Kurzweil PC3

MIDI Master keyboardy, syntezátory, digitální piána, varhany... a příslušenství
Odpovědět
Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 22154
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od Pytkin »

Denis Havrila by to urite vedel .. Ale on je dost zaneprazdneny .. O 2 tyzdne je demobit .. Predpokladam ze tam pride .. Mozem sa ho spytat ..

Uživatelský avatar
MDudas
Příspěvky: 3610
Registrován: 12 črc 2011 22:55

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od MDudas »

Napis sa ten support Kurzweil. Ten chlapik tie vie povedat ako to spustit v nejakom test rezime a podla spravania vie zhruba urcit, co by to mohlo byt. Len to chce slusnu anglictinu, aby si ho nezamotal.

A potom to, co pise pytkin.

P.S. Az skusis dat inzerat na pokazene PC3X, pochopis, ze aj 2x cesta do Prahy sa oplati...

lackoma
Příspěvky: 8
Registrován: 05 úno 2010 07:13

Pokazený PC3x

Příspěvek od lackoma »

Ďakujem, vyskúšam obidve možnosti,
@Pytkin - poprosím Ťa skús sa opýtať, keď stretneš toho Denisa Havrila - ak by sám nemal čas, možno poradí iného

A zatiaľ si skúsim popísať so supportom v USA...

Uživatelský avatar
boneym
Příspěvky: 3
Registrován: 05 úno 2018 07:40
Vybavení

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od boneym »

Ahoj,
mám dotaz - mám nový počítač a na něm mi nehcce fungovat USB připojení PC3, stejně jako nejde ani na NB. Na starém PC mi to šlapalo krásně. Na všech počítačích mám W10. Přičemž jsem nikdy žádný ovladač neinstaloval a na stránkách kurzweilu ani žádný ovladač, kromě editačního sw není.
Nemáte někdo nějakou radu, co s tím?
Bez spojení s PC je to na houby - zálohy nastavení atd...

Uživatelský avatar
MDudas
Příspěvky: 3610
Registrován: 12 črc 2011 22:55

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od MDudas »

1/ skusit iny USB kabel
2/ skusit iny USB port (zadny /predny)
3/ Dokaze PC3 v Storage Mode vytvorit virtualny drive ?
4/ zmazat W10 :|

Uživatelský avatar
concord
Příspěvky: 738
Registrován: 13 bře 2016 16:45
Vybavení

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od concord »

Ha ha , to w10 je fakt podareny OS. Ale hlavne ze je 10.

Jarin
Příspěvky: 5
Registrován: 05 pro 2017 23:24
Vybavení

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od Jarin »

Ahoj,
mam PC3 LE6 (klaviatura plovyvážená s aftertouch, Fatar TP8) a zacly mi pri uvolneni jednotlive klavesy (jen cast klaviatury) klapat, plus je slyset uvolneni pruzin (laicky popsano). Problem je jen v mechanice, ale ten klapavy zvuk, je hodne rusivy..Nevedel byste nekdo co s tim, nez bych zacal ordinovat sam? Prip. na koho se s tim obratit..uz nejsou v zaruce. :(
Diky! :)

Uživatelský avatar
concord
Příspěvky: 738
Registrován: 13 bře 2016 16:45
Vybavení

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od concord »

Vydane!!! Prerobil som verziu mojho samplovaneho piana Grand D. Upravil som dynamiku, pridal nove efekty do kanala FX chain, kompletne prerobene efekty, pridane nove vzorky zvlast pre lavy a pravy kanal, precizne softverovo nalopovane vzorky a viacej vzoriek na vrstvu. Nove piano ma nazov Grand Ds - stereo.

Uživatelský avatar
MDudas
Příspěvky: 3610
Registrován: 12 črc 2011 22:55

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od MDudas »

concord, same staccato a este aj mezzoforte-forte. to neni idelane demo.
ak mozes, daj nieco, kde sa meni dynamika aj dlzka tonu.

Uživatelský avatar
MDudas
Příspěvky: 3610
Registrován: 12 črc 2011 22:55

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od MDudas »

Jarine,
klapanie je casty jav - starnutie tlmiaceho filcu. Kupit filz, rozobrat, vymenit. Hnusna titerna robota.
"Uvolnenie pruzin" moze byt vrzganie plastu - umyt alkoholom, namazat nejakou jemnou vazelinou. Hnusna titerna robota.

Uživatelský avatar
concord
Příspěvky: 738
Registrován: 13 bře 2016 16:45
Vybavení

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od concord »

Dakujem za radu, coskoro bude aj ina demo nahravka.

Uživatelský avatar
dalen
Příspěvky: 182
Registrován: 06 srp 2013 11:56

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od dalen »

Ahojte, používate niekto sustain pedál od iného dodávateľa než je Kurzweil? Potreboval by som nejaké odporúčania na kvalitný pedál.

Uživatelský avatar
Benqo
Příspěvky: 467
Registrován: 09 bře 2016 09:59
Vybavení

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od Benqo »

concord, daj (okrem toho, co pise MDudas) aj nejaky lakavy popis k tomu pianu, ze co to vsetko vie.
chapes, pri takej cene treba marketing :mrgreen:

Martas
Příspěvky: 48
Registrován: 25 srp 2009 22:51

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od Martas »

Ahoj,
prosim, jak se u PC3K nastavuje v Songu krokove nahravani ?
Diky za odpoved. M.

Uživatelský avatar
MDudas
Příspěvky: 3610
Registrován: 12 črc 2011 22:55

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od MDudas »

Martas, myslim, ze to nejde.

dalen, co myslis tym "kvalitny pedal". Dlhu zivotnost ? Pevnu konstrukciu ? Vsak vsetko na trhu je China-plast - vyrobne naklady asi tak 1,5 EUR .... :P
Ja mam nejaku Yamahu a funguje bez problemov. Ale kedze pozname "znackovych" vyrobcov, kup si radsej 2ks nejaky lacny M-audio.
https://www.muziker.sk/search?q=sustain+pedal

edit: open/closed spinanie Kurzweil rozozna bez problemov...

Odpovědět