Kurzweil PC3

MIDI Master keyboardy, syntezátory, digitální piána, varhany... a příslušenství
Odpovědět
tritinitus
Příspěvky: 34
Registrován: 11 čer 2008 20:30

Příspěvek od tritinitus » 11 zář 2008 22:18


Uživatelský avatar
demsky
Příspěvky: 2671
Registrován: 10 bře 2007 21:43

Příspěvek od demsky » 12 zář 2008 08:44

tie ceny su tam velmi pekne :)

este k tomu odstupu signalu od sumu, samozrejme, ze existuju programy, ktore vyuzivaju algoritmus distortionu/overdrive, vtedy samozrejme aj ked nic nehrajem je signal o dost silnejsi, kludne to lezie aj na -65 dB, to ale nie je sum, skor nastavenie modelu kabinetu (rovnako sa napriklad spravaju veci v ni b4/guitar rig). zalezi aj na kolko nastavim gain a potom parametre v master sekcii.
http://www.soundcloud.com/martindemsky | Kurzweil Forte | Arturia MatrixBrute

martinrx
Příspěvky: 293
Registrován: 04 bře 2007 22:07

Příspěvek od martinrx » 16 zář 2008 15:15

tak se mi dostala polooficiální informace že by měly pc3 dorazit během snad příštího týdne. tak tedy doufám.

v této souvislosti mě extrémě zajímá kdy bude k dispozici ten editor poněvadž by bylo příjemné připravit si zvuky na live hraní už přímo v editoru v počítači. :) to by bylo žůůůžo.
Kurzweil PC3, Clavia Nord rack3, Roland A37, Apogee Duet, Event ASP6

Uživatelský avatar
demsky
Příspěvky: 2671
Registrován: 10 bře 2007 21:43

Příspěvek od demsky » 16 zář 2008 23:04

ked ti dojde pc3 tak uz bude editor neboj, maximalne do konca septembra :)
http://www.soundcloud.com/martindemsky | Kurzweil Forte | Arturia MatrixBrute

Uživatelský avatar
Tudy
Příspěvky: 2379
Registrován: 28 pro 2002 15:07

Příspěvek od Tudy » 16 zář 2008 23:24

Bude ten editor jen pro PC3, nebo i pro levnější sérii PC2?
Tohle mě u PC2R trochu děsí - editovat to přes panel s tím pididisplejem..
Petr Tudy Holubář - INSANIA, RIVER
Tvorba + dema nástrojů: http://www.soundcloud.com/tudy-cz

Uživatelský avatar
demsky
Příspěvky: 2671
Registrován: 10 bře 2007 21:43

Příspěvek od demsky » 16 zář 2008 23:41

no Tudy, nie je to nic strasne, ale s PC2 toho moc nenameles, lebo nema plnohodnotny VAST engine, len taky derivat. tu je o tom thread:
http://community.sonikmatter.com/forums ... owtopic=88

je tam nejaky Manager, ale nevidel som to v akcii.
http://www.soundcloud.com/martindemsky | Kurzweil Forte | Arturia MatrixBrute

Uživatelský avatar
Tudy
Příspěvky: 2379
Registrován: 28 pro 2002 15:07

Příspěvek od Tudy » 16 zář 2008 23:46

demsky píše:no Tudy, nie je to nic strasne, ale s PC2 toho moc nenameles, lebo nema plnohodnotny VAST engine, len taky derivat..
To mi na live nevadí. Důležitý je, že to HRAJE!
Původně jsem chtěl stejně kupovat jen nějakou simulaci Hammond a tady mám navíc (ke KB3 modu) hodně obstojný rompler.
Ale i tak budu editovat setupy a určitě nějaká základní editace zvuku proběhne.
Petr Tudy Holubář - INSANIA, RIVER
Tvorba + dema nástrojů: http://www.soundcloud.com/tudy-cz

Uživatelský avatar
demsky
Příspěvky: 2671
Registrován: 10 bře 2007 21:43

Příspěvek od demsky » 17 zář 2008 00:08

oki Tudy, som celkom happy ze aj ty si skusil alternativnu znacku hehe
http://www.soundcloud.com/martindemsky | Kurzweil Forte | Arturia MatrixBrute

Uživatelský avatar
Tudy
Příspěvky: 2379
Registrován: 28 pro 2002 15:07

Příspěvek od Tudy » 17 zář 2008 00:24

Petr Tudy Holubář - INSANIA, RIVER
Tvorba + dema nástrojů: http://www.soundcloud.com/tudy-cz

martinrx
Příspěvky: 293
Registrován: 04 bře 2007 22:07

Příspěvek od martinrx » 17 zář 2008 14:13

sakryš tudy ty jsi ale rychlý, o tomhle jsem ani nevěděl. takže to bude taky dobrý.
stejně si myslím že by mohli udělat nějaký významější upgrade os aby rozšířili možnosti pc2 - ale na to jim ted asi nezbývají kapacity :|
Kurzweil PC3, Clavia Nord rack3, Roland A37, Apogee Duet, Event ASP6

Uživatelský avatar
Tudy
Příspěvky: 2379
Registrován: 28 pro 2002 15:07

Příspěvek od Tudy » 18 zář 2008 00:01

Jo jo, teď jsem zkoušel do toho programu importovat programy pro K2500 - tváří se to jakože OK.
Počítám, že zvuk nebude 1:1, ale i tak je to super.
Petr Tudy Holubář - INSANIA, RIVER
Tvorba + dema nástrojů: http://www.soundcloud.com/tudy-cz

Uživatelský avatar
demsky
Příspěvky: 2671
Registrován: 10 bře 2007 21:43

Příspěvek od demsky » 18 zář 2008 10:18

no, podla mna PC seria ma trochu iny zvuk ako K seria, je to aj tym ze maju inu ROM samplov. co sa tyka importu KRZ/K25 zvukov, PC2 ma maximalne 4 vrstvy oproti 32 v K serii, ziadne DSP oscilatory a algoritmus moze mat tusim maximalne 3 bloky, predpodkladam ze dobre skonvertuje programy typu sample keymap-filter-amplifier.

ale aj tak je to celkom obstojne, skus importnut aj moju zvukovu banku co to da :)
http://www.soundcloud.com/martindemsky | Kurzweil Forte | Arturia MatrixBrute

martinrx
Příspěvky: 293
Registrován: 04 bře 2007 22:07

Příspěvek od martinrx » 25 zář 2008 02:01

tak už ho mám doma konečně!!! první dojem - klaviatura je skvělá - taková má správná polovyvážená být. dá se na ni hrát všechno - piana, synthy i organs (nejsem virtuos), velmi solidní a nadčasový design, celkově dobré a pevné, nepříliš přehnaně robustní provedení. tak se v tom musím naučit hrabat.

jen ten editor stále nikde :(

a hned zkraje otázka - dá se ten display nejak ztlumit? než mi vypálí díru do očí? :shock:
Kurzweil PC3, Clavia Nord rack3, Roland A37, Apogee Duet, Event ASP6

Hupox
Příspěvky: 114
Registrován: 22 zář 2003 09:11

Příspěvek od Hupox » 25 zář 2008 07:41

martinrx píše:tak už ho mám doma konečně!!!
Ktoru verziu? Ked pises polovyvazena tak ze PC3?

A display? V zadu mas predsa ovladace Bright / Contrast tym by to malo ist nie?

martinrx
Příspěvky: 293
Registrován: 04 bře 2007 22:07

Příspěvek od martinrx » 25 zář 2008 11:09

už jsem to našel - to víš ve tři ráno už mi to moc nemyslelo.

jasně polovyváženou.....
Kurzweil PC3, Clavia Nord rack3, Roland A37, Apogee Duet, Event ASP6

Odpovědět