Kurzweil PC3

MIDI Master keyboardy, syntezátory, digitální piána, varhany... a příslušenství
Odpovědět
Uživatelský avatar
dalen
Příspěvky: 173
Registrován: 06 srp 2013 11:56

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od dalen » 12 úno 2018 19:16

Vďaka, už som pedál kúpil. Išlo mi o pevnú konštrukciu a teda i dlhú životnosť. Ten čínsky pedál čo sa dodáva k PC3 je hrozný šmejd. Mal som dva, a na oboch praskol plast nad pružinkou.

Martas
Příspěvky: 42
Registrován: 25 srp 2009 22:51

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od Martas » 13 úno 2018 06:59

diky. M.

Uživatelský avatar
concord
Příspěvky: 342
Registrován: 13 bře 2016 16:45
Vybavení

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od concord » 14 úno 2018 15:42

Pridavam ukazku Grand Ds. Dufam ze sa bude pacit.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21615
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od Pytkin » 14 úno 2018 16:42

chcelo by to trochu "virtuozity" do tej hry , aby ten zvuk vyznel .. toto ho degraduje , podla mna ..

Uživatelský avatar
concord
Příspěvky: 342
Registrován: 13 bře 2016 16:45
Vybavení

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od concord » 14 úno 2018 20:40

Diky za radu redaktor, pokusim z toho vyžmykat maximum.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21615
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od Pytkin » 14 úno 2018 21:07

concord : mozno len staci dakde na nete najst dobry midifile a ten zhrat na tom piane ..

Uživatelský avatar
Benqo
Příspěvky: 127
Registrován: 09 bře 2016 09:59
Vybavení

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od Benqo » 15 úno 2018 08:40

concord:
skus roznu dynamiku a nech pocut aj dlzku dozvuku. Loopoval si sample alebo maju prirodzeny dozvuk?
pocut tam nejaky priestorovejsi reverb - hm... skus len "room"
a ten popis daj :mrgreen:
ale inak super, urcite s tym bola makacka :palec+:

Uživatelský avatar
gari
Příspěvky: 154
Registrován: 20 úno 2009 09:37
Vybavení

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od gari » 19 úno 2018 16:56

Naozaj pekne piano.

Uživatelský avatar
Benqo
Příspěvky: 127
Registrován: 09 bře 2016 09:59
Vybavení

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od Benqo » 26 úno 2018 11:05

Cavte,
mam problem (inak by som nepisal :D ). Je to aj taka trosku zvukarska otazka, ale ako som pozeral, vacsina z vas, Kurzweilistov sa do tychto veci rozumie <3
Parkrat sa mi stalo, ze mi na stage-i nefungovali niektore efekty a vacsinou som si myslel, ze "na vine su klavesy" - ako to vacsinou na nas hadzu... Ale zistil som, ze v odposluchu/ineari idem len mono, a teda stereo efekty su uplne ze nepouzitelne, lebo neviem, co lezie von na ludi. Napr. Epiana s tremolom pri solovej hre.
Ako to riesite?

Uživatelský avatar
Keyboarder
Příspěvky: 187
Registrován: 04 říj 2009 10:45

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od Keyboarder » 26 úno 2018 11:30

S tím jsem se nikdy nesetkal. Mám 2 nástroje - oba zapojené ve stereu do mého submixu, ze kterého posílám symetrický L/R výstup do hlavního mixu, ze kterého mi pak zvukař posílá mono signál do mého odposlechu, kde všechny efekty slyším - ať už se jedná o hally, delaye, leslie apod. Asi by to chtělo, abys poslal konkrétní zvuk, u kterého Ti to dělá...
Kurzweil PC3K7+KORE64, Roland Combo VR09, iPad (Sunrizer, Sampletank, Korg iPolysix, Korg Module, Yamaha Synthesizer), Yamaha PSR740, PSR-S750

Uživatelský avatar
Benqo
Příspěvky: 127
Registrován: 09 bře 2016 09:59
Vybavení

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od Benqo » 26 úno 2018 11:52

Hally, delaye, ... vsetko fajn, ale ja som mal teraz epiano, kde je stereo tremolo (strieda sa signál v L-R). Ten efekt má aj switch na prepínanie medzi mono a stereo. A pri mono odposluchu to stereo nepočujem.

Uživatelský avatar
dalen
Příspěvky: 173
Registrován: 06 srp 2013 11:56

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od dalen » 26 úno 2018 12:29

Zapoj si na pódiu dva mono odposluchy. ;-)

Uživatelský avatar
Benqo
Příspěvky: 127
Registrován: 09 bře 2016 09:59
Vybavení

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od Benqo » 26 úno 2018 12:33

stačilo by, keby mi šlo stereo do inearov, ale vraj v mixe už nemáme ďalší výstup pre mňa :(
sme my klávesáci naozaj takí nároční, či čo? :shock:

Uživatelský avatar
MDudas
Příspěvky: 2874
Registrován: 12 črc 2011 22:55

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od MDudas » 26 úno 2018 13:41

Je to tak, ako hovoris. Stereozvuk je na podiu narocnejsi. Vacsina nastrojov na podiu nie je stereo, iba sa panoramuju...

A to mate naozaj vsetky aux-y vyuzite ?

Uživatelský avatar
Keyboarder
Příspěvky: 187
Registrován: 04 říj 2009 10:45

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od Keyboarder » 26 úno 2018 14:46

Asi nejjednodušší řešení by bylo pořídit si malý submix a do něj ze sluchátkových výstupů zapojit klávesy ve stereu (linkové výstupy z klapek by šly do hlavního mixu) a nechat si od zvukaře poslat linkou zbytek kapely v monu a v tom mixu si to zmixovat k obrazu svému - takže bys měl ve sluchátkách z toho mixu klávesy ve stereu, čili tak, jak lezou ven, a ještě bys získal možnost si hlasitost svých kláves korigovat i běhen hraní, až se bubeník s kytaristou rozehrají a přestanou brát ohledy na zbytek světa :-) :-) :-)
Kurzweil PC3K7+KORE64, Roland Combo VR09, iPad (Sunrizer, Sampletank, Korg iPolysix, Korg Module, Yamaha Synthesizer), Yamaha PSR740, PSR-S750

Odpovědět