idealni masterkeyboard pro reason?

MIDI Master keyboardy, syntezátory, digitální piána, varhany... a příslušenství
Odpovědět
Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Příspěvek od Kermitak » 29 bře 2007 14:34

kexik: ehm, co je na tom nepraktickyho ? Jednodussi uz to snad nemuze byt. BTW srovnavate tady hrusky s jabkama (resp. s tim plodem, co maj FL ve znaku :)

Uživatelský avatar
bassline
Příspěvky: 2667
Registrován: 22 zář 2005 16:21

Příspěvek od bassline » 29 bře 2007 14:59

kexik:...'' Reason je pokud vím skoro to samé jako ReBirth ''

o akom nahravani a pluginoch tocis? Reagujem na toto velmi nepresne tvrdenie...Reason je nieco uuuplne ine ako ReBirth ak to beriem podla tvrdenia tamtej vety, je to zavadzajuce take nieco tvrdit...tak neviem co riesis
Naposledy upravil(a) bassline dne 29 bře 2007 15:03, celkem upraveno 2 x.

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 29 bře 2007 15:00

Kermitak píše:kexik: ehm, co je na tom nepraktickyho ? Jednodussi uz to snad nemuze byt. BTW srovnavate tady hrusky s jabkama (resp. s tim plodem, co maj FL ve znaku :)
ok, popis, ako otvaras projekt s rewire prepojenim...

Solarfall
Příspěvky: 1139
Registrován: 20 bře 2004 09:51

Příspěvek od Solarfall » 29 bře 2007 15:01

tento thread by si uz zasluzil split pani moderatori.

Uživatelský avatar
nathanael
Příspěvky: 707
Registrován: 07 úno 2007 16:19

Příspěvek od nathanael » 29 bře 2007 15:04

bassline: já si myslim, že naše dohady Sirael nezajímají...ale já se stejně nechci hádat, jestli se ti Reason líbí, budiž - já chtěl prostě říct, že je to uzavřenější systém, než FL Studio (Cubase a spol.) a mě se Reason jednoduše nelíbí jak svým konceptem, vzhledem co si hraje na reálné mašiny (což je v případě softu pro mě zpátečnický krok), tak již zmiňovanou uzavřeností omezenou na nějaké refilly apod...ne ale fakt je to srovnávání jablek s hruškama, nechme to radší být prosím...

Uživatelský avatar
bassline
Příspěvky: 2667
Registrován: 22 zář 2005 16:21

Příspěvek od bassline » 29 bře 2007 15:06

ale joooooj sak ja tu neriesim komu sa co paci alebo nepaci.....len reagujem na to ze si napisal ze reason je skoro to iste co rebirth....je to proste nepresne tvrdenie a niekoho to moze zmiast...thats all....

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 29 bře 2007 15:12

Solarfall píše:tento thread by si uz zasluzil split pani moderatori.
skor pomazat... tento rajon nemoderujem, btw...

Sirael
Příspěvky: 34
Registrován: 27 bře 2007 12:34

Příspěvek od Sirael » 29 bře 2007 15:21

Cyril diky za copy and paste takze jsem si to v podstate myslela dobre s tema vstckama....fungovalo by to i pod nuendem? to mam totiz jeste po brachovi nainstalovany na kompu ..nebo to moc zatezuje pocitac?

nathanael: dekuji...takze ten fruit je tedy v podstate jenom aplikace pod ktere narves zvuky z vstcek a pak je muszes ruzne michat a tak....? diky za linky oba ty softwary zneji dobre urcite bych si vyhrala :D

pavlii dobre zkusim to nekde vycist diky

co se tyce debaty tak jsem se trochu ztratila ale jestli chcete, klidne to tu prejmenuju :D nebo to mam promazat?
girl powered hard beat - az vyrostu bude ze mne trent

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 29 bře 2007 15:25

ak mas nuendo, pohodlne rob v nom :)
to je v podstate cubase zbaveny par funkcii okolo midi a naopak rozsireny o par funkcii okolo videa ale co sa tyka robenia hudby v kompe, absolutna spicka... ide k nemu prilepit reason cez rewire, to je to o com sa tu zle skriepime (a potom vystupy z reasonu posielat do nuenda a tam ich nahravat/miesat/efektit + pridavat dalsie nastroje, ktore reason nevie (vst, dx pluginy atd)

Sirael
Příspěvky: 34
Registrován: 27 bře 2007 12:34

Příspěvek od Sirael » 29 bře 2007 15:36

kexik vazne? :) tak to jsem rada ze je to dobry program,akorat se v nem vubec nevyznama tak ani nevim jak bych mela "rewire" prilepit reason do nej a v nem nejak pracovat, ale jeslti je to dobre tak bych se to mela naucit...

btw az ted mi doslo ze ten absynth a vubec nektera vstcka jsou od native instrument a ty pouziva muj oblibeny trent reznor z nin takze to asi nemuze byt blbe, ne? :)
girl powered hard beat - az vyrostu bude ze mne trent

Uživatelský avatar
Cyril
Příspěvky: 5626
Registrován: 26 říj 2004 12:55

Příspěvek od Cyril » 29 bře 2007 15:38

Sirael: Native Instruments je rozhodne firma, na kterou by ses mela zamerit, az budes hledat jaky VSTcka by se ti hodily... Ale o tom je pulka ezone, takze mas co cist do aleluja :)
Grafický design – http://www.cyrilkriz.cz (velmi rád navrhnu tiskoviny pro kapely, producenty a studia)

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Příspěvek od Kermitak » 29 bře 2007 15:41

kexik píše:
Kermitak píše:kexik: ehm, co je na tom nepraktickyho ? Jednodussi uz to snad nemuze byt. BTW srovnavate tady hrusky s jabkama (resp. s tim plodem, co maj FL ve znaku :)
ok, popis, ako otvaras projekt s rewire prepojenim...
Nechapu k cemu ti to bude ale budiz :)
1) otevru Cubase, otevru v nem projekt
2) otevru Reason, otevru v nem projekt
3) namapuju nastroje na reason stopy v Cubase (mozna se to da ulozit, zas tak casto to nepouzivam)

To je vse. Kde je ta slozitost ?

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Příspěvek od Kermitak » 29 bře 2007 15:44

Sirael: v device menu v Nuendu bys mela videt polozku Reason. Kdyz si na ni kliknes, muzes si zapnout kanaly v Reasonu, ktere chces videt v Nuendu. Pak si muzes treba vytvorit novou midi stopu, jako midi output si zvolit nejaky nastroj v Reasonu (musi byt spusteny a sice az po Nuendu) a muzes zacit nahravat. V cestine vysly nejake knihy o Cubase a az na to video jsou si Nuendo a Cubase hodne podobne, takze se ho z nich muzes naucit pouzivat.
Naposledy upravil(a) Kermitak dne 29 bře 2007 15:46, celkem upraveno 2 x.

Sirael
Příspěvky: 34
Registrován: 27 bře 2007 12:34

Příspěvek od Sirael » 29 bře 2007 15:44

Cyril dobre pokoukam se tady dekuju ;)

Kermitak rozumela jsem vsemu az k bodu tri ale chapu ze to asi nebylo pro me :D :D

btw ted mam nabidku m audio radium 49 za 4000 s moznosti jednani co si o tom myslite?
girl powered hard beat - az vyrostu bude ze mne trent

Sirael
Příspěvky: 34
Registrován: 27 bře 2007 12:34

Příspěvek od Sirael » 29 bře 2007 15:46

Kermitaku oof okay diky jdu zkusit udelat co rikas treba z toho pochopim vic...
girl powered hard beat - az vyrostu bude ze mne trent

Odpovědět