Kurzweil PC3

MIDI Master keyboardy, syntezátory, digitální piána, varhany... a příslušenství
Odpovědět
Uživatelský avatar
Benqo
Příspěvky: 122
Registrován: 09 bře 2016 09:59
Vybavení

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od Benqo » 12 lis 2017 13:56

Spravil som to tak, ale vraj fx delay a LFO nebudu synchronizovane. Hm... ale zatial mi to znie dobre.

Pani, mam prosbu,
nevedeli by ste mi niekto okresat nejaky KB3 efekt (napr. z prg AWhiterShade...) len na rotary slow, fast? Snad by sa tym znizil pocet fx jednotiek a mohol by som KB3 pouzit v mojom setupe.

Uživatelský avatar
concord
Příspěvky: 321
Registrován: 13 bře 2016 16:45
Vybavení

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od concord » 12 lis 2017 14:35

Das sem aj ukazku? Inac naco nastavujes LFO? Nestacil by len fx. Benq posli mi na seba e-mail-poslem ti ten organ.

Uživatelský avatar
Benqo
Příspěvky: 122
Registrován: 09 bře 2016 09:59
Vybavení

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od Benqo » 12 lis 2017 21:26

Ukazku dam, len nestiham. Problem je v tom, ze jeden program ide 60bpm a druhy 90bmp v ramci jedneho setupu. Cize urcite nejake zasahy do fx by tam boli, co znamena, ze na mojom LE to nedam :(

Uživatelský avatar
concord
Příspěvky: 321
Registrován: 13 bře 2016 16:45
Vybavení

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od concord » 13 lis 2017 11:45

Poslal som.

Uživatelský avatar
Benqo
Příspěvky: 122
Registrován: 09 bře 2016 09:59
Vybavení

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od Benqo » 13 lis 2017 11:51

Dakujem, funguje to :palec+:
S len 4fx units v rezime kb3 sa da hned lepsie pracovat :mrgreen:

Uživatelský avatar
concord
Příspěvky: 321
Registrován: 13 bře 2016 16:45
Vybavení

Re: Kurzweil Forte

Příspěvek od concord » 15 lis 2017 15:39

Ahojte , existuju tlacitka na PC3K ktore mozno priradit ako zdroj-SOURCE? Okrem MIDI29 a vsetkych tiahel?

Jarin
Příspěvky: 5
Registrován: 05 pro 2017 23:24
Vybavení

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od Jarin » 05 pro 2017 23:43

Zdravím všechny Kurzweilisty,

měl bych otázku (možná lehce banální, tak se předem omlouvám - možná už se to tady řešilo) na zkušenější hráče s tímto velkolepým nástrojem. Vlastním nově cca. tři týdny PC3LE a mám problém s jednotlivým přepínáním setupů a tlačítkem panic. Jelikož u každého setupu mám samotné nastavení SW, padů, knobů, modwh atd. trochu jiné tak mačkám úpěnlivě před začátkem každé písničky právě tlačítko panic, aby se nestalo, že mi některá zóna např. nebude hrát apod.. Jenže když tak udělám, tak se mi např. vypne efekt u nějakého KB3 programu (konrétně třeba hall), příp. se mi zesílí hlasitost na jinou úroveň než mám nastavenou v daném setupu atd. Zjistil jsem, že na to funguje postup, kdy: najedu na daný např. 1025 setup, zmáčknu panic, najedu na setup dejme tomu 1026, vrátím se na původní 1025 a vše je jak má (hlasitosti, vymutované zóny atd..).

Myslíte, že existuje elegantnější postup než tento nebo jiná cesta nevede? :?
P.S.: exit volume mám na NONE.

Díky za případné odpovědi :)

Uživatelský avatar
concord
Příspěvky: 321
Registrován: 13 bře 2016 16:45
Vybavení

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od concord » 06 pro 2017 00:14

Jarin ako si setup nastavil - ulozil tak ti bude hrat. Vesetky parametre musia byt ulozene na stranke Control. V Setup Rezime je tato stranka mozno inak pomenovana. Ale musia tam byt zdroje a ich nastavena poloha. Napr. SW 0 alebo 1 , slajder A 0 az 127....atd vsetky ovladacie zdroje.

Jarin
Příspěvky: 5
Registrován: 05 pro 2017 23:24
Vybavení

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od Jarin » 06 pro 2017 13:36

Dobře, díky. A chápu teda správně, že při nastavení NONE jako exit hodnoty se nevyšle žádný příkaz pro entry nastavení dalšího setupu a automaticky se nastaví entry hodnota u daného vybraného setupu?

Uživatelský avatar
concord
Příspěvky: 321
Registrován: 13 bře 2016 16:45
Vybavení

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od concord » 06 pro 2017 14:10

Asi ano, ale treba vyskusat.

Uživatelský avatar
Benqo
Příspěvky: 122
Registrován: 09 bře 2016 09:59
Vybavení

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od Benqo » 09 pro 2017 11:07

S tym NONE je to trosku alchymia. Ja som sam seba presvedcil, aby som si v kazdom setupe natvrdo nastavil entry a exit na ne-NONE hodnoty. Hlavne unmute zone exit na 127. Odporucam aj volume (ak nepouzivas expression pedal). Tym padom sa ti nestane, ze ked prepnes do Program modu, tak ti nieco nebude hrat. Tiez v Setupe si mozes takto ponastavovat parametre, ako sa ti maju pri vyvolani toho daneho setupu nastavit. Tiez si kukni pre kazdu zonu, ako su nastavene ostatne kontrolery, lebo je rozdiel, ked tvoris novu zonu, ci das newzn alebo duplicate ;-)

Pedro309
Příspěvky: 1
Registrován: 12 pro 2017 04:21

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od Pedro309 » 12 pro 2017 04:32

Zdravím všechny hudebníky,
koupil jsem Kurzweil PC3K7 z druhé ruky bez manuálu. Můžete mi prosím poradit, kde se dá stáhnout, nebo koupit návod v češtině?
Mockrát vám děkuji.

Uživatelský avatar
Keyboarder
Příspěvky: 187
Registrován: 04 říj 2009 10:45

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od Keyboarder » 13 pro 2017 10:45

Pedro309:

Český překlad nechala vyrobit firma KYTARY.CZ
Tam by se tedy měl dát i pořídit/koupit.
Kurzweil PC3K7+KORE64, Roland Combo VR09, iPad (Sunrizer, Sampletank, Korg iPolysix, Korg Module, Yamaha Synthesizer), Yamaha PSR740, PSR-S750

Uživatelský avatar
concord
Příspěvky: 321
Registrován: 13 bře 2016 16:45
Vybavení

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od concord » 13 pro 2017 11:45

Mam na predaj navod k PC3K. Napis e-mail.

Uživatelský avatar
MDudas
Příspěvky: 2859
Registrován: 12 črc 2011 22:55

Re: Kurzweil Forte

Příspěvek od MDudas » 14 pro 2017 00:15

concord píše:
15 lis 2017 15:39
Ahojte , existuju tlacitka na PC3K ktore mozno priradit ako zdroj-SOURCE? Okrem MIDI29 a vsetkych tiahel?
V Setup Mode mas 8 tlacidiel Program. V inom rezime asi nie. Ked, tak dokup pedaly. :wink:

Odpovědět