Kurzweil PC3

MIDI Master keyboardy, syntezátory, digitální piána, varhany... a příslušenství
Odpovědět
Benqo
Vybavení

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od Benqo »

Spravil som to tak, ale vraj fx delay a LFO nebudu synchronizovane. Hm... ale zatial mi to znie dobre.

Pani, mam prosbu,
nevedeli by ste mi niekto okresat nejaky KB3 efekt (napr. z prg AWhiterShade...) len na rotary slow, fast? Snad by sa tym znizil pocet fx jednotiek a mohol by som KB3 pouzit v mojom setupe.

concord
Vybavení

Příspěvek od concord »

Das sem aj ukazku? Inac naco nastavujes LFO? Nestacil by len fx. Benq posli mi na seba e-mail-poslem ti ten organ.

Benqo
Vybavení

Příspěvek od Benqo »

Ukazku dam, len nestiham. Problem je v tom, ze jeden program ide 60bpm a druhy 90bmp v ramci jedneho setupu. Cize urcite nejake zasahy do fx by tam boli, co znamena, ze na mojom LE to nedam :(

concord
Vybavení

Příspěvek od concord »

Poslal som.

Benqo
Vybavení

Příspěvek od Benqo »

Dakujem, funguje to :palec+:
S len 4fx units v rezime kb3 sa da hned lepsie pracovat :mrgreen:

concord
Vybavení

Re: Kurzweil Forte

Příspěvek od concord »

Ahojte , existuju tlacitka na PC3K ktore mozno priradit ako zdroj-SOURCE? Okrem MIDI29 a vsetkych tiahel?

Jarin
Vybavení

Příspěvek od Jarin »

Zdravím všechny Kurzweilisty,

měl bych otázku (možná lehce banální, tak se předem omlouvám - možná už se to tady řešilo) na zkušenější hráče s tímto velkolepým nástrojem. Vlastním nově cca. tři týdny PC3LE a mám problém s jednotlivým přepínáním setupů a tlačítkem panic. Jelikož u každého setupu mám samotné nastavení SW, padů, knobů, modwh atd. trochu jiné tak mačkám úpěnlivě před začátkem každé písničky právě tlačítko panic, aby se nestalo, že mi některá zóna např. nebude hrát apod.. Jenže když tak udělám, tak se mi např. vypne efekt u nějakého KB3 programu (konrétně třeba hall), příp. se mi zesílí hlasitost na jinou úroveň než mám nastavenou v daném setupu atd. Zjistil jsem, že na to funguje postup, kdy: najedu na daný např. 1025 setup, zmáčknu panic, najedu na setup dejme tomu 1026, vrátím se na původní 1025 a vše je jak má (hlasitosti, vymutované zóny atd..).

Myslíte, že existuje elegantnější postup než tento nebo jiná cesta nevede? :?
P.S.: exit volume mám na NONE.

Díky za případné odpovědi :)

concord
Vybavení

Příspěvek od concord »

Jarin ako si setup nastavil - ulozil tak ti bude hrat. Vesetky parametre musia byt ulozene na stranke Control. V Setup Rezime je tato stranka mozno inak pomenovana. Ale musia tam byt zdroje a ich nastavena poloha. Napr. SW 0 alebo 1 , slajder A 0 az 127....atd vsetky ovladacie zdroje.

Jarin
Vybavení

Příspěvek od Jarin »

Dobře, díky. A chápu teda správně, že při nastavení NONE jako exit hodnoty se nevyšle žádný příkaz pro entry nastavení dalšího setupu a automaticky se nastaví entry hodnota u daného vybraného setupu?

concord
Vybavení

Příspěvek od concord »

Asi ano, ale treba vyskusat.

Benqo
Vybavení

Příspěvek od Benqo »

S tym NONE je to trosku alchymia. Ja som sam seba presvedcil, aby som si v kazdom setupe natvrdo nastavil entry a exit na ne-NONE hodnoty. Hlavne unmute zone exit na 127. Odporucam aj volume (ak nepouzivas expression pedal). Tym padom sa ti nestane, ze ked prepnes do Program modu, tak ti nieco nebude hrat. Tiez v Setupe si mozes takto ponastavovat parametre, ako sa ti maju pri vyvolani toho daneho setupu nastavit. Tiez si kukni pre kazdu zonu, ako su nastavene ostatne kontrolery, lebo je rozdiel, ked tvoris novu zonu, ci das newzn alebo duplicate ;-)

Pedro309

Příspěvek od Pedro309 »

Zdravím všechny hudebníky,
koupil jsem Kurzweil PC3K7 z druhé ruky bez manuálu. Můžete mi prosím poradit, kde se dá stáhnout, nebo koupit návod v češtině?
Mockrát vám děkuji.

Keyboarder
Vybavení

Příspěvek od Keyboarder »

Pedro309:

Český překlad nechala vyrobit firma KYTARY.CZ
Tam by se tedy měl dát i pořídit/koupit.

concord
Vybavení

Příspěvek od concord »

Mam na predaj navod k PC3K. Napis e-mail.

MDudas

Re: Kurzweil Forte

Příspěvek od MDudas »

concord píše:
15 lis 2017 15:39
Ahojte , existuju tlacitka na PC3K ktore mozno priradit ako zdroj-SOURCE? Okrem MIDI29 a vsetkych tiahel?
V Setup Mode mas 8 tlacidiel Program. V inom rezime asi nie. Ked, tak dokup pedaly. :wink:

Odpovědět