concord, ja nemam Le, ale ma pocit, ze si teraz pomotal viac veci dokopy.
AMPENV je len jedna, nie AMPENV 1 a AMPENV 2. Tie dalsie su ENV2 a ENV3.
Pomocou EnvCtrl sa samozrejme ovlada len cas, amplituda zostava rovnaka, iba sa meni jej "sila posobenia" na nejaky parametrer zvuku. Pozrel som si manual Le a mate obaja pravdu - o ovladani ENV2 a ENV3 pomocou EnvCtrl sa tam nepise nic. Co je divne, lebo sa mi nezda, ze by takuto vec proti PC3 menili. Pride mi to kontraproduktivne.
FUN ci FAN ?
Benqo píše: A to cyklenie obalok som tiez netusil (a ani netusim, ako to funguje).
Asi som to zle nazval - loopovanie obalky - da sa nastavit ktore segmenty sa pri drzani klavesy maju opakovat (PC3Le manual strana 6-48)
Benqo píše:... a tak sa mi zda, ze mi to rozhasilo niektore nazvy kontrolerov... ... a teraz tam mam Parameter1, parameter2... ... Ale inak by to premapovanie malo fungovat tak, ze na tej stranke "Program -> Parameters" oznacis kontroler, podrzis Enter a pohnes kontolerom, ktorym to chces ovladat. Nie?
Ano, premapovanie funguje tak - Enter + hybes. Ale hybat sa da iba fyzickymi ovladacmi, ked to zmeni nieco ine, je to komplikovanejsie.
Preco jeden program zmenil nazvy parametrov v druhom... to nechapem. Tie nazvy parametrov sa tusim menia na stranke Info? A je to trochu zavadzajuce, lebo vzdy su za tym cisla - ked sa to zmeni na Param1, Param2, to je riadny gulas.