Kurzweil PC3

MIDI Master keyboardy, syntezátory, digitální piána, varhany... a příslušenství
Odpovědět
anthea_x

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od anthea_x »

Na vstupy zosilovača. Výstupy Kurzweila som meral otvorené, zaťažovala ich len sonda osciloskopu.

Ivan.ps

Příspěvek od Ivan.ps »

Páni mám otázočku. Aké expression pedály používate ku Kurzweilom? Zvažujem kúpu expression pedálu ku Kurzweilu a premýšlam či kúpim originál, alebo nejakú inú značku.

dalen

Příspěvek od dalen »

CC-1 funguje moc dobre, používam viac než rok. Raz som musel na mechaniku streknúť trošku oleja, aby neškrípala.
Pred kúpou inej značky si najprv prever kompatibilitu.

Miles K

Příspěvek od Miles K »

Ahoj, používám Behringer FCV - 100. Musíš ale na jedné straně káblu (přepájet) (+) dát na (-) a (-) na(+).
Kabel píchneš u pedálu do Out2 a přepínač nastavíš na CV. a je to. Spolehlivě pracuje 3roky. Hezký den, Milan.

anthea_x

Příspěvek od anthea_x »

Zdravím, je možné PC3LE naprogramovať ako looper ? Našiel som toto : a už som úplne mimo. Akú úlohu tam má to externé zariadenie a čo dokáže sám ? Dá ma niekto do obrazu ? :-) Vďaka

dalen

Příspěvek od dalen »

Čau,
myslím, že týpek používa externý sekvencer v notebooku. To isté sa dá urobiť aj priamo v PC3LE (s výnimkou toho vokálu). V sekvenceri si nastavíš loop, počet taktov, tempo, zvuky do jednotlivých midi kanálov a ideš. :-)

dendy

Příspěvek od dendy »

tam to hovori - na tom notebooku ma ableton, nahrava z kurweilu audio do abletonu ten mu to loopuje a okrem toho este pouziva kurz aj ako midi kontroler ktorym ovlada efekty v abletone

anthea_x

Příspěvek od anthea_x »

Vďaka.

Keyboarder
Vybavení

Příspěvek od Keyboarder »

Narazil jsem na fajn cover band ze Sarajeva - a na pódiu mají hned tři PC3 8)

petermikuláš
Vybavení

Příspěvek od petermikuláš »

Super videá. Pekná ukážka Kurzweilov v akcii. Díky moc Keyboarder, že si nám to sem vložil.

giom

Příspěvek od giom »

Nemá prosim vás niekto typ, na nejaký klávesácky pedalboard ...??? Myslím tým aby bol rovný, nie taký aký používajú gitaristi s tým náklonom. V podstate by to mala byť rovná doska s poťahom aby na to chytal suchý zips . Nič som nenašiel ani u Thomanna ... Ak by niekto náhodou o niečom podobnom vedel , hoďte sem link ak možem poprosiť .
Ďakujem .

Ivan.ps

Příspěvek od Ivan.ps »

Zdravím chlapi, potrebujem poradiť, neviem ako ďalej.

Pred nedávnom som Vám písal o probléme s mojim Artisom 7, že niekedy po pripojení iného spotrebiča do siete začne silno šumieť.

Urobil som aj video: Na videu je jasne vidieť, že po pripojení notebooku do siete začne nástroj šumieť. Upozorňujem, že notebook nieje nijako inak pripojený do audio signálu. A tiež je vidieť že šum trvá aj po vytiahnutí notebooku zo zásuvky.

Poslal som Kurzweila do servisu aj s týmto videom a po mesiaci mi poslali nástroj naspäť, že reklamáciu neuznávajú, lebo sa im to neprejavilo a že tam mám zemnú smyčku. Môžete poradiť čo ďalej? Podľa mňa ten nástroj v poriadku nieje.

Si predstavte že toto urobím zvukárovi na pódiu, kam ma asi tak pošle....

dalen

Příspěvek od dalen »

Čau,
šumí Artis keď ho zapojíš do akejkoľvek zástrčky alebo len v tej jednej na videu?

Ivan.ps

Příspěvek od Ivan.ps »

Už sa mi to stalo aj v skúsobni.

demsky
Vybavení

Příspěvek od demsky »

Toto su veci, ktore ma vedia fakt ze nastvat. Uz x-krat bolo preukazane, ze PC3 seria je omnoho viac technicky nachylnejsia na problemy, nez tie starsie. Kupit si novy nastroj, po mesiaci ho reklamovat a cakat dalsi mesiac v akom stave sa vrati, navyse bez poskytnutia nahradneho (podobne ako to je pri niektorych lepsich autach). A potom ti oni povedia, ze to nie je ich chyba, mas skratka zle zasuvky, fazy, alebo non-friendly spotrebice okolo svojho fercajgu. Pri PC3K a Artise by som to uz fakt neocakaval, kedze som niekde cital, ze podliehaju prisnejsiemu testovaniu pocas vyroby.

Odpovědět