Kurzweil PC3

MIDI Master keyboardy, syntezátory, digitální piána, varhany... a příslušenství
Odpovědět
anthea_x
Příspěvky: 179
Registrován: 08 kvě 2014 14:22

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od anthea_x » 29 čer 2016 22:15

Akurát pozerám manuál pc3k ( český), tak by sa to malo dať aj tam. Str. 6.51 - INFO, Vyskúšaj to aj na programe č.1. : EDIT / VAST / INFO / New / MIDI CC nastav na 68 Legato / OK /Done. ( cz manuál str. 7.22 tabuľka : "68 - Legato - Vypnutí mono prehrávaní" ) Potom by si ho mal na karte PARAMETERS ( mne sa zobrazí hneď po stlačení EDIT , alebo EASY hneď vedľa INFO ) nájsť a ENTER + Switch ho priradiť. Skús. Ja k pc3k nemám prístup.

Uživatelský avatar
dalen
Příspěvky: 158
Registrován: 06 srp 2013 11:56

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od dalen » 29 čer 2016 22:59

Jean z Kurzweilu mi jasne napísal, že CC68 je príkaz, ktorý aktivuje mono na konkrétnom MIDI kanále, nie v samotnom programe. Preto funguje iba v režime Setup. Akú MIDI štruktúru má LE, to naozaj netuším...

anthea_x
Příspěvky: 179
Registrován: 08 kvě 2014 14:22

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od anthea_x » 30 čer 2016 06:33

Midi kanál je len "cesta" informácií. Aj v setupe ním riadiš parametre konkrétneho programu.

Uživatelský avatar
concord
Příspěvky: 183
Registrován: 13 bře 2016 16:45

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od concord » 30 čer 2016 10:26

Tak dalen ma pravdu CC68- vynuti mono prehravanie iba v Setup mode.

anthea_x
Příspěvky: 179
Registrován: 08 kvě 2014 14:22

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od anthea_x » 30 čer 2016 10:38

Nejdem sa hádať, no potom mi nejde do hlavy, že na "le" to ide a na "k" nie. Ten postup, čo som písal vyššie ste skúšali?
Naposledy upravil(a) anthea_x dne 30 čer 2016 11:19, celkem upraveno 2 x.

Uživatelský avatar
concord
Příspěvky: 183
Registrován: 13 bře 2016 16:45

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od concord » 30 čer 2016 10:52

V program edit taky postup neexistuje .

Uživatelský avatar
concord
Příspěvky: 183
Registrován: 13 bře 2016 16:45

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od concord » 30 čer 2016 11:08

Preto sa to vola Setup - lebo ma take moznosti ake v program edit nie su.
Tvojim cielom je maximalna polifonia alebo len zvukovy vystup stereo na mono?
Ak to druhe potom si nastuduj algoritmus 967- strana 172 v KDFX rozsirujucom manuali.Sameho ma zaujima nastavenie hodnot aby to znelo hodnoverne.

anthea_x
Příspěvky: 179
Registrován: 08 kvě 2014 14:22

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od anthea_x » 30 čer 2016 11:26

concord píše:V program edit taky postup neexistuje .
Na pc3le existuje.

Uživatelský avatar
concord
Příspěvky: 183
Registrován: 13 bře 2016 16:45

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od concord » 30 čer 2016 11:41

No daj stranu manualu kde to je popisane na pc3LE.Lebo riesi sa to tam tiez v setup mode.Info -soft tlacitko predca neriesi nejake zasahy do parametrov programu to nemyslis vazne.Info je len info pre teba o priradeni kontrolerov nic viac len INFO.

anthea_x
Příspěvky: 179
Registrován: 08 kvě 2014 14:22

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od anthea_x » 30 čer 2016 12:06

Ale rieši, najprv to vyskúšaj. :-)
Je tam aj soft tlačítko "New"
Naposledy upravil(a) anthea_x dne 30 čer 2016 12:18, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar
concord
Příspěvky: 183
Registrován: 13 bře 2016 16:45

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od concord » 30 čer 2016 12:17

To nemyslis vazne!

Uživatelský avatar
concord
Příspěvky: 183
Registrován: 13 bře 2016 16:45

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od concord » 30 čer 2016 12:33

uz 3 ludia ti tu povedali-napisali ze na PC3K sa to v program mode NEDA.

Uživatelský avatar
dalen
Příspěvky: 158
Registrován: 06 srp 2013 11:56

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od dalen » 30 čer 2016 12:50

anthea_x píše:Nejdem sa hádať, no potom mi nejde do hlavy, že na "le" to ide a na "k" nie. Ten postup, čo som písal vyššie ste skúšali?
LE má odlišnú štruktúru. Asi ako majú Korgy, kde môžeš v režime program používať arpeggiator a drum track. Zbytočne to analyzuješ. :)

anthea_x
Příspěvky: 179
Registrován: 08 kvě 2014 14:22

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od anthea_x » 30 čer 2016 12:53

concord píše:No daj stranu manualu kde to je popisane na pc3LE.Lebo riesi sa to tam tiez v setup mode.Info -soft tlacitko predca neriesi nejake zasahy do parametrov programu to nemyslis vazne.Info je len info pre teba o priradeni kontrolerov nic viac len INFO.
Ak chceš aj pre pc3k: cz manual pc3k str. 6-51. Čítaj !

Uživatelský avatar
MDudas
Příspěvky: 2651
Registrován: 12 črc 2011 22:55

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od MDudas » 01 črc 2016 03:06

anthea, a neni mozne, ze ten preklad je nejaky blby ? Cesky nemam, ale anglicky manual na rovnakej strane uvadza, ze sa da pridat nova informacia o kontrolery, nie samotny kontroler. :wink:

Inak prave som to skusal... a ide to. Ale je to trochu brute-force - staci modifikovat Control Setup. :P

Odpovědět