KORG R3

MIDI Master keyboardy, syntezátory, digitální piána, varhany... a příslušenství
Odpovědět
Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12764
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

KORG R3

Příspěvek od dendy » 05 led 2008 14:38

tak.. nejak som narazil na tuto masinku.. doteraz celkom uspesne unikala mojej pozornosti, bral som to ako dalsie omielanie stale toho isteho enginu co korg pcha do vsektych "novych" synthov...

ale tie ukazky ma trosku posadili... mate ho niekto ?? prekvapivo tucne zvuky !! a cena celkom priatelska ....

dobre ukazky :
http://www.youtube.com/watch?v=3kdfH-KriWo
(ten typek je sice uplny debil, aspon sa tak sprava, ale zvuky zo synthu pocut dobre)

http://www.youtube.com/watch?v=MQcEC9_o6DI (tu dava typek nazivo celkom hustu melodiu, aj zvuky zaujimave)
http://www.youtube.com/watch?v=KB9dczK-Uxw

Obrázek
http://www.korg.com/gear/prod_info.asp?A_PROD_NO=R3


co ma napr. zaujalo ze to ma 2 routovatelne filtre !!! (jeden LP12,LP24,HP,BP a druhy LP,HP,BP,COMB)

z dalsich paramterov - 3x klasicka ENV, 2x MOD step sequencer!!, 2xLFO, 6 slotovy modulation matrix, 2pasmovy paramEQ, 2x insert FX pre part + master FX - normalne to ma SLUSNE parametre !!


celkovo mi to znie PODSTATNE tucnejsie ako zvuky z MS2000 alebo microkorga ... co som si teda myslel ze to bude mat ten isty engine ako microkorg ale ocividne (teda vlastne uchopocuvne:) nema !!

Uživatelský avatar
bassline
Příspěvky: 2667
Registrován: 22 zář 2005 16:21

Příspěvek od bassline » 05 led 2008 15:00

ved 2 multifiltre nastavovatelne v seriovom alebo paralelnom rezime neni nic vynimocne pri dnesnych VA, skor by som to bral uz ako samozrejmost :)

...akurat pozeram ze kazdy osc moze mat vlastny filter, no to uz je zaujimavejsie :-)

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12764
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Příspěvek od dendy » 05 led 2008 15:08

http://cgi.ebay.com/Korg-R3-R-3-R-3-Voc ... dZViewItem

rozmyslam to kupit :-)) ale .. mate ake mate skusenosti s kupovanim z USA ?? teda toto neni klasicky predajca ale obchod ... cize pevna cena.. ale ako je to s clom ?? nevyrubia mi nasi colnici 10.000 clo ?? jak to funguje vlastne, ono to dojde na colnicu a colnica ma vyzve si to ist prevziat ???


bassline: ani by som nepovedal... microkorg ani ms2000 nemaju 2 routovatelne filtre ...

Uživatelský avatar
bassline
Příspěvky: 2667
Registrován: 22 zář 2005 16:21

Příspěvek od bassline » 05 led 2008 15:25

no korg iba doplnil to co u ostatnych vyrobcov (waldorf, alesis, atd.) uz je...

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Příspěvek od EXCOM » 05 led 2008 15:26

dendy : neodporucam kupovat zo statou mimo EU cez ebay.. colnici su dost mimo u nas a samozrejme si prirataj dan + clo... radsej kukaj na nemecky ebay, tam sa da kupit dost lacno

inak tento kusok maju v muzikery sa mi zda a mam pocit ze sa mi nepozdavala ta "blatova" klaviatura :D

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12764
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Příspěvek od dendy » 05 led 2008 15:27

klaviatura ma vooobec netoto :) vlasne by som uvital najviac keby to bol desktop bez klaves :-)))

s tym usa mas asi pravdu... no nic, skoda...


bassline: a tie ukazky si pocuval ? hlavne youtube.. co hovoris ? mna tento stroj prijemne prekvapil..

Uživatelský avatar
bassline
Příspěvky: 2667
Registrován: 22 zář 2005 16:21

Příspěvek od bassline » 05 led 2008 15:40

dendy:...k zvuku neviem sa vyjadrit, predsa len ukazky su ukazky a nazivo je nazivo :lol: ...ale cisto ukazky zneju zaujimavo....

ked sa chces pozriet na moznosti tak pozri sem http://www.korguksupport.co.uk/upload/R3_OM_E1.pdf
.....sa mrkni do oscilatorobej sekcie zaujimave moznosti tam su.....ma to 2 oscilatory a okrem klasickych priebehov, tam je formant a DWGS(additivne) priebehy....modulovat sa ale daju len tie klasicke(akurat jeden rezim'waveform modulation' je pre vsetky typy priebehov)..ma to aj 2 unisony, jeden teda priamo na oscilatoroch (iba pre klasicke priebehy) a druhy unison tradicne na celu strukturu a ma aj stereo spread :-P
Naposledy upravil(a) bassline dne 05 led 2008 15:55, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12764
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Příspěvek od dendy » 05 led 2008 15:51

hej manual som kukal... no prekvapilo ma to.. ja som mal R3 doteraz za komercnu blbost ...

Shodan
Příspěvky: 620
Registrován: 20 pro 2006 22:33

Příspěvek od Shodan » 05 led 2008 15:58

Já jsem si s tím chvilku hrál v obchodě a moc MOC se mi to líbilo. Bohužel teď "nemám budget", tak jsem radši utekl dřív než jsem se do toho stihl zamilovat. :)
-= As we grow as unique persons, we learn to respect the uniqueness of others. =-

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8807
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Příspěvek od biscuit » 05 led 2008 19:20

co furt mate s tema tlustejma zvukama? stejne se to pak musi vsechno krouhat, ja uz na tohle neverim :-)

Acid Punk
Příspěvky: 2444
Registrován: 23 srp 2006 19:55

Příspěvek od Acid Punk » 05 led 2008 19:20

Ma to pekne zvuky... s filtrem uplne dolu :)

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12764
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Příspěvek od dendy » 05 led 2008 21:02

biscuit píše:co furt mate s tema tlustejma zvukama? stejne se to pak musi vsechno krouhat, ja uz na tohle neverim :-)
dolezite je ked mas Z COHO krouhat...

...btw ze zrovna TY kritizujes tucne zvuky, pan virusTI owner :P :P :P :))

Odpovědět