Asi sa mi viac oplatí poprosiť niekoho v budúcnosti, aby mi upravil efekt, ako investovať 80E do Sound Editora kvôli efektom, že?
PS: LE má 10 jednotiek

Zabudni.Benqo píše:... Prva moznost je, ze kazdy z tychto LFO kontroluje iny parameter Layeru (LFO1 - Level, LFO2 - LpFrq). Vtedy su nezavisle.
Druha moznost je, ze by som obomi LFO kontroloval ten isty parameter (napr. Level). A teraz neviem, ako to bude (matematicky) fungovat....
Este raz - VAST = ovladas vsetko lubovolnym smerom...Benqo píše:PS2: Oprava podciarknuteho: ... ze by som oba LFO ovladal jednym knobom (faderom).
AmpEnv - je amplitudova - je napevno spojena s amplitudou a je len kladna (unipolar = 0-100%). Da sa samozrejme pouzit aj na uplne ine modulacie, ale vzdy ma vplyv na amplitudu.Benqo píše: Ta ista otazka mi vyvstava pri trojici AmpEnv+Env2+Env3 - naco ma 1 Layer tri obalky?![]()
EnvCtl ovlada vsetky tri obalky... a to len na danej vrstve. Toto sa zda ako samozrejme, ale coskoro zistis, ze potrebujes ovladat aj viacero vrstiev naraz.Benqo píše:...Toto netusim: Nastavenim kontrolerov na EnvCtl stranke ovladam vsetky tri obalky alebo len AmpEnv? (Ked chcem ovladat celu obalku, spravim to cez Src2). A teda obalku Amp tvorim len pomocou AmpEnv? A Env2 a Env3 na priebeh Amp nemaju vplyv?