Kurzweil PC3

MIDI Master keyboardy, syntezátory, digitální piána, varhany... a příslušenství
Odpovědět
Uživatelský avatar
dalen
Příspěvky: 158
Registrován: 06 srp 2013 11:56

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od dalen » 19 led 2015 21:24


Uživatelský avatar
giom
Příspěvky: 105
Registrován: 28 říj 2008 14:58

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od giom » 19 led 2015 21:45

Normálne mám strach tento postup vykonať , aby som neprišiel o všetky nastavenia a nemusel robiť všetky Setupy odznovu. Skúšal to už niekto? Možem teda po tejto zálohe komplet vyresetovať nástroj? To by sa malo dať takto prenášať Setupy aj do druhého PC3 ...???

Uživatelský avatar
dalen
Příspěvky: 158
Registrován: 06 srp 2013 11:56

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od dalen » 19 led 2015 22:04

Už som to raz robil. Je to v pohode. Ak máš pochybnosti, môžeš si ten zálohovaný súbor skontrolovať či sa tam všetko uložilo a potom urob reset. ;-)

Uživatelský avatar
giom
Příspěvky: 105
Registrován: 28 říj 2008 14:58

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od giom » 19 led 2015 22:23

Všimli ste si na stránkach Kurzweil.com nový produkt : PC3 A8 ??!!!

Uživatelský avatar
MDudas
Příspěvky: 2652
Registrován: 12 črc 2011 22:55

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od MDudas » 20 led 2015 02:33

Pozri o par stran spat: (najdes tam pokec a aj ine novinky)
klavesy/kurzweil-pc3-t7821-1590.html?hilit=PC3A8
-
Ak mas strach z resetu, urob si zalohy per-partes a skus ich este pred resetom naladovat na inu poziciu.

Uživatelský avatar
giom
Příspěvky: 105
Registrován: 28 říj 2008 14:58

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od giom » 20 led 2015 08:51

Skôr mám obavy, či programy zostanú pod tými istými číslami ako pred samotným resetom a opätovným loadom.

Neo
Příspěvky: 46
Registrován: 17 zář 2011 14:42

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od Neo » 20 led 2015 12:12

Při nahrání je k dispozici vice režimů, pokud chceš zachovat vše se stejným ID, tak je to myslím režim Append.

Fana
Příspěvky: 9
Registrován: 16 dub 2013 21:58

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od Fana » 20 led 2015 12:45

Takto to funguje u K2500 myslím že by to mělo být stejné u pc3,k

Pomocí měkkých tlačítek lze zvolit režim načítání a přečíslovávání objektů v souboru. Význam těchto
tlačítek je následující:

OvFill Nejprve v dané bance vymaže všechny RAM objekty a potom s použitím postupného
číslování načte objekty

Overwrt Nejprve v dané bance vymaže všechny RAM objekty a potom objekty načte pod
stejnými ID, jaké měly v souboru.
13—19

Merge Zachová ID čísla objektů souboru i u načítaných souborů, v případě potřeby přepíše
objekty, které se již v paměti nacházejí.

Append Snaží se použít pro načítané objekty původní ID. Pokud dané ID číslo již existuje,
zvyšuje je po jednom, až najde volné místo.
Fill Ignoruje ID čísla objektů v původním souboru. Snaží se použít postupné číslování od
začátku banky. Pokud je už určité ID použité, postupuje dokud nenajde volné.

Cancel Zruší výběr režimu a vrátí se zpět do vybrané banky. Pokud přejdete do jiné banky, ;
má to stejný efekt, jako by jste zvolili tlačítko Cancel.

Martas
Příspěvky: 40
Registrován: 25 srp 2009 22:51

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od Martas » 20 led 2015 12:46

Kdyz letame na koncerty, tak pouzivam pujcene PC3K8 od poradatelu a vzdycky mam s sebou na flesce ulozeno vsechno User. Pak v cizim nastroji vymazu vsechno User a nalouduju vsechno User metodou MERGE. To zachovava Puvodni ID cisla a v pripade, ze uz nejake ID je obsazeno, (v mem pripade par zvuku v bance ROM, tak je prepise. Takze ve vysledku mam uplne stejne nastaveni jako mam ve svem nastroji. Tak se toho nemusis bat. Hlavni je to dobre ulozit :-) Muzes pouzit i Append, ale nesmis mit nic v pameti. A nevim, jestli by nenastal problem s upravenyma zvukama v ROM.
M.

Uživatelský avatar
giom
Příspěvky: 105
Registrován: 28 říj 2008 14:58

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od giom » 22 led 2015 12:27

http://kurzweil.com/accessory/german-d-grand-exp/ - Vie niekto kedy začne predaj v EU a nejaké info o cene ..????

Uživatelský avatar
dalen
Příspěvky: 158
Registrován: 06 srp 2013 11:56

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od dalen » 22 led 2015 12:57

Cena German D ešte nebola zverejnená. Každopádne je to divný produkt. Nainštalovať sa dá len do PC3K po odstránení Flash ROM. Zákazník, ktorý si kúpil Kore64, si v podstate môže z PC3K vytvoriť PC3A, teda produkt, ktorý je už v predaji. Na Facebooku píšu ľudia o German D dosť rozpačité názory.
Nerozumiem prečo Kurzweil nevyrobil German D ako ROM Expansion.

Neo
Příspěvky: 46
Registrován: 17 zář 2011 14:42

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od Neo » 22 led 2015 13:06

Škoda, že to není i pro originální řadu PC3, tam by to dávalo větší smysl...

Uživatelský avatar
dalen
Příspěvky: 158
Registrován: 06 srp 2013 11:56

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od dalen » 22 led 2015 13:14

Ono to nedáva zmysel ani pre PC3K. :-D Nikto sa nechce vzdať samplov z Flash ROM, obvzlášť ak si už nakúpil klavíre od K-Sounds a podobných firiem.

Neo
Příspěvky: 46
Registrován: 17 zář 2011 14:42

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od Neo » 22 led 2015 17:37

Znám pár lidí, co máji PC3K a vlastní/koupené samply vůbec nepoužívají, ti by to určitě uživili...

Uživatelský avatar
demsky
Příspěvky: 2671
Registrován: 10 bře 2007 21:43

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od demsky » 22 led 2015 21:42

Podla mna je to genialny napad, len skoda, ze len pre PC3K. Asi preto, ze PC3 sa uz nevyraba (neviem preco) a PC3LE nema expansion slot. Dopyt po 128 MB piane urcite bol, a viem si predstavit dost PC3K uzivatelov, ktori to uprednostia pred prepisovatelnou rom. Ale urcite ide aj o exkluzivitu, skratka nechcu aby sa tento sample pack siril ako soundware.
http://www.soundcloud.com/martindemsky | Kurzweil Forte | Arturia MatrixBrute

Odpovědět