Zdrawim, poridil jsem tento masterkeyboard Evoltuion MK-449C a je pripojen k pc pres usb cimz je i napajeny. Chci se optat zdali usb napajeni je stabilni a nekolisa? Blika mi totiz obcas display na keyboardu tak nevim zdali je to na reklamaci bo jak. Ja jsem totiz v prubehu tydne uz jednu reklamaci udelal - byla uvolnena posledni klapka tusim Hacko. Nastesti mi vymenily kus za kus - keyboard ne klapku. Chtel bych se tedy zeptat jestli jsem koupi Evolutionu neudela nejakou chybu, nebo mam proste peska na vadny kusy ???
diky
solowka
Evolution MK 449C
solowka - Ja mam mk 461 c, to je tusim to samy, jako mas ty ale ma to jiny pocet oktav..Mel jsem ho pripojeny, jak pres midi + adapter, tak pres usb a oboji bylo stejne..Pres usb sem zadny chyby nepoznal, ani problikavani displeje.
Jak rika kexik, jestli nemas chybu nekde jinde, zkus ho pripojit pres normalni adapter a poznas vic....
Jinak myslim ze to urcite neni kram, mam ho snad uz 2 roky a zatim zadny problem, asi si zrovna ty z 100 uzivatelu narazil na dva spatny kusy.
Jak rika kexik, jestli nemas chybu nekde jinde, zkus ho pripojit pres normalni adapter a poznas vic....
Jinak myslim ze to urcite neni kram, mam ho snad uz 2 roky a zatim zadny problem, asi si zrovna ty z 100 uzivatelu narazil na dva spatny kusy.
....:::: DJ Dave ::::....
ja mám 361C a v poho ... kolísaním napätia to nebude, tak ako vravel kexik, by ti blbol aj komp ... tolerancie na výstupné napätia sú pri pc zdrojoch dos? malé a pochybujem, že by Evolution bol neako extrémne citlivý na napájanie. On sa dá (aspoň ten môj) napája? aj z AC adaptéra a ten má určite väčšie kolísanie ako USB. Skúsil by som USB kábel, ja mám totiž trochu vykívaný USB konektor na klávesoch ale nerobí mi zatiaľ žiadne chyby ako tebe. Skús kábel ...
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť ešte horšie ...