evulution mk461

MIDI Master keyboardy, syntezátory, digitální piána, varhany... a příslušenství
Odpovědět
stanyslav
Příspěvky: 16
Registrován: 09 čer 2005 12:30

evulution mk461

Příspěvek od stanyslav »

mel bych dotaz(ale zmena :) )

da se nejak do tohoto masteru (ev. m461)narvat nejaka pamet? respektive do
nej pak strcit nejaky soft s pulginy a samply, aby mi krasne hral
samostatne bez kompu..

nebo se mam vratit zpatky na zem ? :)

PS: ted me napadlo, ze by to jeste potrebovalo procesor.. ale ten to
prece ma, ni?

Solarfall
Příspěvky: 1139
Registrován: 20 bře 2004 09:51

Příspěvek od Solarfall »

???

samozrejme ze to nejde... ved to je cisty masterkeyboard!

Uživatelský avatar
dano
Příspěvky: 3516
Registrován: 13 kvě 2005 20:37
Vybavení

Příspěvek od dano »

a nechcel by si aby ti ten master kazdy vecer vyblafol pero? :lol:

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 22186
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin »

no mohol by si do toho narvat daky maly modul .. trebars yamaha mu10 .. alebo nieco podobne ..

Solarfall
Příspěvky: 1139
Registrován: 20 bře 2004 09:51

Příspěvek od Solarfall »

do toho asi nie... jedine vychodisko je nejaky modul kupit a pripojit normalne cez midi...

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 22186
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin »

solarfall : ja myslim ze dnu je dost miesta .. ze by sa to tam zmestilo ..

Solarfall
Příspěvky: 1139
Registrován: 20 bře 2004 09:51

Příspěvek od Solarfall »

Pytkin: no ja ti nevim karle ci a jak by sa to dalo jednoducho urobit... a ak by to aj islo ci by to stanyslav zvladol ked pise taketo otazky ;)

Uživatelský avatar
dano
Příspěvky: 3516
Registrován: 13 kvě 2005 20:37
Vybavení

Příspěvek od dano »

co by sa tym ale vyriesilo, keby tam ten modul bol, no aj tak by sa dal riadit len cez MIDI? nebolo by to skor minusove?

stanyslav
Příspěvky: 16
Registrován: 09 čer 2005 12:30

Příspěvek od stanyslav »

no na vyblafnuti pera zatim nepotrebuju master :)

klid chlapci.. jen jsem byl na prednasce, kde prezentovali
linux jako platformu, ktera se da strcit temer vsude..
za chvilu se na vas bude z pracky usmivat tucnak.. tak jsem
tak premyslel, ze kdyby se tam narval procesor
na ciste zpracovani zvuku a do toho se strcila pamet, daly
by se s tim delat divy.. mohly by jste si psat vlastni skripty atd..
i kdyz reseni externiho zarizeni je asi realizovatelnejsi.. DNESKA!

Uživatelský avatar
dano
Příspěvky: 3516
Registrován: 13 kvě 2005 20:37
Vybavení

Příspěvek od dano »

stanyslav píše:no na vyblafnuti pera zatim nepotrebuju master :)
stastny to bazmeg :lol: o hodne lepsie, ako ked sa cely sexualny zivot kruti okolo troch strekov do umyvadla po prichode z prace a potom uz len ist spat.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 22186
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin »

dano : ved tie male moduly sa ovladaju len cez midi .. nemaju ziadne tlacitka .. snad power a volume ..

Uživatelský avatar
dano
Příspěvky: 3516
Registrován: 13 kvě 2005 20:37
Vybavení

Příspěvek od dano »

pytkin: jasne mas pravdu, nejak som si to neuvedomil :cry:

synth
Příspěvky: 182
Registrován: 18 čer 2005 13:35

Příspěvek od synth »

všechno jde ...Kde je KEXIK S PAJKOU ? HEJ KEXO hod neco do placu ...

Odpovědět