Kurzweil PC3
Re: Kurzweil PC3
Na vstupy zosilovača. Výstupy Kurzweila som meral otvorené, zaťažovala ich len sonda osciloskopu.
Páni mám otázočku. Aké expression pedály používate ku Kurzweilom? Zvažujem kúpu expression pedálu ku Kurzweilu a premýšlam či kúpim originál, alebo nejakú inú značku.
CC-1 funguje moc dobre, používam viac než rok. Raz som musel na mechaniku streknúť trošku oleja, aby neškrípala.
Pred kúpou inej značky si najprv prever kompatibilitu.
Pred kúpou inej značky si najprv prever kompatibilitu.
Ahoj, používám Behringer FCV - 100. Musíš ale na jedné straně káblu (přepájet) (+) dát na (-) a (-) na(+).
Kabel píchneš u pedálu do Out2 a přepínač nastavíš na CV. a je to. Spolehlivě pracuje 3roky. Hezký den, Milan.
Kabel píchneš u pedálu do Out2 a přepínač nastavíš na CV. a je to. Spolehlivě pracuje 3roky. Hezký den, Milan.
Zdravím, je možné PC3LE naprogramovať ako looper ? Našiel som toto :
a už som úplne mimo. Akú úlohu tam má to externé zariadenie a čo dokáže sám ? Dá ma niekto do obrazu ?
Vďaka

Čau,
myslím, že týpek používa externý sekvencer v notebooku. To isté sa dá urobiť aj priamo v PC3LE (s výnimkou toho vokálu). V sekvenceri si nastavíš loop, počet taktov, tempo, zvuky do jednotlivých midi kanálov a ideš.
myslím, že týpek používa externý sekvencer v notebooku. To isté sa dá urobiť aj priamo v PC3LE (s výnimkou toho vokálu). V sekvenceri si nastavíš loop, počet taktov, tempo, zvuky do jednotlivých midi kanálov a ideš.

tam to hovori - na tom notebooku ma ableton, nahrava z kurweilu audio do abletonu ten mu to loopuje a okrem toho este pouziva kurz aj ako midi kontroler ktorym ovlada efekty v abletone
- Keyboarder
- Vybavení
Narazil jsem na fajn cover band ze Sarajeva - a na pódiu mají hned tři PC3

- petermikuláš
- Vybavení
Super videá. Pekná ukážka Kurzweilov v akcii. Díky moc Keyboarder, že si nám to sem vložil.
Nemá prosim vás niekto typ, na nejaký klávesácky pedalboard ...??? Myslím tým aby bol rovný, nie taký aký používajú gitaristi s tým náklonom. V podstate by to mala byť rovná doska s poťahom aby na to chytal suchý zips . Nič som nenašiel ani u Thomanna ... Ak by niekto náhodou o niečom podobnom vedel , hoďte sem link ak možem poprosiť .
Ďakujem .
Ďakujem .
Zdravím chlapi, potrebujem poradiť, neviem ako ďalej.
Pred nedávnom som Vám písal o probléme s mojim Artisom 7, že niekedy po pripojení iného spotrebiča do siete začne silno šumieť.
Urobil som aj video: Na videu je jasne vidieť, že po pripojení notebooku do siete začne nástroj šumieť. Upozorňujem, že notebook nieje nijako inak pripojený do audio signálu. A tiež je vidieť že šum trvá aj po vytiahnutí notebooku zo zásuvky.
Poslal som Kurzweila do servisu aj s týmto videom a po mesiaci mi poslali nástroj naspäť, že reklamáciu neuznávajú, lebo sa im to neprejavilo a že tam mám zemnú smyčku. Môžete poradiť čo ďalej? Podľa mňa ten nástroj v poriadku nieje.
Si predstavte že toto urobím zvukárovi na pódiu, kam ma asi tak pošle....
Pred nedávnom som Vám písal o probléme s mojim Artisom 7, že niekedy po pripojení iného spotrebiča do siete začne silno šumieť.
Urobil som aj video: Na videu je jasne vidieť, že po pripojení notebooku do siete začne nástroj šumieť. Upozorňujem, že notebook nieje nijako inak pripojený do audio signálu. A tiež je vidieť že šum trvá aj po vytiahnutí notebooku zo zásuvky.
Poslal som Kurzweila do servisu aj s týmto videom a po mesiaci mi poslali nástroj naspäť, že reklamáciu neuznávajú, lebo sa im to neprejavilo a že tam mám zemnú smyčku. Môžete poradiť čo ďalej? Podľa mňa ten nástroj v poriadku nieje.
Si predstavte že toto urobím zvukárovi na pódiu, kam ma asi tak pošle....
Čau,
šumí Artis keď ho zapojíš do akejkoľvek zástrčky alebo len v tej jednej na videu?
šumí Artis keď ho zapojíš do akejkoľvek zástrčky alebo len v tej jednej na videu?
Už sa mi to stalo aj v skúsobni.
Toto su veci, ktore ma vedia fakt ze nastvat. Uz x-krat bolo preukazane, ze PC3 seria je omnoho viac technicky nachylnejsia na problemy, nez tie starsie. Kupit si novy nastroj, po mesiaci ho reklamovat a cakat dalsi mesiac v akom stave sa vrati, navyse bez poskytnutia nahradneho (podobne ako to je pri niektorych lepsich autach). A potom ti oni povedia, ze to nie je ich chyba, mas skratka zle zasuvky, fazy, alebo non-friendly spotrebice okolo svojho fercajgu. Pri PC3K a Artise by som to uz fakt neocakaval, kedze som niekde cital, ze podliehaju prisnejsiemu testovaniu pocas vyroby.