Kedze ziadna poriadna odpoved, skusim aspon bla-bla:
Teoria je presne ako pises - rovnake zony - rovnake kanaly - rovnake nastavenia. Cim dolezitejsi nastroj, tim nizsi MIDI kanal. KB3 asi ma prednost pred vsetkym ostatnym (mozno sa mylim). Entry/Exit value by si prave v tomto pripade mal mat vypnute. Neviem ako na Le, my na PC3 mame iba Entry/Exit hlasitost a panoramu. Ostatne kontrolery na kazdom kanale zostavaju zachovane (sustain, mod wheel, pitch wheel, atd)
Prax je - ze to nejde poriadne ani na PC3 a treba skusat. Pre uplne plynuly prechod potrebuje OS mat volne FX units (aspon tolko, kolko bude vyuzivat dalsi Setup). Na toto bezne nestaci ani tych 15 units na PC3, ale ak vypnes, co sa da, tak to mozno pojde. Problem je, ze ked odchadzas zo Setupu, kde Ti KB3 zralo napr. 7 units, tak tazko budes mat nejake volne na plynuly prechod. Toto sa tyka efektov. Potom je tu aj problem polyfonie - 64 hlasov pri Setupe s 5 nastrojmi... hmmm.
Podla mna Ty si typicky pacient na PC3/PC3K alebo este lepsie - nove Forte.
(PC361 som ma v ruke 1x a ako sa pamatam, nebola to uplna tragedia. Naopak, teraz pred Vianocami som bol v Muzikeri skusit vsetko mozne, a bol som nechutne prekvapeny, co vsetko dnes vypustaju ako "synth klaviaturu" - dost katastrofa. Ja mam rad moju polovyvazenu PC3).