Kurzweil PC3
Re: Kurzweil PC3
nie, video som nevidel som prave v praci a youtubu tu mam bloknuty...
Nevedel som o co presne ide, len som sa domnieval...
Nevedel som o co presne ide, len som sa domnieval...
PM18 : vidis ... zbytocne tu pises veci co vsetci vieme .. ked si pozries to video , pochopis , ze to je totalna haluz a ten nastroj je vadny ..
The Puppeteer z Mastering V.A.S.T. fora vypustil na svet PC3 Envelope Controll (VST plugin i standalone) pro ovladani obalek a slideru z DAW. Zatim jen Win only. Osobne jsem jeste nezkousel.
http://godlike.com.au/index.php?id=324
http://godlike.com.au/index.php?id=324
Mám nasledovný problém s PC3X: pri zapnutí sa systém nalouduje, ale po pár sekundách sa znova louduje, displej zčína tmavnúť až nakonec to celé stmavne a nič sa nedeje, stroj nejde. Zaujímavé je, že sa mi pritom podarilo preinštalovať OS v 2.21 ale pri RUN PC3 sa chyba opakuje.
AH
AH
a/ niekde v tom loaderi najdes reset... pripadne potom znova nainstaluj OS... su tam tusim aj nejake testy - mozes skusit spustit (zapis si vysledok samozrejme)
b/ vytiahni uplne vsetky konektory okrem napajania... napajanie poriadne zastrc.... pozoruj, ci sa nieco zmenilo. ak nie, tak c/. ak ano - postupne pripajaj veci a zisti, ktora z nich to robila.
c/ ak nic, nevyzera to dobre - napis na support@kurzweil.com (Jean Bellefeuille)
(moze to byt vselico - vadna RAM, uvolnene kable vnutri, atd.)
b/ vytiahni uplne vsetky konektory okrem napajania... napajanie poriadne zastrc.... pozoruj, ci sa nieco zmenilo. ak nie, tak c/. ak ano - postupne pripajaj veci a zisti, ktora z nich to robila.
c/ ak nic, nevyzera to dobre - napis na support@kurzweil.com (Jean Bellefeuille)
(moze to byt vselico - vadna RAM, uvolnene kable vnutri, atd.)
Diky za odpoved. RESET a TEST som skusal, ale bez výsledku, ako keby sa ani nepreviedli. Support som konkatoval uz predtým, v podstate doporucil to iste co ty, ale tiez bez vysledku. Doporucil mi kontaktovat ich regionálneho partnera AUDIOPARTNER Praha, ale tí ani nereagovali.
Anton
Anton
Audiopartner musi reagovat. Skus aj telefon. Mozno dovolenky.
Obcas sa na Kurzweile zvykne nieco pohnut, alebo zoxiduju kontakty. Ak mas znameho elektrotechnika (slaboprud), tak Ti moze masinu rozobrat a skontrolovat vsetky konektory medzi dielmi.
(moje rady platia iba ak sa Ti s nim nic specificke nestalo - voda, teplota, naraz, napatovy sok atd. - v tom pripade jedine autorizovany servis.
Obcas sa na Kurzweile zvykne nieco pohnut, alebo zoxiduju kontakty. Ak mas znameho elektrotechnika (slaboprud), tak Ti moze masinu rozobrat a skontrolovat vsetky konektory medzi dielmi.
(moje rady platia iba ak sa Ti s nim nic specificke nestalo - voda, teplota, naraz, napatovy sok atd. - v tom pripade jedine autorizovany servis.
Zdravím páni. Takže dnes mi písal predajca, že môj Artis sa vrátil zo servisu a údajne je závada odstránená. V pondelok si idem pre nástroj, tak som zvedavý, ako sa s tým v servise popasovali.Ivan.ps píše:Zdravím chlapi...
Pred nedávnom som Vám písal o probléme s mojim Artisom 7, že niekedy po pripojení iného spotrebiča do siete začne silno šumieť....
Vyjadrenie servisu k závade je asi takéto:
"Závadu sa podarilo nasimulovať dvakrát po sebe pomocou špeciálneho prípravku, ktorý pripája do siete filter z typického pulzného zdroja.
Príčina závady bola nájdená: Napájacie vodiče, ktoré vedú sieťové napätie vo vnútri nástroja do zdroja, boli zviazané do zväzku spolu s ostatnými káblami, ktoré vedú okrem iného audio signál a napájanie a dáta pre hlavnú dosku engine. Tu sa rušenie zo siete indukovalo priamo do dátových vodičov a spôsobovalo zrútenie obvodu dosky engine.
Napájacie vodiče boli presunuté do bezpečnej vzdialenosti od zväzku a závada sa od tej doby neprejavila."
uzasne, viazat napajacie kable s audiom
ale na druhej strane, bodaj by to bola len takato trivialita a bude navzdy po probleme...
zaujimave by bolo, ci to takto bolo riesene len v jednom konkretnom kuse alebo v celej konkretnej vyrobnej serii alebo to tak skratka je navrhnute pre model ako taky...

zaujimave by bolo, ci to takto bolo riesene len v jednom konkretnom kuse alebo v celej konkretnej vyrobnej serii alebo to tak skratka je navrhnute pre model ako taky...
No je dost mozne ze minimalne jedna seria/vyrobna davka bola takto vyrobena...by som si kukol namatkovo tie montazne instrukcie a standardy na linke 

No tak to boli dve chybi jedna pri montazi a druha na kontrole- ide o kvantitu nie o kvalitu.
- Keyboarder
- Vybavení
Poznáme ho? Je na našom fóre?
Ten sem asi nechodí
To je víťaz súťaže na ksetliste. Podľa tých audioukážok je to fakt šikovný programátor. Ďalší dôkaz, že na Kurzweile sa dá naprogramovať čokoľvek.

- Keyboarder
- Vybavení
Rád bych se znovu vrátil k tématu, které jsem tady už kdysi načal, ale zůstalo bez odezvy.
Před několika měsíci jsem svou PC3 vyměnil za PC3K, ale pořád jsem se nedostal k bližšímu seznámení s problematikou samplů. Teď už pomalu nastal čas, kdy bych se tím mohl začít aktivněji zabývat, proto se na vás obracím s následujícími otázkami:
1) Máte někdo osobní zkušenosti s kompaktibilitou samplů, vyrobených na nástrojích K2000/2500 atd.?
2) Dá se program poskládaný z takových samplů, vyrobený na nástrojích řady K2***, naimportovat do PC3K?
3) Byl by někdo z vás ochoten mi alespoň jeden takový program poslat, abych to mohl vyzkoušet v praxi?
Můj email: l.sipula(zavináč)seznam.cz
Všem, kteří na můj dotaz zareagují, předem děkuju.
Před několika měsíci jsem svou PC3 vyměnil za PC3K, ale pořád jsem se nedostal k bližšímu seznámení s problematikou samplů. Teď už pomalu nastal čas, kdy bych se tím mohl začít aktivněji zabývat, proto se na vás obracím s následujícími otázkami:
1) Máte někdo osobní zkušenosti s kompaktibilitou samplů, vyrobených na nástrojích K2000/2500 atd.?
2) Dá se program poskládaný z takových samplů, vyrobený na nástrojích řady K2***, naimportovat do PC3K?
3) Byl by někdo z vás ochoten mi alespoň jeden takový program poslat, abych to mohl vyzkoušet v praxi?
Můj email: l.sipula(zavináč)seznam.cz
Všem, kteří na můj dotaz zareagují, předem děkuju.