Inak hra to zaujimavo aj ked na rit som z toho nespadol
ano ja to aj robim, vzdy ked sa mi nejaky synth dostane do ruk spravim na neho nejake demo ..petermikulas píše:osobne som presvedčený, že ak by sme sem dávali viac takýchto podobných ukážok svojich nástrojov v konkrétnych vláknach, výrazne by to obohatilo jednotlivé debaty a pre čitateľa by to bolo neskonale zaujímavejšie a obohacujúcejšie
Ty necitas co som pisal k tomu zvuku z A1 temy ? Ja som tym zvukom neukazoval ziadnu expresivitu ani modulacne moznosti synthu !!! Tak uz konecne prestan aj s panom hubertom dodzubovat a radsej sa obcas zamyslite co clovek chce konkretnym prispevkom povedat.Pytkin píše:uplne na picu .. malo krive .. ziadna expresivita .. mal by si sa pobavit s bazlajnom , nech ti poradi ako robit dema ...
VELMI suhlasimpetermikuláš píše: tadiaľ vedie cesta, na rozdiel od nekonečných a ničím nepodložených debát v zmysle napr. A1 je výrazne lepšia na plochy ako NL4 a pod. alebo A1 je "o triedu lepšia" ako PC3 či PC3K.
Dávajme k takýmto, /inak vždy subjektívnym vyhláseniam/ aspoň zvukové ukážky a hneď to naberie iný rozmer.