Kurzweil PC3

MIDI Master keyboardy, syntezátory, digitální piána, varhany... a příslušenství
Odpovědět
Uživatelský avatar
giom
Příspěvky: 105
Registrován: 28 říj 2008 14:58

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od giom » 11 zář 2013 18:53

V takýchto prípadoch treba ešte vzdy vyskúšať reset nástroja. Myslím skôr než sa vydáš na tak dlhú cestu.

Uživatelský avatar
Keyboarder
Příspěvky: 170
Registrován: 04 říj 2009 10:45

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od Keyboarder » 12 zář 2013 12:43

Zdravím všechny Kurzweiláky!
Nemám teď svůj nástroj u sebe a potřeboval bych rychle poradit: pokud si zálohuju pouze své user setupy a ty pak budu chtít natáhnout do jiné PC3, nahrají se mi tam i s user programy a efekty, které jsou v nich použity, nebo je třeba je nejdřívě to toho nového nástroje nahrát taky? Jinými slovy – obsahuje záložní soubor SETUP i programy a efekty, ze kterých je složen?
Díky za odpověď
Kurzweil PC3K7+KORE64, Roland Combo VR09, iPad (Sunrizer, Sampletank, Korg iPolysix, Korg Module, Yamaha Synthesizer), Yamaha PSR740, PSR-S750

Uživatelský avatar
gari
Příspěvky: 146
Registrován: 20 úno 2009 09:37

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od gari » 12 zář 2013 12:52

Ahoj Keyboarder,

Obavam sa ze nie. Setup je zorganizovanie a usposobenie pouzitych programov. Ak si mal v v tvojich Setupoch pouzite uz upravene programy, ktore si si sam upravil a takto ulozil pod nejakym inym cislom, tak potom sa obavam ze mas smolu.

Uživatelský avatar
MDudas
Příspěvky: 2651
Registrován: 12 črc 2011 22:55

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od MDudas » 12 zář 2013 12:54

Nazdar LS.
ak si dobre pamatam, tak to zalezi ako si Ty tie Setupy ulozil. Ak si dal Save Dependent Objects, tak to mas v subore, inak nie...
Edit: checkol som manual - je to tam napisane :wink:

Uživatelský avatar
Keyboarder
Příspěvky: 170
Registrován: 04 říj 2009 10:45

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od Keyboarder » 12 zář 2013 13:30

Díky za odpovědi! Manuál mám stažený pouze v angličtině :cry: Na stránce 305 je kapitola 13-5 The STORAGE Page, ale odpověď na svou otázku jsem tam nenašel, ani tu možnost, jak se zadávají i přiřazené objekty. :( Kde bych to tedy měl hledat?
Kurzweil PC3K7+KORE64, Roland Combo VR09, iPad (Sunrizer, Sampletank, Korg iPolysix, Korg Module, Yamaha Synthesizer), Yamaha PSR740, PSR-S750

Uživatelský avatar
MDudas
Příspěvky: 2651
Registrován: 12 črc 2011 22:55

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od MDudas » 12 zář 2013 14:16

Strana 13-5 dole - je to tam tak kulantne:
If any objects within the selected range(s) have dependent RAM objects that have not been selected, you will be asked if you want to save dependent objects. Dependent objects should usually be saved. :)
Cili, bud to urobi automaticky, alebo (ak niektore objekty neboli zvolene) sa ta spyta.

Martas
Příspěvky: 40
Registrován: 25 srp 2009 22:51

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od Martas » 16 zář 2013 11:41

Ahoj,
s tema DEPENDENT Objects to asi neni tak, jak ma byt. Mne treba vubec nefunguje DELETE DEPENDENT OBJECTS :-( A v manualu pisou, ze jo.
M.

Uživatelský avatar
MDudas
Příspěvky: 2651
Registrován: 12 črc 2011 22:55

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od MDudas » 18 zář 2013 00:43

O tom sa myslim vie, ze to nefunguje. Asi to chceli povodne implementovat, ale zistili, ze to neni trivialne.
Nizsie objekty totiz neobsahuju informaciu, ci nahodou nie su pouzivane viacnasobne (este aj inymi programami/setupmi).
A testovat to pri mazani real-time by trvalo dlho (=pre kazdy dependent obj. prehladat vsetky nadobjekty v celej pamati...)
Naslepo sa to zmazat nemoze, lebo by sa mohla poskodit funkcnost dalsich Programov alebo Setupov.

mhrdina
Příspěvky: 20
Registrován: 23 čer 2011 08:31

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od mhrdina » 19 zář 2013 08:07

Ahoj, zhruba před měsícem jsem zde vznesl dotaz, bohužel, odpovědi jsem se nedočkal. Zkouším tedy znovu:
Je možné PC3 nastavit tak, aby Midi data z USB (In) šla i na Midi Thru? Nebo to tak funguje jen při propojení přes klasické Midi In? Jde mi o to zasílat informace z PC přes PC3 připojeného pře USB do dalšího zařízení prostřednictvím Midi Thru na PC3. Při zasílání dat do Midi In Midi Thru funguje... Pevně věřím, že tento dotaz není úplně stupidní, aby nestál za odpověď. Pokud ano, omlouvám se. :wink:

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3010
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od pavlii » 19 zář 2013 08:38

Strana 231 manuálu - když na Transmit obrazovce navolíš do Destination položky "USB_MIDI+MIDI", tak přijímaná MIDI data po USB to nebude vysílat i do MIDI Thru (do MIDI Out určitě ano)?

P.

mhrdina
Příspěvky: 20
Registrován: 23 čer 2011 08:31

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od mhrdina » 19 zář 2013 09:17

Přijímaná data přes MIDI-USB půjdou do MIDI OUT? Až najdu chvilku času, vyzkouším. Děkuji za reakci.

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3010
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od pavlii » 19 zář 2013 10:48

Ono to není nějak moc extra "explicitně" napsáno a já sem fušuju jako NE-Kurzweilista :-D čili takhle mě to vnuklo nápad po prostudování manuálu.

P.

Uživatelský avatar
MDudas
Příspěvky: 2651
Registrován: 12 črc 2011 22:55

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od MDudas » 19 zář 2013 19:48

Myslim, ze to nejde - mam nejaku matnu pamatovu stopu z ineho fora. :|
MIDI Thru iba "natvrdo" opakuje to, co prima MIDI In. Ak by to zlucovalo instrukcie z oboch MIDI In (USB+DIN), tak je to v podstate MIDI Merge. A keby PC3 podporovalo MIDI Merge, tak by urcite tomu bola venovana samostatna stranka v menu aj manuale...
(ale je to skoda, lebo masina pre interne pouzitie MIDI data aj tak dekodovat a zlucovat musi)

Az to overis, tak sa urcite podel o info !

mhrdina
Příspěvky: 20
Registrován: 23 čer 2011 08:31

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od mhrdina » 23 zář 2013 08:19

Tak jsem to zkusil a dle i mého očekávání to nefunguje :( . Takže MIDI Thru lze využít pouze s klasickým MIDI In. Děkuji za všechny odpovědi.

Uživatelský avatar
Keyboarder
Příspěvky: 170
Registrován: 04 říj 2009 10:45

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od Keyboarder » 24 zář 2013 16:46

Trošku jsem zase vrtal do zvuku hammondek (keyklick a nastavení leslie): Pokud máte někdo zájem, tak ke stažení je zde: http://ulozto.cz/xU8eyGYt/libor-b3-pc3
Kurzweil PC3K7+KORE64, Roland Combo VR09, iPad (Sunrizer, Sampletank, Korg iPolysix, Korg Module, Yamaha Synthesizer), Yamaha PSR740, PSR-S750

Odpovědět