Kurzweil PC3
Re: Kurzweil PC3
Artis 7 je.fajn...teraz som akurat jeden predal....velmi sympaticky hardware...
- petermikuláš
- Vybavení
No ak nemieniš byť zahrabaný vo V.A.S.T.e a vytvárať vlastné zvuky, tak zrejme lepšie riešenie je Artis 7. Budeš to mať v tej cene čo píšeš a budeš to mať nové, so zárukou, nabúchané kvalitnými Kurzweilovskými zvukmi pri zachovaní 128 hlasovej polyfónii.Ivan.ps píše:Chlapi, zvažujem kúpu nového nástroja (určite Kurzweil) s polovyváženou klaviatúrou, rozpočet tak max 1500,00 Eur, ideáne nový nástroj.
Nepotrebujem programovať vlastné zvuky atď... Stačí mi niekoľko serióznych zvukov, klavírov, rhodesov, hammondov, ktoré si prípadne navrstvím a doefektujem. Proste potrebujem nástroj iba čisto na cvičenie a hranie v kapele, žiadne veľké experimenty neplánujem robiť.
A teraz otázka:
Kurzweil PC3 LE7, alebo Kurzweil Artis 7, prípadne nejaký iný typ? Ďakujem
pro MDudas: Tak s ARTIS SE spokojenost, díky. Překvapily mě v pozitivním slova smyslu zase ty hammondky, to ostatní jsem tak nějak očekával či věděl. Ještě jednou díky za usměrnění. RF
Chlapi, jedna otázočka. Artis nemá aftertouch?
Podle specifikace ne. Ono upřímně aftertouch na hammer mechanice je tak trochu k ničemu ...
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com
Artis je aj vo verzií bez kladivkovej mechaniky. Artis 7
Hádam Hubert bude vedieť, ten mal už nástroj pod rukami.
Hádam Hubert bude vedieť, ten mal už nástroj pod rukami.
Ano Artis 7 ma polovazenu syntakovu mechaniku Fatar. Velmi prijemne hratelna , skvela na organy a e-piana.Ale slusne sa da na nu hrat aj akusticke piano...len teda po prechode z kladiva treba strazit dynamiku alebo si zvolit inu krivky reakcie na dynamiku. Inak nastroj je pomerne solidne vypracovany, vrchny panel je opticky aj pocitovo velmi fajn, hned som si spomenul na K5000
Tahove potenciomete kontrolerov maju trochu kratsiu drahu...inak cele je to velmi prijemne. Zial nemal som vela casu to testovat, nakolko otvaral som to az pred zakaznikom co si to objednal, trochu sme potestovali a hned to islo prec
Tak snad nabuduce....

Tak chlapi, musím sa priznať, podľahol som už aj ja Kurzweil šialenstvu. Artis 7 objednaný, budúci týždeň ho mám doma...
Naposledy upravil(a) Ivan.ps dne 16 dub 2015 20:42, celkem upraveno 1 x.
- petermikuláš
- Vybavení
vitaj v klube

neni cesty späť

neni cesty späť

-
Zdravím všechny 
Zdravím všechny
Tentokrát bych měl dotaz k nastavení efektů v Setup modu na PC3Le. Používám 3 zóny, 1. je stále aktivní, na 2. a 3. mám stejný program jen posunutý oktávově, pokud mám 2. aktivní 3. je zamutovaná a naopak. Na první a druhou a Aux efekt padlo všech 10 efektů
, nešlo by nějak nastavit že když zamutuju 2. použije se efekt z 2. na 3.? Napadlo mě jestli nejde nějak dynamicky měnit Y na (Y) podle toho která zóna je aktivní.
nebo nějk namapovat aby zóna 3. šla do insert efektu zóny 2. . Na fantomu jsem to tak řešil. měl jsem třeba jeden insert a pres něj jsem poslal klidně všechny zóny. Snad jsem se vyjádřil správně 
Děkuji za odpovědi.
Děkuji za odpovědi.

Zdravím všechny

Tentokrát bych měl dotaz k nastavení efektů v Setup modu na PC3Le. Používám 3 zóny, 1. je stále aktivní, na 2. a 3. mám stejný program jen posunutý oktávově, pokud mám 2. aktivní 3. je zamutovaná a naopak. Na první a druhou a Aux efekt padlo všech 10 efektů

Děkuji za odpovědi.
Děkuji za odpovědi.
Kurzweil by už aj mohol nejako oceniť tento thread...veď táto debata okolo ich produktov už podľa mňa presiahla historické maximumIvan.ps píše:Tak chlapi, musím sa priznať, podľahol som už aj ja Kurzweil šialenstvu. Artis 7 objednaný, budúci týždeň ho mám doma...

... Myslíš ten samej Kurzweil co neobtěžoval ani přijet do Frankfurtu ?
Art of Sound - Professional Soundware Solution
Naco by tam isli, Dave Weiser uz je externista a na piano si cielovka zahra aj sama, naco rozoberat kazdy parameter vo vaste 

- petermikuláš
- Vybavení
Jo, s tou absenciou vo Frankfurte je to podľa mňa fakt slušný prúser. Niekto by im mal už kúpiť budík.
Máme radi kurzweily, koniec koncov ich sami vlastníme a žijeme s nimi a ich zvuky milujeme, ale obávam sa, že ak budík budú ignorovať ešte pár rokov, Korg ich prevalcuje.
Máme radi kurzweily, koniec koncov ich sami vlastníme a žijeme s nimi a ich zvuky milujeme, ale obávam sa, že ak budík budú ignorovať ešte pár rokov, Korg ich prevalcuje.
Zrejme maju nieco dolezitejsie na praci ako marketing... zeby tak prudko investovali do vyvoja ze nevydalo na stanok a letenky?