díky a.tom.x za obsiahle vysvetlenie /hlavne za predpokladu, že ste ešte v tuhle dobu v práci/
no a k tomu údivu niektorých členov fóra nad tými ukážkami Kurz zvukov analogov od a.tom.x-a v susednom vlákne A1 len toľko, že ja už pred rokom ako som kúpil Kurza, hneď ako som si zakúpil od AOS kolekciu "K Works: Synth Collection" som tu zdieľal svoje veľké nadšenie z neskutočne verne vytvorených analógových zvukov
od vtedy viem čo za neskutoční majstri zvuku sú chlapi v Art of Sound - teda a.tom.x a jeho kolega a čo dokáže mašina menom Kurzweil

sú to skrátka Páni, ktorí poznajú Kurzweily do detailu a teda vedia vytvoriť z nich všetky možné zvuky, samozrejme vrátane poctivých analógov
koniec koncov každý si môže všetky tie ich zvuky predsa vypočuť na ich web stránke
nuž darmo, myslím si, že mnoho ľudí hľadí na Kurzweily "cez prsty" /a radšej si kúpi Motif alebo Fantom/, ale je to podľa mňa len a len tým, že im v podstate nerozumejú, resp. nevedia z nich získať to, čo Kurz v skutočnosti poskytuje a umožňuje