idealni masterkeyboard pro reason?

MIDI Master keyboardy, syntezátory, digitální piána, varhany... a příslušenství
Odpovědět
Kermitak
Moderátor

Příspěvek od Kermitak »

kexik: ehm, co je na tom nepraktickyho ? Jednodussi uz to snad nemuze byt. BTW srovnavate tady hrusky s jabkama (resp. s tim plodem, co maj FL ve znaku :)

bassline

Příspěvek od bassline »

kexik:...'' Reason je pokud vím skoro to samé jako ReBirth ''

o akom nahravani a pluginoch tocis? Reagujem na toto velmi nepresne tvrdenie...Reason je nieco uuuplne ine ako ReBirth ak to beriem podla tvrdenia tamtej vety, je to zavadzajuce take nieco tvrdit...tak neviem co riesis
Naposledy upravil(a) bassline dne 29 bře 2007 15:03, celkem upraveno 2 x.

kexik

Příspěvek od kexik »

Kermitak píše:kexik: ehm, co je na tom nepraktickyho ? Jednodussi uz to snad nemuze byt. BTW srovnavate tady hrusky s jabkama (resp. s tim plodem, co maj FL ve znaku :)
ok, popis, ako otvaras projekt s rewire prepojenim...

Solarfall

Příspěvek od Solarfall »

tento thread by si uz zasluzil split pani moderatori.

nathanael

Příspěvek od nathanael »

bassline: já si myslim, že naše dohady Sirael nezajímají...ale já se stejně nechci hádat, jestli se ti Reason líbí, budiž - já chtěl prostě říct, že je to uzavřenější systém, než FL Studio (Cubase a spol.) a mě se Reason jednoduše nelíbí jak svým konceptem, vzhledem co si hraje na reálné mašiny (což je v případě softu pro mě zpátečnický krok), tak již zmiňovanou uzavřeností omezenou na nějaké refilly apod...ne ale fakt je to srovnávání jablek s hruškama, nechme to radší být prosím...

bassline

Příspěvek od bassline »

ale joooooj sak ja tu neriesim komu sa co paci alebo nepaci.....len reagujem na to ze si napisal ze reason je skoro to iste co rebirth....je to proste nepresne tvrdenie a niekoho to moze zmiast...thats all....

kexik

Příspěvek od kexik »

Solarfall píše:tento thread by si uz zasluzil split pani moderatori.
skor pomazat... tento rajon nemoderujem, btw...

Sirael

Příspěvek od Sirael »

Cyril diky za copy and paste takze jsem si to v podstate myslela dobre s tema vstckama....fungovalo by to i pod nuendem? to mam totiz jeste po brachovi nainstalovany na kompu ..nebo to moc zatezuje pocitac?

nathanael: dekuji...takze ten fruit je tedy v podstate jenom aplikace pod ktere narves zvuky z vstcek a pak je muszes ruzne michat a tak....? diky za linky oba ty softwary zneji dobre urcite bych si vyhrala :D

pavlii dobre zkusim to nekde vycist diky

co se tyce debaty tak jsem se trochu ztratila ale jestli chcete, klidne to tu prejmenuju :D nebo to mam promazat?
girl powered hard beat - az vyrostu bude ze mne trent

kexik

Příspěvek od kexik »

ak mas nuendo, pohodlne rob v nom :)
to je v podstate cubase zbaveny par funkcii okolo midi a naopak rozsireny o par funkcii okolo videa ale co sa tyka robenia hudby v kompe, absolutna spicka... ide k nemu prilepit reason cez rewire, to je to o com sa tu zle skriepime (a potom vystupy z reasonu posielat do nuenda a tam ich nahravat/miesat/efektit + pridavat dalsie nastroje, ktore reason nevie (vst, dx pluginy atd)

Sirael

Příspěvek od Sirael »

kexik vazne? :) tak to jsem rada ze je to dobry program,akorat se v nem vubec nevyznama tak ani nevim jak bych mela "rewire" prilepit reason do nej a v nem nejak pracovat, ale jeslti je to dobre tak bych se to mela naucit...

btw az ted mi doslo ze ten absynth a vubec nektera vstcka jsou od native instrument a ty pouziva muj oblibeny trent reznor z nin takze to asi nemuze byt blbe, ne? :)

Cyril

Příspěvek od Cyril »

Sirael: Native Instruments je rozhodne firma, na kterou by ses mela zamerit, az budes hledat jaky VSTcka by se ti hodily... Ale o tom je pulka ezone, takze mas co cist do aleluja :)

Kermitak
Moderátor

Příspěvek od Kermitak »

kexik píše:
Kermitak píše:kexik: ehm, co je na tom nepraktickyho ? Jednodussi uz to snad nemuze byt. BTW srovnavate tady hrusky s jabkama (resp. s tim plodem, co maj FL ve znaku :)
ok, popis, ako otvaras projekt s rewire prepojenim...
Nechapu k cemu ti to bude ale budiz :)
1) otevru Cubase, otevru v nem projekt
2) otevru Reason, otevru v nem projekt
3) namapuju nastroje na reason stopy v Cubase (mozna se to da ulozit, zas tak casto to nepouzivam)

To je vse. Kde je ta slozitost ?

Kermitak
Moderátor

Příspěvek od Kermitak »

Sirael: v device menu v Nuendu bys mela videt polozku Reason. Kdyz si na ni kliknes, muzes si zapnout kanaly v Reasonu, ktere chces videt v Nuendu. Pak si muzes treba vytvorit novou midi stopu, jako midi output si zvolit nejaky nastroj v Reasonu (musi byt spusteny a sice az po Nuendu) a muzes zacit nahravat. V cestine vysly nejake knihy o Cubase a az na to video jsou si Nuendo a Cubase hodne podobne, takze se ho z nich muzes naucit pouzivat.
Naposledy upravil(a) Kermitak dne 29 bře 2007 15:46, celkem upraveno 2 x.

Sirael

Příspěvek od Sirael »

Cyril dobre pokoukam se tady dekuju ;)

Kermitak rozumela jsem vsemu az k bodu tri ale chapu ze to asi nebylo pro me :D :D

btw ted mam nabidku m audio radium 49 za 4000 s moznosti jednani co si o tom myslite?

Sirael

Příspěvek od Sirael »

Kermitaku oof okay diky jdu zkusit udelat co rikas treba z toho pochopim vic...

Odpovědět