Setupy sa uplne priamo prepinat nedaju

- MIDI take nieco nepozna a Kurzweil asi nechcel zavadzat nove hybridne "standardy", ako to s oblubou robi konkurencia...
Jeden sposob je pouzit MIDI/LocalKeybChannel (a BasicChannel ?)- ale tam tusim narazis na limit 127 setupov (Setupy sa potom volia beznym ProgramChange) a zrejme musis obetovat jeden kanal ako riadiaci... Detaily neviem - nepouzivam.
V QAccess je to lepsie- posielas Bank Select aj Program Change, ale cisla mas upravene tak, ako to mas v QAccess.
Zakerny, ale funkcny TRIK celej veci (!!!):
QAccess banky su zoskupene po 10 (cislovane 0-9) !!! V ramci jednej skupiny Bank Select nepotrebujes.
Cislo tvojej QAccess banky v ramci takejto 10-skupiny vyberas pomocou vyssej cifry programu v Program Change.
Priklad 1. - ak ma ziadany program poziciu bank:6 +program:1 - tvoje nove cislo programu bude 61. (ak to tvoj DAW vyzaduje, musis ho prehodit do hexadec. sustavy)
Priklad 2. - ak ma ziadany program poziciu bank:28 +program:3 - tvoje nove cislo programu bude 83 + bank select 2
Dalsia moznost je oklamat to cez front-panelove Sysexy - kazde tlacitko na PC3 ma vlastny riadiaci kod. Cize vlezies do
akehokolvek rezimu a tvaris sa, ze tlacis tlacitka, ale namiesto toho posielas ich Sysexy. (myslim, ze kody mam niekde odlozene)
Dalsia moznost je nainstalovat si napr. MIDIOX a SoundTower editor a vysledovat, co posiela na MIDI port pri zmene Setupov ten editor (toto uz mna nebavi).
...
Neni za co.