uživatelský avatar
tomy45
Příspěvky: 2400
Registrován: 15 říj 2008 06:43

Re: iPAD / iPAD2

Příspěvek od tomy45 » 10 říj 2011 11:37

Co mna osobne prekvapkalo je iMaschine:
export do origo Machine, vseeecko... :wink:

Uživatelský avatar
Ivo
Moderátor
Příspěvky: 11516
Registrován: 19 črc 2003 06:02

Re: iPAD / iPAD2

Příspěvek od Ivo » 12 říj 2011 20:41

Blbá otázka, ale - upgradem na iOS 5 asi zmizí Jailbreak, že ? Vč. Cydia aplikací Retina displej apod ? Nebo aspon aplikace stažené přes Jaibreak zůstanou, když ne jailbreak samotný ?

Uživatelský avatar
tomy45
Příspěvky: 2400
Registrován: 15 říj 2008 06:43

Re: iPAD / iPAD2

Příspěvek od tomy45 » 12 říj 2011 20:43

jasne ivo :) vsecko budes cisty jak lalija aj s ufonom :)

Uživatelský avatar
Ivo
Moderátor
Příspěvky: 11516
Registrován: 19 črc 2003 06:02

Re: iPAD / iPAD2

Příspěvek od Ivo » 12 říj 2011 20:57

Čili všechny aplikace stažené přes jailbreak prostě zmizí a nesynchronizují se ? I ty placené ?

Uživatelský avatar
tomy45
Příspěvky: 2400
Registrován: 15 říj 2008 06:43

Re: iPAD / iPAD2

Příspěvek od tomy45 » 12 říj 2011 21:13

Platene ti ostanu... to je jasne :-) ostatne fuc

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12767
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Re: iPAD / iPAD2

Příspěvek od dendy » 12 říj 2011 23:08

ivo myslel platene cez cydiu.. ano aj tie a budes musiet pockat na novy jailbreak aby si si ich mohol znovu nainstalovat.. takze zvaz ci ti to stoji za to... inak s jailbreaknutym mobilom moze byt s instalaciou problem - mne to dnes najpr nechcelo ist, az po par restartoch mobilu a jednom restarte OS instalacia zbehla... stale mi itunes kvikal ze nemoze spravit restore, ze failed a kdesi cosi... ale nakoniec zo dal :)

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21306
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: iPAD / iPAD2

Příspěvek od Pytkin » 13 říj 2011 12:10

tak som si prave updatol telefon .. update na iOS 5 zbehol zdarne .. ale telefon je komplet prazdny .. ani jedna aplikacia , ani jedna hudba .. fotky tam dal ..

smutne .. toto applu nevyslo ..

ale zase aspon ma dovod clovek zacat upratovat :)

pica .. ale radsej by som upratoval iPhone 4S

Uživatelský avatar
Ivo
Moderátor
Příspěvky: 11516
Registrován: 19 črc 2003 06:02

Re: iPAD / iPAD2

Příspěvek od Ivo » 13 říj 2011 12:15

Ale tam bylo varování: před upgradem synchronizujte a zálohujte na iTunes, po instalaci iOS5 všechno zmizí. A pak dát zase zpětnou synchronizaci ...

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21306
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: iPAD / iPAD2

Příspěvek od Pytkin » 13 říj 2011 12:20

no to je zlozitejsie
aby si zazalohoval , musel by si si nastavit syncovanie .. a ked das syncovanie appz , tak ich napred komplet vymaze , aby ti ich tam zase mohol dat .. takze to nepouzivam .. updaty pri 4.X neboli problem .. update na iOS 5 uz problem je

Uživatelský avatar
tomy45
Příspěvky: 2400
Registrován: 15 říj 2008 06:43

Re: iPAD / iPAD2

Příspěvek od tomy45 » 13 říj 2011 12:25

Pytkin píše:tak som si prave updatol telefon .. update na iOS 5 zbehol zdarne .. ale telefon je komplet prazdny .. ani jedna aplikacia , ani jedna hudba .. fotky tam dal ..

smutne .. toto applu nevyslo ..

ale zase aspon ma dovod clovek zacat upratovat :)

pica .. ale radsej by som upratoval iPhone 4S
toto je individualny problem ako vidim, mne to uplne vsetko vratilo tak ako bolo.

Uživatelský avatar
bodyia
Příspěvky: 1073
Registrován: 03 pro 2002 10:34
Vybavení

Re: iPAD / iPAD2

Příspěvek od bodyia » 13 říj 2011 12:56

U mně na iphone obligátní chyba 3200, ale druhý pokus už vyšel. Ipad2 problém s certifikačními servery a itunes se nelíbilo, že složka pro její data je namapovaná přes ntfs na jinej disk. Ale pak všechno proběhlo, iOS5 je fajn a zbavil jsem se konečně číštiny z google map;) Subjektivně mi systém přijde být rychlejší, uvidíme časem.

Uživatelský avatar
nixx
Příspěvky: 753
Registrován: 25 led 2008 23:18

Re: iPAD / iPAD2

Příspěvek od nixx » 13 říj 2011 13:14

Já aplikace syncuju s iTunes normálně, takže jsem o žádná data nepřišel :-)
Chybu 3200 mi to včera hodilo asi 3x, ale napočtvrté už to prošlo... holt měl Apple přetížené servery.
Z iOS 5 jsem nadšený, některé vychytávky jsou opravdu super! Chvíli jsem přemýšlel, jestli místo Gmailu nezačnu používat iCloud email, kalendář a kontakty - jejich webové rozhraní vypadá fakt pěkně a odpadl by (snad) problém se synchronizací kontatků s Googlem (přes Exchange se nesynchronizují uživatelské popisky telefonních čísel a emailů, fotka kontatku jen v mizerném rozlišení atd...). Ale zatím se mi do toho moc nechce...

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21306
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: iPAD / iPAD2

Příspěvek od Pytkin » 13 říj 2011 13:22

zaujimave je , ze som zapol syncovanie aplikacii .. MANUALNE ODKLIKAL KAZDU Z 1000 APLIKACII, ze ich nechcem dat dnu .. potom som zaklikol jednu hru .. a syncol iphone .. objavila sa v nom hra , a hra je presne v stave , ako som ju hral rano .. Cize data z aplikacii v telefone mam .. len tie aplikacie mi tam chybaju ..

co vo mne ale evokuje myslienku , ze momentalne mam v telefone kopu dat z aplikacii , ktore v telefone nemam :)

James L.
Příspěvky: 340
Registrován: 19 dub 2010 11:13

Re: iPAD / iPAD2

Příspěvek od James L. » 13 říj 2011 14:32

Pytkin píše:zaujimave je , ze som zapol syncovanie aplikacii .. MANUALNE ODKLIKAL KAZDU Z 1000 APLIKACII, ze ich nechcem dat dnu .. potom som zaklikol jednu hru .. a syncol iphone .. objavila sa v nom hra , a hra je presne v stave , ako som ju hral rano .. Cize data z aplikacii v telefone mam .. len tie aplikacie mi tam chybaju ..

co vo mne ale evokuje myslienku , ze momentalne mam v telefone kopu dat z aplikacii , ktore v telefone nemam :)
Nejsou tam, stalo se mi to taky. Měl jsem chybu, že se mi v telefonu ukazovala hudba i aplikace ale nic z toho krom fotek nešlo spustit.
V práci jsem telefon připojil k iTunes a telefon se vzpamatoval.

Uživatelský avatar
Oxyygen
Profesionál
Příspěvky: 3172
Registrován: 06 čer 2002 19:22

Re: iPAD / iPAD2

Příspěvek od Oxyygen » 13 říj 2011 14:38

uz jste zkuoseli tu bezdratovou synchronizaci? Jestli to fakt musi bejt pres nabijecku, tak je uplne fuk jestli to pripojim do kompu nebo nabijet. Kabelu se nezbavim.:-/
Výroba reklam, jingles a prom pro síť rádií Radio United
http://www.semamastering.cz | http://www.kiss.cz | http://www.bandzone.cz/mellowpower

Odpovědět