http://www.astercity.net/~malf/trackers.html
Ja kupodivu miluju FM na basu, kdyz je v layeru s nejakou hutnejsi basou, tak doda to potrebne dolnostredni sproste maso. IMO na basu je kombinace analog + fm v layeru nejlepsi volba. Za sebe bohuzel musim rict, ze tady hovorim pouze ze s kusenosti s emulacema. Ale uz na netu hledam tu DX200 na prodej, ta je mi sympaticka kvuli ovladani. Existuje nejaky dalsi kvalitni FM synth s ovldanim ve stylu analogu? Dikmathiasm píše:dendy: hezké zvoučky, pohladí
FM syntéza použitelná je! a to nejen na "zvonečky" a efekty
nahodou som sem zavital ale ten tracker vyzera PERFEKTNE!Pytkin píše:programovanie FM v DOSe fakt vyzera zabavne !
viac fotiek http://stano.korex.sk/screenshots.php
Pierre niko píše:Existuje nejaky dalsi kvalitni FM synth s ovldanim ve stylu analogu? Dik
ECSON WALDES píše:Pierre niko píše:Existuje nejaky dalsi kvalitni FM synth s ovldanim ve stylu analogu? Dik
Existuje jeden dokonalej programmer pro DX7 (vsechny parametry na panelu) - Jellinghaus DX-Programmer:
http://www.teaser.fr/~amajorel/jellingh ... arker1.jpg
.
hod mp3a.tom.x píše:Btw, to programování v DOSu. Zjistil jsem, že můj prastarý notebook Toshiba má v sobě FM chiptak jsem si trochu hrál a je to zábavné
akorát nevím, jestli to jde nějak synchronizovat do zbytku MIDI setupu.
Ad Jellinghaus, věčná škoda, že ten procesor v DX7 je pomalej a není to úplně kontinuální editace. Teď jsem nainstaloval DX7 MAX board (512 RAM pamětí, mikroladění, layery, arpeggiator, random patch generator) a celkem mi připadá, že se i ta editace nějak urychlila.
Naprosto souhlasim, taky jsem si ho oblibil. Vsechny HW masiny, co jsem mel, jsem prodal, protoze nehraly lip nez SW, co mam, ale fs1r z ruky nedam! Jeste se to tak naucit poradne programovat, sice k tomu mam SW editor, ale i tak je to dost masakr, takova mala jaderna elektrarnaEXCOM píše:tak somtestol svoju "novu" FS1r a teda tie zvuky ma dostali... ako som bol zvyknuty na "tvrdost" yamaha zvukov z EX tak toto je krasne "makke".. je to paradny modul, mozem len odporucit...
no vidis.. a ja som zase zacal nakupovat HW pretoze ziadny SW co mam nehral tak dobre ako by som potrebovaltankista píše: Naprosto souhlasim, taky jsem si ho oblibil. Vsechny HW masiny, co jsem mel, jsem prodal, protoze nehraly lip nez SW, co mam
No ja taky netvrdim, ze SW hraje lip, ale ja nikdy nemel tak dobre HW masiny, aby se to mohlo projevit. AN1X, nord modular atd. podle me ale uz vyznam nemaj, jenom komplikujou praci a nic neprinasej... Nicmene az nebudu jednou vedet co s prachama, tak si treba z rozmaru ten polyevolver koupimdendy píše:no vidis.. a ja som zase zacal nakupovat HW pretoze ziadny SW co mam nehral tak dobre ako by som potrebovaltankista píše: Naprosto souhlasim, taky jsem si ho oblibil. Vsechny HW masiny, co jsem mel, jsem prodal, protoze nehraly lip nez SW, co mam)
inak FS1r je srasny monster, tiez jeden z tych nadcasovych synthov... snad casom tiez bude
no pre mna moj modular ma vyznam a velky, aj moje ostatne stroje .. ziadny z nich by som nevymenil za SW a to hovorim zodpovedne ako clovek, co roky fical cisto na SW a HW pokladal za zbytocny srottankista píše: No ja taky netvrdim, ze SW hraje lip, ale ja nikdy nemel tak dobre HW masiny, aby se to mohlo projevit. AN1X, nord modular atd. podle me ale uz vyznam nemaj, jenom komplikujou praci a nic neprinasej...