idealni masterkeyboard pro reason?
Sirael: to bylo pro kexika
Kdyz mas v Cubase/Nuendu projekt, ve kterem mas midi stopy namapovane na nastroje v Reasonu, po otevreni projektu v Cubase/Nuendu na tebe vybafne takovy okno, kde vidis ty midi stopy v Cubase/Nuendu a musis jim tam priradit odpovidajici nastroj v reasonu. Nevim proc si to nepamatuje, ale jak jsem psal, nepouzivam to casto a je mozny, ze jsem nekde neco prehledl.

zlozitost je v tom ze pri kazdom inom softe po vykonani bodu 1 pracujes :)Kermitak píše:Nechapu k cemu ti to bude ale budiz :)kexik píše:ok, popis, ako otvaras projekt s rewire prepojenim...Kermitak píše:kexik: ehm, co je na tom nepraktickyho ? Jednodussi uz to snad nemuze byt. BTW srovnavate tady hrusky s jabkama (resp. s tim plodem, co maj FL ve znaku :)
1) otevru Cubase, otevru v nem projekt
2) otevru Reason, otevru v nem projekt
3) namapuju nastroje na reason stopy v Cubase (mozna se to da ulozit, zas tak casto to nepouzivam)
To je vse. Kde je ta slozitost ?
ok, mozno pre teba je to brnkacka, ale mne podobne "detaily" piju krv
Sirael: "takze ten fruit je tedy v podstate jenom aplikace pod ktere narves zvuky z vstcek a pak je muszes ruzne michat a tak....?"
samozrejme ze to neni jenom aplikace pod ktere narves vstcka - ale takovym zpusobem to pouzivam ja, protoze ty vestavene pluginy a zvuky se mi proste nelibi...
absyth 4 urcite zkus, i tu atmosphere, at uz si vyberes jakykoliv vst host program...
a presne tyhle nuenda, cubasy, abletony to jsou urcite supr softy, i treba lepsi nez fruity, jenze taky jsem mel stejny problem jako ty - otevru to a nevim jak to pouzivat (a kdyz je od zacatku ke me ten soft takovy nepratelsky, tak me nezajima), coz se mi u fruity proste nestalo...
samozrejme ze to neni jenom aplikace pod ktere narves vstcka - ale takovym zpusobem to pouzivam ja, protoze ty vestavene pluginy a zvuky se mi proste nelibi...
absyth 4 urcite zkus, i tu atmosphere, at uz si vyberes jakykoliv vst host program...
a presne tyhle nuenda, cubasy, abletony to jsou urcite supr softy, i treba lepsi nez fruity, jenze taky jsem mel stejny problem jako ty - otevru to a nevim jak to pouzivat (a kdyz je od zacatku ke me ten soft takovy nepratelsky, tak me nezajima), coz se mi u fruity proste nestalo...
ale teda... wasp, dx10, ts404 a SYTRUS su moc fajn veci, taky wasp ked sa pouzije s noise modulaciou, je uplne originalna vec a sytrus je fakt velke vsti, ktore si trufne na to najlepsie od konkurencie... ale hodne veci je tam aj nanic (multiband, parametricky eq, track eq je uplne uplne zufaly, blbotiny ako fruity kick atd)
kexik: njnj, mě moc nejde kroucení novejch "zvuků" v synthech, radši použiju dobrej preset a ten si trošku upravim...kdybych používal co jsi vypsal, tak tam jsou ty základní presety dost provařený (pro mě) a stejně...já nevim, radši to nebudu řešit, ty bys mi to stejně vyargumentoval, vim že tomu rozumíš...nj a fruity kick se na takový waldorf attack fakt nečape...radši nebudu OT dále rozvíjet 

ja jsem se sem ted nemohla strasne dlouho dostat :-O
s tim rewire jsem moc nevedela jak to udelat s tim nuendem tak jsem se do toho radsi nepustila.
nathanaeli dobre diky absynth i atmosphere se mi celek libi umela bych se vyradit
kexik wasp jsem nekde taky videla to jsou nejake syntaky ze?
a muzu se vas zeptat na takovou hloupou otazku pouzivate legalni soft?
ale abych nebyla ot ve vlastnim topicu je tu nekdo kdo by mi poradil neco jineho nebo rozumluvil axiom 61 od maudia jako masterkayboard pro reason a pozdeji i vstcka pro delani industrial/ambient/ebmka?
dekuji chci to jenom shrnout a pak uz to dame k ledu slibuji
s tim rewire jsem moc nevedela jak to udelat s tim nuendem tak jsem se do toho radsi nepustila.
nathanaeli dobre diky absynth i atmosphere se mi celek libi umela bych se vyradit

a muzu se vas zeptat na takovou hloupou otazku pouzivate legalni soft?

ale abych nebyla ot ve vlastnim topicu je tu nekdo kdo by mi poradil neco jineho nebo rozumluvil axiom 61 od maudia jako masterkayboard pro reason a pozdeji i vstcka pro delani industrial/ambient/ebmka?
dekuji chci to jenom shrnout a pak uz to dame k ledu slibuji

girl powered hard beat - az vyrostu bude ze mne trent
to su dva jednoduche virtualne analogove syntaky od imageline. su sucastou fruity studio XXL edition, alebo sa daju k fruity prikupit, alebo su k dostaniu ako VST. cena je mierna.Sirael píše:
a muzu se vas zeptat na takovou hloupou otazku pouzivate legalni soft? :oops:
k druhej otazke, kto ako :)
myslim ze aj ti co maju vacsinu softu kupenu, maju na disku nejaku tu levotu. ale na tomto fore patri k dobrej vychove o tejto veci taktne mlcat. vylozene zhananie warezu sa povazuje za sprostotu a tvrdo sa tresta :)
ja osobne sa snazim pouzivat v maximalnej miere jeden legalny daw doplneny freeware, ktoreho je hodne a niektory je neocakavane kvalitny.
sem si zhromazdujeme linky na freeware:
http://www.electrozone.cz/viewtopic.php ... t=freeware
je toho tam hodne a hodne su efekty na mixaz... ale aj free nastrojov je dost, musim mrknut co vlastne vsetko pouzivam...
http://www.electrozone.cz/viewtopic.php ... t=freeware
je toho tam hodne a hodne su efekty na mixaz... ale aj free nastrojov je dost, musim mrknut co vlastne vsetko pouzivam...