Kurzweil PC3

MIDI Master keyboardy, syntezátory, digitální piána, varhany... a příslušenství
Odpovědět
PM18
Příspěvky: 10
Registrován: 11 čer 2015 10:17

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od PM18 » 30 črc 2015 13:22

nie, video som nevidel som prave v praci a youtubu tu mam bloknuty...

Nevedel som o co presne ide, len som sa domnieval...

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21270
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od Pytkin » 30 črc 2015 20:01

PM18 : vidis ... zbytocne tu pises veci co vsetci vieme .. ked si pozries to video , pochopis , ze to je totalna haluz a ten nastroj je vadny ..

Uživatelský avatar
48cube
Příspěvky: 145
Registrován: 14 úno 2013 13:36

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od 48cube » 25 srp 2015 09:55

The Puppeteer z Mastering V.A.S.T. fora vypustil na svet PC3 Envelope Controll (VST plugin i standalone) pro ovladani obalek a slideru z DAW. Zatim jen Win only. Osobne jsem jeste nezkousel.

http://godlike.com.au/index.php?id=324

anton
Příspěvky: 2
Registrován: 18 srp 2015 16:15

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od anton » 26 srp 2015 11:39

Mám nasledovný problém s PC3X: pri zapnutí sa systém nalouduje, ale po pár sekundách sa znova louduje, displej zčína tmavnúť až nakonec to celé stmavne a nič sa nedeje, stroj nejde. Zaujímavé je, že sa mi pritom podarilo preinštalovať OS v 2.21 ale pri RUN PC3 sa chyba opakuje.
AH

Uživatelský avatar
MDudas
Příspěvky: 2653
Registrován: 12 črc 2011 22:55

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od MDudas » 27 srp 2015 19:08

a/ niekde v tom loaderi najdes reset... pripadne potom znova nainstaluj OS... su tam tusim aj nejake testy - mozes skusit spustit (zapis si vysledok samozrejme)
b/ vytiahni uplne vsetky konektory okrem napajania... napajanie poriadne zastrc.... pozoruj, ci sa nieco zmenilo. ak nie, tak c/. ak ano - postupne pripajaj veci a zisti, ktora z nich to robila.
c/ ak nic, nevyzera to dobre - napis na support@kurzweil.com (Jean Bellefeuille)
(moze to byt vselico - vadna RAM, uvolnene kable vnutri, atd.)

anton
Příspěvky: 2
Registrován: 18 srp 2015 16:15

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od anton » 03 zář 2015 10:45

Diky za odpoved. RESET a TEST som skusal, ale bez výsledku, ako keby sa ani nepreviedli. Support som konkatoval uz predtým, v podstate doporucil to iste co ty, ale tiez bez vysledku. Doporucil mi kontaktovat ich regionálneho partnera AUDIOPARTNER Praha, ale tí ani nereagovali.
Anton

Uživatelský avatar
MDudas
Příspěvky: 2653
Registrován: 12 črc 2011 22:55

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od MDudas » 03 zář 2015 23:06

Audiopartner musi reagovat. Skus aj telefon. Mozno dovolenky.

Obcas sa na Kurzweile zvykne nieco pohnut, alebo zoxiduju kontakty. Ak mas znameho elektrotechnika (slaboprud), tak Ti moze masinu rozobrat a skontrolovat vsetky konektory medzi dielmi.

(moje rady platia iba ak sa Ti s nim nic specificke nestalo - voda, teplota, naraz, napatovy sok atd. - v tom pripade jedine autorizovany servis.

Ivan.ps
Příspěvky: 142
Registrován: 08 lis 2010 23:11

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od Ivan.ps » 11 zář 2015 10:06

Ivan.ps píše:Zdravím chlapi...

Pred nedávnom som Vám písal o probléme s mojim Artisom 7, že niekedy po pripojení iného spotrebiča do siete začne silno šumieť....
Zdravím páni. Takže dnes mi písal predajca, že môj Artis sa vrátil zo servisu a údajne je závada odstránená. V pondelok si idem pre nástroj, tak som zvedavý, ako sa s tým v servise popasovali.

Vyjadrenie servisu k závade je asi takéto:
"Závadu sa podarilo nasimulovať dvakrát po sebe pomocou špeciálneho prípravku, ktorý pripája do siete filter z typického pulzného zdroja.

Príčina závady bola nájdená: Napájacie vodiče, ktoré vedú sieťové napätie vo vnútri nástroja do zdroja, boli zviazané do zväzku spolu s ostatnými káblami, ktoré vedú okrem iného audio signál a napájanie a dáta pre hlavnú dosku engine. Tu sa rušenie zo siete indukovalo priamo do dátových vodičov a spôsobovalo zrútenie obvodu dosky engine.

Napájacie vodiče boli presunuté do bezpečnej vzdialenosti od zväzku a závada sa od tej doby neprejavila."

rastis
Příspěvky: 2874
Registrován: 27 úno 2005 21:23

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od rastis » 11 zář 2015 10:27

uzasne, viazat napajacie kable s audiom :) ale na druhej strane, bodaj by to bola len takato trivialita a bude navzdy po probleme...

zaujimave by bolo, ci to takto bolo riesene len v jednom konkretnom kuse alebo v celej konkretnej vyrobnej serii alebo to tak skratka je navrhnute pre model ako taky...

Uživatelský avatar
gari
Příspěvky: 146
Registrován: 20 úno 2009 09:37
Vybavení

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od gari » 11 zář 2015 11:38

No je dost mozne ze minimalne jedna seria/vyrobna davka bola takto vyrobena...by som si kukol namatkovo tie montazne instrukcie a standardy na linke :)

Uživatelský avatar
danielpc3
Příspěvky: 95
Registrován: 07 zář 2015 21:00

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od danielpc3 » 11 zář 2015 12:57

No tak to boli dve chybi jedna pri montazi a druha na kontrole- ide o kvantitu nie o kvalitu.

Uživatelský avatar
Keyboarder
Příspěvky: 170
Registrován: 04 říj 2009 10:45

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od Keyboarder » 28 zář 2015 11:50

Krásná práce! :palec+: :palec+: :palec+: : http://enjoythesirens.com/ :palec+: :palec+: :palec+:
Kurzweil PC3K7+KORE64, Roland Combo VR09, iPad (Sunrizer, Sampletank, Korg iPolysix, Korg Module, Yamaha Synthesizer), Yamaha PSR740, PSR-S750

Uživatelský avatar
MDudas
Příspěvky: 2653
Registrován: 12 črc 2011 22:55

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od MDudas » 28 zář 2015 14:27

Poznáme ho? Je na našom fóre?

Uživatelský avatar
dalen
Příspěvky: 158
Registrován: 06 srp 2013 11:56

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od dalen » 28 zář 2015 17:00

Ten sem asi nechodí ;-) To je víťaz súťaže na ksetliste. Podľa tých audioukážok je to fakt šikovný programátor. Ďalší dôkaz, že na Kurzweile sa dá naprogramovať čokoľvek.

Uživatelský avatar
Keyboarder
Příspěvky: 170
Registrován: 04 říj 2009 10:45

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od Keyboarder » 09 říj 2015 11:26

Rád bych se znovu vrátil k tématu, které jsem tady už kdysi načal, ale zůstalo bez odezvy.

Před několika měsíci jsem svou PC3 vyměnil za PC3K, ale pořád jsem se nedostal k bližšímu seznámení s problematikou samplů. Teď už pomalu nastal čas, kdy bych se tím mohl začít aktivněji zabývat, proto se na vás obracím s následujícími otázkami:

1) Máte někdo osobní zkušenosti s kompaktibilitou samplů, vyrobených na nástrojích K2000/2500 atd.?
2) Dá se program poskládaný z takových samplů, vyrobený na nástrojích řady K2***, naimportovat do PC3K?
3) Byl by někdo z vás ochoten mi alespoň jeden takový program poslat, abych to mohl vyzkoušet v praxi?
Můj email: l.sipula(zavináč)seznam.cz

Všem, kteří na můj dotaz zareagují, předem děkuju.
Kurzweil PC3K7+KORE64, Roland Combo VR09, iPad (Sunrizer, Sampletank, Korg iPolysix, Korg Module, Yamaha Synthesizer), Yamaha PSR740, PSR-S750

Odpovědět